Suchergebnisse
Suchergebnisse 181-200 von insgesamt 284.
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragTurnuva kurulmuştur. Şifre için bana veya İsrafil abiye yazabilirsiniz.
-
Bayram Turnuvası Amatör 2. Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragTurnuva kurulmuştur. Şifre için bana veya İsrafil abiye yazabilirsiniz.
-
Bayram Turnuvası 1.Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von memoli4179: „Turnuva için teşekkürler. İsrafil arkadaşın takım adı nedir?“ Werder Veremem Fc
-
SALAM TURKIYE
BeitragQarabag Eskiden burda Qarabag_Azeri vardı arkadaş. Kamildi adı onun sayesinde Qarabag
-
Bayram Turnuvası Süper Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstadım tekrar eline , beynine sağlık. Bu tür oyun organizasyonlarını kurup, organize etmek, insanlarla devamlı iletişim kurmak , zaman harcamak her baba yiğidin de harcı değildir. Tekrar tebrik ederim seni. Ben herzaman yanınızdayım.“ Kesinlikle katılıyorum. Turnuva yönetmek bu tür organizasyonlar yapmak görüldüğü gibi kolay değil. Bide eskiden simülasyon turnuvası yapardık onlar daha zor olurdu. Biri ben geldim yoktu der diğeri ben de oyundaydim der
-
Bayram Turnuvası Bölgesel Amatör Lig
Akif - - Turnuvalar
Beitrag13 unde olursa giriş yapabilir. İlla turnuvasının bitmesine gerek yok
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von T.ATAY: „vaaaayyyy kimleri görüyorum insan haber verir :D“ Oo Talha Atay abi
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragİyi akşamlar Rica ederim
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragZitat von İbrA11: „teşekkür ederim . öyle bir amacım yok mesaj yarışması için yapmıyorum zaten burdan başka bir yerede yazdığım yok . birden çok alıntılama yapıp birden fazla kişiye nasıl cvp veriyorsunz beceremedim o yüzden böyl yapıyorum öğretirsenz o şekil yaparım“ Yok zaten yarışma için demedim Genel olarak. Birden fazla alıntı yapmak için aynı şekilde quote ye tıklıyorsun. En son cevapla diyince hepsi çıkıyor karşına. Ama galiba Türkçe dilinde olmuyor İngilizce ye geçmen gerekiyor. Yani ben…
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragKolay gelsin flood yapmamaya dikkat edelim forum kuralları gereği bir saat geçmeden arka arkaya mesaj atamazsınız. Oyuncular güzelmiş kolay gelsin
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
Akif - - Turnuvalar
BeitragKonu kilitlense iyi olacak
-
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Akif: „Dostum birisi özel turnuva birisi normal turnuva. Katılırsın ikisine de“ Hmm saolun hocam“ Rica ederim
-
Akif - - Turnuvalar
BeitragDostum birisi özel turnuva birisi normal turnuva. Katılırsın ikisine de
-
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Akif: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Turnuva 13-14-15 inde kuruluyosa dunya kupasiylada cakisiyo“ Dünya kupası özel turnuva saat 20 de olur. Bizim kuracağımız normal turnuva saat 14 de“ Günleri?“ Günleri çakışsın sıkıntı olmaz
-
Akif - - Turnuvalar
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Turnuva 13-14-15 inde kuruluyosa dunya kupasiylada cakisiyo“ Dünya kupası özel turnuva saat 20 de olur. Bizim kuracağımız normal turnuva saat 14 de
-
Oyuncuyu kov
BeitragVar zaten sözleşme kısmında
-
Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig
Akif - - Turnuvalar
BeitragKatkısı olan arkadaşlara teşekkürler.