Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-75 von insgesamt 75.
-
Liga Towarzyska - dyskuje
BeitragPopieram zdanie Rodo i też nie rozumiem decyzji dlaczego to również gracze z 3 ligi będą premiowani awansem do 1 ligi. Obecnie w 2 LT jest tak jak Rodo napisał wiele bardzo mocnych zespołów, którym zdecydowanie trudniej będzie uzyskać awans niż graczom z 3 LT. Decyzje o braku spadku z 1 LT w pełni popieram, bo faktycznie jest tam już mocny skład. Pozdrawiam
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
Niemczyc - - Bar sportowy
BeitragZgłaszałem to już GL7 na pv, aby mojej 2 ligi 2 nie dawał do typerka, ponieważ tak jak emdeys zauważył są oddawane mecze.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragPosłuchaj napisałem o swoim doświadczeniu, aby mieć podkładkę o tym co mówię, a nie żeby się pochwalić. To bardzo dobrze, że słuchasz czasem innych graczy dlatego jestem niemile zaskoczony, że tak na mnie naskoczyłeś gdzie nie napisałem naprawdę nic złego i tylko wyraziłem opinie oraz chciałem doradzić. Mimo wszystko wezmę udział w Twoim typerku na Twoich zasadach. Myśle, że czas zakończyć tą dyskusje w takim wypadku i powodzenia wszystkim w typerku!
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragWyraziłem grzecznie tylko swoje zdanie i chciałem doradzić, ale skoro Cię nie interesują zdania innych i rady, aby udoskonalić ten typerek to spadam z tej dyskusji.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragNo to wtedy już pozostaje rozdzielić nagrody dla zwycięzców. Sam prowadziłem kiedyś typerka i brałem udział tez już w kliku i nigdzie nie liczył się jakiś czas typowania, bo co ma czas do typów ? Przecież nie gramy kto szybciej tylko kto najdokładniej wytypuje wyniki.
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
BeitragJa osobiście jestem przeciwnikiem, aby liczył się czas dodania postu, ponieważ nie każdy może akurat jak najszybciej zatypować z powodu pracy itp. Powinna się liczyć ilość dokładnych wyników gracza jeśli jest remis na przykład.
-
Komu kibicujecie?
BeitragOd zawsze AC Milan
-
Gazetka
BeitragRównież zapraszam do swojej gazetki: futbolcup.pl/#/index.php?w=350…x&clubId=228&_=1544092528