Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 284.
-
İsim yaş
Akif - - Futbolcup TR
BeitragMehmet Akif yaşım 19 Edit: Alanyaliyim. Buraya yolu düşen olursa görüşmeyi çok isterim.
-
Futbolcup bayrağı
Akif - - Futbolcup TR
BeitragYani burda eleştirilmesi gereken futbolcup değil Türk futbolu
-
Futbolcup bayrağı
Akif - - Futbolcup TR
BeitragDünya kupası takımları var sanırım
-
Ödüller herkese 1 Milyon € olarak belirlendi. Turnuva sifrelidir. Katılmak isteyenler arasından kura çekimi yapılacaktır. Katılmak için takım adınızı yazmanız yeterli. Her lig katılabilir. 05.06.2018 - 11.06.2018 tarihleri arasında oynanacaktır. futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1527776630
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „akif seninki haric , baska kimsde göremedim hata. bügünü bekliyek lütfen“ Tamam abi devam ederse yazarım
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragHazırlık maçı hatası düzelmemiş. Önceki oynadığım maçlar silinmiş ama dünkü maç yine aynı şekilde olmadı. Gelir gelmedi maç açılmıyor.
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „Hepsi 16 yaş 30 luk gelmesi bile uzunca zaman beklemeye neden olur ki 30 + beklemeye daha da uzun olur o nedenle ya sabredeceksin yada yaşına gücüne bakmayıp alacaksın ama bence bu olay da takım yapına bağlıdır ihttiyacin yoktur hedefinde vardır beklersin ama benim gibi takımda sıfır oyuncu ile başlayınca Allah bereket versin der geleni kaparsin“ En mantıklısı 6 ya kadar geleni iyice çöp değilse almak. 7.yi boş bırakmak. Ben oyle yapıyorum iyi bi oyuncu gelirse diğer köt…
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragBana 10 günde bir 30 18 geliyor siz seçiyorsunuz vay be
-
HATA
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragRica ederim iyi oyunlar
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragHazırlık maçı isteyen kimse yok mu