Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 284.

• Benutzer-Avatarbild

PASİF TAKIMLAR

Akif - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Evet bence de kurulduktan sonra hiç girilmemiş takımlar silinebilir. Bir işe de yaradığı yok zaten

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası Amatör 1. Lig

Akif - - Turnuvalar

Beitrag

Turnuva tekrardan kuruldu. Katılmak isteyenler yazabilir. Önceki turnuvaya katılanlar önceliklidir

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Güzel oyuncular.Allah hayırlı sözleşmeler nasip eder inşallah. :)“ Sağ olasın abim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „KL 270(+5) 19 --> Gençlikten çıkış tarihi: 18.07.2018 Tahmini çıkış 390 21 OR 265(+5) 20 --> Gençlikten çıkış tarihi: 13.07.2018 Tahmini çıkış 345 21 FO 215(+10) 20 --> Gençlikten çıkış tarihi: 16.07.2018 Tahmini çıkış 280 22 OH 210(+10) 19 --> Gençlikten çıkış tarihi: 20.07.2018 Tahmini çıkış 285 21 DI 190(+10) 20 --> Gençlikten çıkış tarihi: 02.08.2018 Tahmini çıkış 325 22 FO 170(+10) 19 --> Gençlikten çıkış tarihi: 09.08.2018 Tahmini çıkış 300 21 Not: Oyuncuların çıkış değerl…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von alpersahin: „anladim o zaman bayagi bir kredi gider 100 gunde 400 kredi civari“ 225 kredi gider yaklaşık

• Benutzer-Avatarbild

Lige Atanmamak

Akif - - Oyun Hatalari

Beitrag

Yeterli sayıya ulaşmasını beklemen lazım 3 gün de olabilir haftalarca da. Belli olmaz yani biraz şans işi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von omergok: „Zitat von Umut-Melissa2012: „iyi güzelde bana tam 11 oyuncu lazim takimimda en iyisi 80 felan :D“ o zaman alttan genç yetiştireceksin umut :)“ozamana kadar senin oyuncular 31 yasinda ollur akif k.bakma bekledim mesaj gelmeyince calismam lazimdi devam. isdeydim..“ Sen konuya mesaj atar atmaz yazdım ben. Sonra bi kaç kere buraya da yazdın sen ama görmedin heralde mesajımı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „inşallah kisa zamanda atamalar olurda levelleri artırırsınız. 2. gelen gençlerde bende 16 yasa dikkat edecem hayırlısı artık ne diyelim:)“ İnşallah aynen bakalım

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Kolay gelsin Akif güzel oyuncular“ Eyvallah abi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Aynen kardeşim ilk gelen gençler benimde öyle oldu takımı sahaya çıkarmak için aldık geçtik 2. gençlere dikkat edicez artık asistanların levelini artırmak lazım 2. gelen genclere“ Aynen benim daha 9 level 2 sezona belki 10 olur. Bi atansak yapcam da bakalım kaç gün bekleyeceğim Yeni gençlerde çok seçici olcam ben de. 16 yaş olması önemli Zitat von Eserbekler: „Lige atanmadan leveller yükselmiyor :)“ Aynen bekliyoruz atanmayı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ercanmzl: „Akif şimdiden sanada hayırlı satışlar senin gençler hep temmuz ağustosa kalmış sen oyuna geçmi girmiştin?“ Sağ olasın. Aynen üstad martın ortasında fark ettim oyunu da geç geldi oyuncular biraz. Seçemedim de zaten o zaman maça bile çıkamıyordum oyuncu olsun yeter dedim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut-Melissa2012: „iyi güzelde bana tam 11 oyuncu lazim takimimda en iyisi 80 felan :D“ Dostum mesajıma niye bakmıyorsun

• Benutzer-Avatarbild

DI 290(+10) 21 --> Gençlikten çıkış tarihi: 02.08.2018 Tahmini çıkış 315 21 FO 235(+10) 20 --> Gençlikten çıkış tarihi: 09.08.2018 Tahmini çıkış 300 20 OL 100(+15) 17 --> Gençlikten çıkış tarihi: 02.10.2018 Tahmini çıkış 340 19 OD 40 16 --> Gençlikten çıkış tarihi: 24.10.2018 Tahmini çıkış 350 19 Not: Oyuncuların çıkış değerleri tahmini olup güvence verilmemektedir. Oyuncular önceden satılmadığı sürece gençliği erken bitirme olasılığı vardır.

• Benutzer-Avatarbild

Maşallah. Hayırlı satışlar

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp Arsası

Akif - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Antrenman sahasını 4 yaparsan antrenman kısmında grup sayısı 3 artacaktır. Bufeyi yükseltirsen de sattığın ürünlerin kapasitesi artacaktir.

• Benutzer-Avatarbild

Ligim yok

Beitrag

7 kişiyle çıkabilirsiniz maça. Bir sezon sizi idare edecektir. Hazırlık maçı yapıp para biriktirin. Asistanları da alın gözlemci ve genç antrenörün getirdikleri de işinize yarar.

• Benutzer-Avatarbild

Asistanlar

Beitrag

Rica ederim kardeşim kolay gelsin

• Benutzer-Avatarbild

Asistanlar

Beitrag

100 yaşını görmüşlüğüm var

• Benutzer-Avatarbild

Asistanlar

Beitrag

Sınırı yok. Kontrat bitmeye yakın bildirim geliyor yeniliyorsun

• Benutzer-Avatarbild

Elit Menajerler Klanı

Akif - - Klanlar

Beitrag

Zitat von tuchel: „inşallah üstad Şu gazete abonelik flamasını nasıl alabiliriz ki kime mesaj attıysam abone olun diye hiç kimseden cevap gelmiyor bir zahmet bu mesajı gören kim varsa tuchel adlı menejerin gazetesine abone olsun sevaptır canlarım 7 kişi kaldı bir türlü sonu gelmedi“ Ben de oldum. Kolay gelsin