Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 284.
-
HATA
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragBenim 8 gündür gelmiyor. Adminler biliyor hatayı en kısa sürede düzeltilecek ve gelirlerimiz gelecek merak etme
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
Beitrag27 haziran boş
-
ESKİ TAKIM SORUNSALIII
BeitragRica ederim iyi oyunlar
-
ESKİ TAKIM SORUNSALIII
BeitragŞifreni veya e-maili hatırlamıyor musun? Eğer hatırlamıyorsan takımının senin olduğunu bir şekilde kanıtlaman lazım adminlere.
-
Hazırlık Maçı Hatası
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragBu linkte bildirildi bu hata. Bir çok kişide var. Yakın zamanda düzeltilecek ve herkesin maç geliri gelecek. Biraz sabretmemiz lazım
-
Taraftar Ürünleri Satış Fiyatları
Akif - - Futbolcup TR
BeitragGörünüyor bende sıkıntı yok
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
Beitrag16 yaş 50+ alalım tamam da, Öyle reddettikçe gelmiyor boş kalıyor. Ben 5 yada 6 tanesini alıyorum. Genç oyuncu gelince iyiyse alıyorum diğerlerinden bir tanesiyle sözleşme yapıyorum. Kötüyse kovuyorum. Direk hepsini kovmaktan daha mantıklı.
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
Beitrag25 Haziran boş. Boşluğu olan varsa gönderebilir.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAnladım hayırlı olsun
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragKlan açılmıştı önce. İbrahim abi kapatmıştı şimdilik uygun görülmemişti sanırım.
-
Zitat von pharmasy1903: „arkadaşlar önerimiz kabul edildi bu çerçeve de bu turnuvaları düzenlemek için çalışmaya başlayalım diyorum , bu konuda bana yardımcı olabilecek kimler olabilir ben önümüzde ki haftada itibaren iş seyahatlerine çıkacağımdan yeteri kadar ilgilenemeyebilirim bu nedenden dolayı bu turnuvaların düzenlenmesi için konuların açılması , sponsorların bulunması , sponsorların bağış miktarlarına göre bu turnuvada dağıtılacak ödüllerin belirlenmesi ve turnuvaları kuracak takımların b…
-
Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragOh da iyi para ediyor. Antrenör benim de 10 olamadı daha.
-
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragEdit. İnternet sıkıntısı kusura bakmayın
-
Akif - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine :D“ Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çıkmıştı gençlikten…
-
Akif - - Genç Oyuncu
Beitrag2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı
-
Haftanın menajeri
BeitragŞans işi biraz. Olur bir gün inşallah Bende 4 tane var mesela
-
Zitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Takim adi: beklerlerr Kulüp Gazeteniz Yorum yapan herkes birbirine abone olursa bu işi el birliğiyle hallederiz :)“ 3 kaldı bir el atın :)“ Yok mu karşılıklı takiplesecek 3 kişi :)“ Zitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Zitat von Eserbekler: „Takim adi: beklerlerr Kulüp Gazeteniz Yorum yapan herkes birbirine abone olursa bu işi el birliğiyle hallederiz :)“ 3 kaldı bir el atın :)“ Yok mu karşılıklı takiplesecek 3 kişi :)…
-
Transfer Pazarı
BeitragRica ederim ne demek.