Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 44.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
yakali_67 - - Genç Oyuncu
BeitragBendede 17 YAŞ 145 FO VAR 17 YAŞ 130 Dİ
-
Satılık Oyuncular
Beitragor ne kadar dostum
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHayırlı olsun arkadaslar
-
25 yaş 90 FO 24 YAŞ 80 OL 24 YAŞ 80 OD 26 YAŞ 70 OD 18 YAŞ 65 KL SATILIKTIR OYUNCULAR PAZARDADIR.
-
HAZIRLIK MAÇI
Beitrag16-18-20-22-26-31 MAYIS 45 BİN STADYUM HAZIRLIK MACI ATABILIRSINIZ KABUL EDERIM takım adı KömürKentli67
-
Yeniden Merhabalar
BeitragArkadaslar bıldıgınız gıbı eskı takımımı aktıf ettırmeye calısoyordum horozkentlı ısımlı fakat o takım acılmadı saglık olsun ÇAYCUMA67SPOR oyuna bu takımla devam edecegım bu takimda abımın eski takımı sıfresını bulduk fakat oyuncu kalmamıs maclara cıkabılmek ıcın oyuncu lazım elınde boşda oyuncusu olan varsa verebılırmı
-
Gerekli bılgılerı sana oyundan mesaj olarak ilettim. Sende bılıyorsunkı bu oyunda maıl adresi değişmez burdakı arkadasların hepsı bızı tanır ben ınkar etmyıorumkı zaten oyunu bırakırken bır zamanlar herkes takımı oynaması ıcın bırıne bırakmıstır bızde bıraktık adamlar menejer adını ve takım adını değiştirmiş yoksa ortada takım ele gecırme maıl adresı degıstırme gıbı bır durum söz konusu değil mesut ve emre ye bırakmıstık takımı
-
Teşekkür ediyorum güzel dıleklerınız ıcın
-
Oyundan görüştük inşallah yarın bakıp konuyla ilgili geri dönüş yapacagını soyledi