Suchergebnisse

Suchergebnisse 21-28 von insgesamt 28.

• Benutzer-Avatarbild

nie wyszukuje mi druzyny twierdza_wrocław liga IVb

• Benutzer-Avatarbild

Liga Towarzyska - dyskuje

Misza02 - - Liga towarzyska

Beitrag

We wczorajszym meczu w lidze IVB jest błąd. Grałem z twierdza wroclaw i wygralem 2:0. a w wynikach jest podane ze przegralem 2:9

• Benutzer-Avatarbild

klub Parszywa Jedenestka ( liga IVB ) nie przyjal zaproszenia na dzien 09.04. wiadomosc z przypomnieniem byla wyslana

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von KKamil: „Rozgrywki LT PL - IVB liga - XI sezon Brzozovia nie akceptuje zaproszenia na 06.01.20“ juz dawno minal termin na akceptacje tego zaproszenia. szukaj sobie innego przeciwnika

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kez_: „Kolejka 8 - 12.01.2020 FC Słupia Sulęczyno : KS Senior Klub KS Senior nie akceptuje zaproszeń i nie odpowiada na PW. Edit 21:02 KS Senior wysłał właśnie zaproszenie na ten mecz, chyba nie odpuścił LT.“ no u mnie nie zdarzyl. znalazlem innego przeciwnika

• Benutzer-Avatarbild

LIG IVB druzyna KS Senior- gracz topfx nie akceptuje zaproszen i nie odpowiada na wiadoosci

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Zitat von woooojtaaaas: „Zitat von Misza02: „Wszystko pięknie ładnie:-) ale ta czcionka przy nazwach klubów w terminarzu jest bardzo słabo czytelną:-\ mam problem z rozszyfrowaniem nazw przeciwników. Z regulaminem też się ciężko przez te wygibasy zapoznać.“ Zmieniłem czcionkę na Arial, powinno być lepiej. U mnie po zastosowaniu czcionki Comic tekst widać nowrlanie: 1.jpg dzieki za zmiane, teraz wszystko jest czytelne poprzednia czcionka na malym ekranie telefonu byla zupelnie niewidoczna. a taki…

• Benutzer-Avatarbild

Beitrag

Wszystko pięknie ładnie:-) ale ta czcionka przy nazwach klubów w terminarzu jest bardzo słabo czytelną:-\ mam problem z rozszyfrowaniem nazw przeciwników. Z regulaminem też się ciężko przez te wygibasy zapoznać.