Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 213.
-
Taktik Yardımı
BeitragEger oyuncularını kanatlara açarsan kanatlardan oynarsın ortaya toplarsan ortadan oynarsın ve bunu hangi mevkide kaç oyuncuyla yapıyorsun normalde 3. 5. 2. Taktiği genelde işe yarar bunu oyuncularının ileri geri oynatarak taktiğini ayarlaya bilirsin
-
Takım birleştirme
BeitragBirleştirme öncesi yöneyime bildirim yapması gerekir
-
Oyundaki Hatalar
BeitragBütün ligleri kontrol ettim her ligde yeni kurulan var beni niye dahil etmemişler nasıl bir sistemdir daha şimdiden külahları değiştik yanlız benim külah daha kaliteydi ama neyse
-
Büyük takımlardan destek
BeitragAnlamadığım konu madem kapanacak takımı kasayı niye boşaltıyonuz bizimkiler kapanınca onların kapanmıyomu sanki bende 80m vardı açılınca işime yaradı he bende yardım ettim dağıttım ama her ihtimali göz önüne alarak birdaha açılabilir düşüncesiyle biraz biraktım açıldı eski takımla kaldığımız yerden devam ediyoruz oyun sıfırdan olsaydı herkes sıfırdan başlıycaktı neyse olan olmuş geleceğe bakmak lazım artık
-
Oyundaki Hatalar
BeitragOley sabahtan beri 9 sırada bitirmiştim şimdi lider bitirdim
-
eski takımım
BeitragZaten böyle yok zor diyenden korkucan
-
Süper Genç Yetenek
BeitragYüksek güçte gençler geliyo zaten Yinede öneri öneridir uygun görürseler yaparlar belki
-
Süper Genç Yetenek
BeitragGüzel bi düşünce ama zaten süper cücü premium sayesinde alıyo dediğin gibi olursa premium satışı azalır parası olan takımda pazardan süper güçteki oyuncuyu alır sonra durumu olmayan takımların şampiyonluk şansı 0 a düşer ve şampiyonluk yarışına ortak olamayacaksam oynamanın bi anlamı olmaz diyerek oyunu bıraktırmaya teşfik olur düşüncesindeyim
-
Büyük takımlardan destek
BeitragArkadaşlar transfer piyasası çok pahalı sizlerden bir ricam olucak zayıf olan takımlara yardım etmek istiyoruz hepimiz onların yüklerini biraz hafifletmek için . Yetek avısını sürekli yollayıp oyuncu getirelim ve arkadaşlarımıza yardımcı olalım bu fikrime katılmak isteyen varmı. .?
-
Lige atanamıyorum
BeitragYalnız bu durum normalmi saba yatmadan baktığımda lig gözükmüyodu aksam saat 6 gibi uyandım 1 ligi lider bitirmişim ve aynı gün aksam 11 civarıydı ligi 9 cu bitirmişim bu takımı aktif hale getirdiğimizden beri böyle
-
Takım birleştirme
BeitragTakım birleştirme 2 manejer arasında anlaşır ve bir takımı diğerine aktarır 1 takımı yönetirler bu doğal birşeydir birde bu olayın diğer yüzü vardır ayrılma aşamaşı veya manejerlerden birirnin sahtekarlık yapıp şifreyi değiştirip diğer manejeri saf dışı bırakmasıdır. Bu durumda yönetimin yapacaği bir müdahale yoktur herşey anlaşmalı olduğu için itiraz hakkı yoktur. Futbolcup Ailesi
-
Transfer hakkında
BeitragArkadaşlar genelde bu sorun çok yaşandığı için konu açma gereği duydum Transferde alıcı ve satıcı arasında Anlaşma oluyo Örnek ben birinden gücü yüksek oyuncu alıcam ama param yetişmiyo kalanı sonra öderim deyip anlaşma oluyo ve sonra parasını alamıyo ve yönetime bildiriyo burda yönetimin yapabileceği birşey yok oyuncu alınmış satılmış Bu konuda çok şikayet geliyo demem o ki eger oyuncu satacaksanız böyle durumlarda kim olursa olsun vermeyin eğer almak istiyorsa parasını denkleştirsin alsın bu t…
-
Oyuncu fiyatları
BeitragOyun yeni açıldığından eskilerde takımlarını açtırıyo ama oyuncuları yok buyüzden normalinden fazla verip alıyo oyuncuyu kaçırmamak için buyüzden de fiyatlar biraz tavan yaptı ilerleyen zamanlarda düzelecek çünki böyle gitmeyeceğini herkes biliyor yakın zamanda düzelir
-
BAŞVURULAR FORUM SAYFAMIZDAN
Beitragİlerleyen zanamlarda bende ve durumunu düzeltenlerde turnuva kuracaktır onlara katılırsınız. Biraz oyun forum düzelsin güzel bi etkinlik düşünüyorum
-
BeitragŞuanda çoğu arkadaşımızın ihtiyacı var hangi ligde olduğu önemli değil zaten stadı yüksek olanlar kendi turnuva kuruyor turnuva bitiminde kazancı gazla olduğundan
-
BeitragBende şuanda turnuva kuruyorum ama ufak meblalarla Eğer yardımcı olmak istiyorsanız buşekilde yapın Örnek . ödül olarak 10m verip 7 kişiye yardim edileceğine takım başı 1m verip daha çok kitleye yardım edebilir siniz ve başvurular forum sayfasından diyerek forum sayfasınıda öğretmiş oluruz ve burdaki sohpet ortamımızın genişlemesine katkı sağlamış oluruz Yanlışım varsa düzeltin
-
Oyundaki Hatalar
BeitragYok yav bigün lider bitiriyom ertesi gün 9 cu bigün hiçbişey gözükmüyo şimdi yine 9 sırada bitirdim yarın kısmetse lider bitiricem
-
BeitragKendi turnuvada yokmu
-
BeitragKuzeni girmek istiyosa oda gelip başvuracak olay bu