Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-260 von insgesamt 284.
-
Transfer Pazarı
BeitragSenden iki lig aşağısı oyuncularını görebilir sadece. Yani mesela 3.lig a da isen 3.lig. c ve yukarısı görebilir amatör lig göremez.
-
Stad Farkı
BeitragAynı sıradaki koltuklara bakmiyorsunuz sanırım. Dışlara çıktıkça daha pahalı oluyor fiyat. Halkla ilişkilerdeki şeyler de lige göre değişken gösteriyor. Üst liglerde daha pahalı.
-
tribün fiyatları
BeitragAyakta 10 Koltuk 20 VIP 50
-
YETENEK AVCISI
BeitragZitat von Button57: „Ozaman tavsiyem 5 gün gönderin , 120 arti oyuncular kezin geliyor. 3-5 kere denedim. En optimali 5 gün 60-80 yeter derseniz 2 gün gönderin“ Günü artırınca farklı güçte geldiğini hiç fark etmemiştim. Deneyelim bakalım abi
-
YETENEK AVCISI
BeitragZitat von Button57: „Zitat von Akif: „2 gün gönderiyorum ben de %90 getiriyor.“ Kac gücünde getiriyor ? Ben 2 gün denedim 2-3 kere 100 den yukari bulmuyo. Assistant leveli gerci daha 7 lerde. 5 gün gönderdigimde 130-200 arasi buluyo“ Benim de ligim 3.lig b. O yüzden yaklaşık 80 gücünde getiriyor. Süreyi uzun tuttuğumda da gücünün çok değiştini görmedim.
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragTüm kupaları kazanan yok da Türkiye de en iyi Beykozspor1908 sanırım
-
YETENEK AVCISI
Beitrag2 gün gönderiyorum ben de %90 getiriyor.
-
Nazilispor‘dan Yardimlasma Turnuvasi!
Akif - - Turnuvalar
BeitragYedeklerden daha çok giren olur bence
-
AC Kupası
Akif - - Turnuvalar
BeitragHerkese 400.000€ ödüllü turnuvamızın üçüncüsü kurulmuştur. 2.Lig A ya kadar takımlar katılabilir. futbolcup.net/#/index.php?w=34…§ion=own&_=1526141408
-
Skor tahmin yarışması
Akif - - Turnuvalar
BeitragBirden fazla maçı sadece galibini tahmin ederek yapsaniz daha iyi olur bence. Puan vererek. İllaki kazanan çıkar. Bir öneri yani siz bilirsiniz de
-
Puan durumu
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragAynı takımların olduğu lige düşmüşsündür
-
MULTİ İP BİLDİRİM BAŞLIĞI
Beitrag(mehfat23/►GSFB SPOR◄) (ramazan07/uyanık spor) Ustteki hesap benim alttaki abimin. 7-8 yıldır hep aynı ip ile giriyoruz.
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
Beitrag8,29,30,31 Mayıs 3-4 Haziran Boş isteyen gönderebilir. ►GSFB SPOR◄
-
Plaket gelmiyor !
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragKardeşim Ha diyince düzelecek bir durum değil ki bu. Yani admin girip şu kullanıcıya plaket ver diye bir şey işaretlemiyor. Güncellenmeyi bekleyelim oyunda bir çok hata var düzelecektir inşallah.
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von nomecuk: „Menajer Adı: nomecuk Kulüp Adı: Nomecuk“ Gönderdim
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von serdar_51: „Takım Adım : 51Niğde F.C“ Gönderdim
-
ARTIK İYİCE SIKILDIM...!
Akif - - Oyun Hatalari
BeitragYönetimin bir alakası yok bu konuyla. Lig oluşacak kadar oyuncu olduğu anda atanırsın. Yeni açıldığı için çok online bulunmuyor o yüzden geç atanma oluyor. Ben de 13-14 gündür bekliyorum.
-
69 bin stadyum
Akif - - Hazırlık Maçı
BeitragZitat von serdar_51: „Takım Adım : 51Niğde F.C“ Şu anda boş günüm yok. Uygun zamanda göndereyim ben.
-
Genç oyuncu hakkında
BeitragZitat von PrOoFfStRiKeR: „Hpcam ben ilk gelenlerle aninda imzaladim“ Genç oyuncuyla sözleşme imzalamayacaksin. İmzaladığın anda gençlikten çıkıyor normal oyuncu gibi oluyor. Orda yazan tarihten bir veya birkaç gün önce imzalamalisin.