Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 211.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Oyun açılması bilinmeyen bişeydi sadece en büyük sıkıntı pazarda oyuncuların 23 e indirilmesi bana göre yanlış oldu. Eski yaş neyse o kalsaydı. Herkes eşit olurdu. Olan oldu geri gelecek değil oyunda hatalar olmasın başka istediğim yok benim. Hatalar yüzünden ciddi manada etkilendim.“ hatalar malesef herkezde var. ama ellimizden geleni yapiyoruz. hepsi daha güzel olacak.“ Hayırlısı almanlar bağlı hata düzelmesi. Alman serverinde de eski hareketlili…

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

usta61 - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Çok nadir. 2 günlük yolla 1 tane getirir. Ama son zamanlarda getirmiyor pek

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Oyun açılması bilinmeyen bişeydi sadece en büyük sıkıntı pazarda oyuncuların 23 e indirilmesi bana göre yanlış oldu. Eski yaş neyse o kalsaydı. Herkes eşit olurdu. Olan oldu geri gelecek değil oyunda hatalar olmasın başka istediğim yok benim. Hatalar yüzünden ciddi manada etkilendim.

• Benutzer-Avatarbild

LİGE ATANAMAMAK

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Oyuncu sayın yetrrli ise niye atanmadı ilk yeterli oyuncu sayısına ulaştığında söyleseydin o kadar beklemek sıkıcı. Liglerde bazı sıkıntılar var gördüğüm kadarıyla güncelleme gelse de düzelse hersey

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Benim yönetim konusunda bişey demiyom .oyunun herseyi almanlara bakıyor. Ama ciddi anlamda ben 2 sezondur hatadan zarar gmrdüm. Geçen sezon 4. Bitirdim zor bela. Bu sezon hata olana kadar iyidi takım sonra üst üste geldi. Bu sezonda ikinci devre aynı devam ederse bilmiyorum naparım.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Benim ki kart yese gam yemem bu kadar. Oyuncu maçta 2 oyuncu sakatlanıp ertesi gün düzelmesi lszım o düzelmiyor. Birde 3. Bi oyuncu da sakatlanıyor ama nedense 3. Oyuncu aynı sakatlık ama o bi günde düzeldi sabaha yani. Diğer ikisi 2 gün sürdü. Emek veriyoRum. Böyle olunca hiç bişey yapasım gelmiyor. 6 genç yetişiyor onlardan bile soğdum

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Umut hazırlık maçı değil ki ligde oldu formda oyuncu maç içinde sağlıklı olarak sakatlandı 1 gün geçti üzerinden hala formda değil. Böyle bi saçmalık yok. Yorgun olarak sakat olunca 2 gün vs sürüyordu ama bu güncelleme ise oyunda zevk bırakmıyor. Herkes sakatlık çeker“ günceleme daha türkiye serverinde yokmus, arasdirdim.. ama rakib sert oynamistir oyuncun sakatlanmisdir.“ Umut hata var. 7mayısta lig maçında 2 tane formda oyuncu sağlıklı düzeye ind…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Umut hazırlık maçı değil ki ligde oldu formda oyuncu maç içinde sağlıklı olarak sakatlandı 1 gün geçti üzerinden hala formda değil. Böyle bi saçmalık yok. Yorgun olarak sakat olunca 2 gün vs sürüyordu ama bu güncelleme ise oyunda zevk bırakmıyor. Herkes sakatlık çeker

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Ben soğudum oyundan geçen sezon hata vardı . Yine hata ligde yenildim şampiyonlar ligi de aynı. Bi oyuncu yorgun olmadıkça sakatlıktan düzeliyordu. 9 level asistan 2 günde düzeliyor normal sakat olan 2 oyuncum da aynı.“ edit.“ Umut 2 oyuncu aynı anda sakatlanıp mı 1 gün bırak 2 günde düzelse iyi 700 lük oyuncular bide 300 bonus en az düşürdü. Böyle giderse oyun bırakcam. İyice bozuldu. Sert oynayıp sakatlayıp rakibi ekarte edilir

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Ben soğudum oyundan geçen sezon hata vardı . Yine hata ligde yenildim şampiyonlar ligi de aynı. Bi oyuncu yorgun olmadıkça sakatlıktan düzeliyordu. 9 level asistan 2 günde düzeliyor normal sakat olan 2 oyuncum da aynı.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Adaletsiz olan pazara oyuncu olayı bana göre sistemi bozdu. Kimi takımlar soru gelir sahibi oldu kimi ise zarar etti. Zarar edenler suçu pazara oyuncu koymamak bende dahil zarar ettim kopya olyr dşye pazara koymadım emekli oluyor kimini kovdum. 650 civarında pazarda 23 yaş olan oyuncu 800 üstünü görür 1000 bile olursa şaşmayslım daha 31 yaşında 6 yıllık imza atılacak

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

usta61 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Kısmen katılıyorum. Bende oyun kapanırken para vs takım isteyen oldu vermedim. Ben o dönem 31 yaşında 30lu yaşta imza attıklarım şuan kadrom da. Zarar olarak bende zararım vae pazara kapanmadan önce 380 19 yaş oyuncularım heba oldu. Pazara koyanlar oyuncularını zengin oldu 300 400m sattılar. Oyunda en büyük zarar kapanmadan genç kadro kuran kişiler. Bu süreçte tek kar eden pazara zamanında oyuncu koyanlar

• Benutzer-Avatarbild

Oyuncu

usta61 - - Sohbet

Beitrag

Ligini de belirt çünkü satış için 2 lig üstü veya altı görebilir oyuncuları.

• Benutzer-Avatarbild

Genç takım

Beitrag

Hayatta yapılmaz oyunda ondan öncelikli şeyler var. Liglerde lig çıkana kupa alana para ödülü olması lazım onlar olsa genç takım en son iş. Bunu alman oyun sahibi yapmaz

• Benutzer-Avatarbild

Dizilişin büyük ihtimalle ya çok önde defans ve hücum agırlıklı veya sert oynuyorsun

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva

usta61 - - Turnuvalar

Beitrag

Link koyarsan daha iyi olur turnuva linki

• Benutzer-Avatarbild

Genç takım

Beitrag

Oyunsa genç takımı dşye birşey yok. Genç oyuncu gelir 7 tane 100 gün süreyle asistan leveli 10 ise her antreman 10.5 güç alır. Normal oyuncu ise 10 level de 3 alırken tam 3 kattan fazka hızla gençliğini tamamlar. Gelir olarak genç yetiştirip satarsın. Ortalama en vasat genç 10 level de 30 güçte oh veya fo olsun premiumsuz 100 günde ana antreman doğru verirsen kaçırmadan 325 civarı çıkar.

• Benutzer-Avatarbild

Umut almanlar imkanı başarmak istese yapar da oyun yapmak ve geliştirme kolay değil. Global olmasını gectim liglerde sembolik de olsa para ödülü olsa daha güzel olur.

• Benutzer-Avatarbild

Şirket akılcı davranır ise facebook üzerinden oynanan menejer oyunları gibi yapsr. Kısa sürede o şekil büyüyebilir

• Benutzer-Avatarbild

Oyun global olmadıkça kitlesi az olur. Federasyonlar arası Başka ülkeler takımları ile maç yapmak veya global olmalı şampiyonlsr ligi Avrupa ligi vs.