Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 211.

• Benutzer-Avatarbild

1 aydır bekliyorum

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von birkan67: „neyse artık bu ülkede atanamayan öğretmenler var biz bi oyunda lige atanamamışız pek de önemli değil bekleriz“ Öğretmenlik de mülakat var bu fcup da da olsa tamdır

• Benutzer-Avatarbild

1 aydır bekliyorum

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von birkan67: „valla ben müşteriyim ve daima haklıyım işlerini iyi yapsınlar.“ Almanlar yapmadıkça bizim bu Server de yönetim de elinden bişey gelmiyor. Bazı ligler de hata var. 2.lig de. Ben çok hata maruz kaldım. Ama yapacak bişey yok. 3 kupa heba oldu

• Benutzer-Avatarbild

1 aydır bekliyorum

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Oyunda kısmen hatalar var. Güncelleme gelmedikçe sıkıntı. Buda almanlar test edip buraya getirir. Benimde 3 4 gündür hazırlık maçı bitti halde oynanıyor gibi bekliyor. Maçı görüntüleyince maç skora ekleniyor.

• Benutzer-Avatarbild

oyun parası

usta61 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von hüsnüzengin: „satılması abartı olabilir fakat bi sınır koyarsanız ve oyun parasını yüskek bir kredi ile satarsanız normal olur aylık 10 m falan alma sınırı koyulsa iyi olur zorla para biriktiriyoz pazar uçuk“ Oyuncu yetiştir pazara koy 3 ayda 7 genç oyuncu herbir oyuncu minimum 60 70 m satsan yarım milyar eder

• Benutzer-Avatarbild

oyun parası

usta61 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Parayla otun parası satılması karşıyım kredi ile oyuncu geliştir zaten p oyuncu deli gibi para kazandırır

• Benutzer-Avatarbild

Kredi ucuz eskiye göre.kredi turnuva için para ödülü için katılım oluyor

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von usta61: „Zitat von sertan58: „katılmak isterim girerken kaç kredi istiyor acaba m.adı:Sertan58“ 16 ve 32 lik turnuva da 50 kredi katılım paketi gerekiyor“ Bu kadar fazla mı ya ödül yüksek olsun o zaman krediyi kazanamayacağız bari oyun parasını fazla alalım :)“ Kredi paket alma yerinde yazıyor hepsi.8 kişilik turnuva da 10 kredi ister diğer 16 ve 32lik de 50 kredi istiyor

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sertan58: „katılmak isterim girerken kaç kredi istiyor acaba m.adı:Sertan58“ 16 ve 32 lik turnuva da 50 kredi katılım paketi gerekiyor

• Benutzer-Avatarbild

Stad Farkı

usta61 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Asistan farkı etkili anlaşmalarda. Tavsiyem tek tek blok yaptırın diğer şekilde uzun fare bekleyip zarar ediliyor. Yapılan kapasite eklensin

• Benutzer-Avatarbild

YAŞLI OYUNCULAR

Beitrag

Benimde var 57 vs yaşta oyun kapanmadan 30 31 yaşında iken oyuncular 6 yıllık imza attırdım. Oyun 2 yıl kapalı kalınca yaşları o düzeye geldi. Genç 19 20 yaş olanlar ise geçen sezon ve Bu sezon 40 yaşında iken sözleşme bitti. Kurduğum kadro yaşı önemli değil sonuçta oynayacağı sezon belli.

• Benutzer-Avatarbild

Dün bir arkadaş aynı durma düşmüş. Gözlemci oyuncularını takım kurulsun diye hediye ettim. Elimde luan yok olursa veririm. Gözlemci de yolla getirir. Burdan yardımcı olan çıkacaktır

• Benutzer-Avatarbild

Hayırlı güzel bir turnuva olsun. Benim takım genç oyuncu hariç yaşlı adil bir turnuva olmaz onun için katılmayayım . Güzel turnuva olacaktır

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

Beitrag

2 günlük yolluyorum 140 işe 165 arası getirdi 9 level ile.

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

Beitrag

Zitat von Button57: „Zitat von Akif: „2 gün gönderiyorum ben de %90 getiriyor.“ 8 level de 2 gğn yolladığım anda 1 tane banko getirdi bu sezon 9 level oldu 2 kez boş döndü 2 günlük yolladm şimdi yine 2 günde 1 tane getiriyor. 5 gün yerine 4 gün yolla max. Alman serverinde en yüksek günde yolladım 10 level de nerdeyse doğru düzgün getirmedi. Kac gücünde getiriyor ? Ben 2 gün denedim 2-3 kere 100 den yukari bulmuyo. Assistant leveli gerci daha 7 lerde. 5 gün gönderdigimde 130-200 arasi buluyo“

• Benutzer-Avatarbild

Alman serveri ile Türk serveri karşılaştırmam çünkü almanyada premium kullanan ve açıldığından beri sürekli oynayan klüpler var. Orda Avrupa ligi ve şampiyonlar ligi olsun lig vs daha çekişmeli. Liglerde orda 4 takım aynı anda son 4 haftaya giren averaj farkı olan takımları gördüm. Bizim lig o seviyeye gelmesi birkaç yılı bulur.

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU FİYATLARI!!!!!!!!!!!

usta61 - - Satılık

Beitrag

Oyun düzelmesi ortalama 6 ayı bulur çünkü genç oyuncu çıkarsa pazar bollaşır

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU FİYATLARI!!!!!!!!!!!

usta61 - - Satılık

Beitrag

Eylül ayında tam olarak pazar düşer.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Zitat von sinan15: „900 den aşağı teklifleri değerlendirmiyorum“ 900 mü , cok beklersin 350 iyi teklif bence kabul et“ 900m satılsa 4 5 kopya yapıp milyarder olur

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

Beitrag

Umut 2 gün yolluyorum. Otun açıldığında ilk 1 ay içinde 15 tane getirdi . Getirdiği oyuncular da genç 2 günlük yine yolladım dün 160 or 17 getirdi. Asistan leveli ve lig vs herşey etkili. Yüzde yüz getirmiyor. Mesela bu ay boş döndüğü 2 kez oldu. Almanyada 4 gün yolladım 1 tane getirdi. Onun için boşa gün kaybı ve maliyet arttırmak mantıklı gelmediği için minimum masraf ile max gelir elde etmek lazım