Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-95 von insgesamt 95.
-
Eski takım arama
Beitragevet ama eskidendi
-
eski takim kurtarma
Beitragbişeyler yap abi. delirecegim girmedigim sifre kalmadi. arkadas listemide hatirlayamiyorum. ama en yakin susurlukspor2 tanidik geliyor. ayni donemdeydik cunku
-
eski takim kurtarma
Beitragtek hatirladigim haz maclari. 70.000 uzerleriyle yapardim. metkan.dep dep forever karrakan hartli varna mersin i.y nazdarove sofular bandirma bu acik bir delil bence. daha niceleri. sabit yoktu.
-
eski takim kurtarma
Beitragtayin oldum gittim ordan bilgisayar degisti. hersey olumsuzzzz
-
eski takim kurtarma
Beitrag2 sininde tkm adini biliyorum kendi sifre ve e posta sifrelerini unuttum. evrenaldo hocam benim soylemek istedigim o degil. yanlis anlamisiniz. benden kanit istiyor yöneticiler takimi tekrar aktif etmek icin
-
eski takim kurtarma
Beitragayni baglantidan 2 takim yonettim gecmiste. tabii sifreyi unutunca 2.takimi acmak zorunda kalmistim. bu olay, sifresini unuttugum takimi gecmiste yonetmis oldugumun kaniti sayilirmi. benim bir sekilde takimima kavuşmam gerek.
-
UEFA Şampiyonlar Ligi [ 1 ]
alpersahin - - Turnuvalar
Beitragzamanla çogalacagiz inşallah... destekliyorum sizi
-
dizilis
Beitragcogu buyuk takimlarla yaptigim simulasyon maclarinda savunmadaki üclünun kale önünde yan yana dizilmis oldugunu fark ettim. bu bir tesaduf olamaz diye dusunuyorum. dd ler cizgiye yakin koyuldugunda gol yeme olasiligimi artiyor acaba...
-
Hazirlik maci
Beitragnasil aldin hesabi. ben alamiyorum. 65.000 lik stad gitti. bunca emek gitti.
-
Eski takım arama
Beitragbaktim evet. atanmamasimi gerekirdi ki. bana yol goster napacagim. hatta ayni telefondan JANDARMA GUCU diye takim acmistim gecici bir sureligine. bir yol goster bana hocam
-
Eski takım arama
Beitragsulakyurtspor u hatırlıyorum ama inşallah kendisidir de açılır hesabı. bu arada İbrahim abi oyundan logom onaylanamdı hala kaç gündr . beklemedeyim :9 ben benimde kanitlayamiyorum. uzerinden cok zaman gecti. 1.lige kadar surekli lig atladim hic bos gecmedim 1.siradada bitirememistim ligleri. baska biseyler sorun hocalarim
-
Eski takım arama
Beitrag10 tane arkadasimin oldugunu hatirlayamadim. koltuktan once yanlislikla 1 tane vip yaptigimi hatirliyorum (siralama hatasi). herkese para (miktarini) yazdigimi biliyorum turnuvada o zamanki forumda vardim. bakabilirseniz satranc turnuvasi kurulmustu. ilk satranc macinda elenmistim. hazirlik maci ayarlayan buyuk takimlardan gaziantep tekrar iptal etmisti cok maci. dusman kulup ilan etmistim malesef kendisini.kartal hg nazdarove mersin i.y. varna mabetsiz sehir alaves themse kickers 1980 bandirma …
-
Eski takım arama
Beitragkirikkalede 2012 de acmistim. oyun kapanana kadar oynadim. en son super ligde oynadim. tkm adi sulakyurt spor. ozellikle mabetsiz şehir varna simdiki adi nazdarove olan eski adini hatirlayamadim kulupleri ile hazirlik maclari oynamistim nasil bir delil sunayim
-
Eski takım arama
Beitragtakim degilde sifremi unuttum. e postayi da hatirlayamiyorum delirecegim