Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 213.
-
Transfer Pazarı
BeitragŞuanda oyuncu kopalanacağını sanmam çünki bu güçteki oyuncuları kimse kopyalamaz genelde 500+ gençler veya gençlikten yeni çıkmış 19 yaş 450 ve yukarı gençler kopya yapılır 24 yaş 450 lilik bir oyuncu kopyalamak zarardır
-
dizilis
BeitragÇoğu manajerler kanatlardan oynadığı için dd leri açmak daha mantıklı ozaman çok atak kesiyolar tabi alan savunması yapmayacaksın pres olucak
-
BeitragArkadaşlar mesela ben çıkış butonunu kullanmdan ayrılıyom forumdan ama 3. 4 saat sonra yine giriş yapıyorum direkt oyuna kaldığım yerden nick ve şifre kullanmadan girebiliyom. Bu normalde 5 veya 10 dakika kadar süreyle sınırlı olsun eğer aktif değilsen sistem otomatik atsın oyundan veya forumdan aktif olduğunu görüp mesaj yazılıyor ve cevap alamıyosun buda biraz ilgisizlik var düşüncesi yaratıyor insanda
-
dizilis
BeitragDd ler di lerin görevini yapsaydı zaten mevki Aramaya gerek olmazdı kal. Defans orta ve fo olarak sonuçlanır her oyuncu mevkisinde verim verir tabi buna sol ve sağ ayak olarakta fark ediyo
-
Evrenaldo turnuvaları
evrenaldo - - Turnuvalar
BeitragYeni turnuvamız kurulmuştur arkadaşlar ödüller 400.000 Evrenaldo turnuvaları
-
Lige atanamıyorum
BeitragKonu kilit gerçekleşti
-
eski takımım
BeitragDmb gençleri. Orayamı yazdın
-
eski takımım
BeitragFacede birbirni tanıyan bayağı kişi var oyüzden herkes paylaşsa
-
oyun hakkında bilgi
BeitragYok oyun aynı değişen bişey yok sadece genç sayısı 5 ten 7 ye çıktı