Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 177.
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
BeitragZitat von Eserbekler: „Pazar sıkıntılı ama ibrahimovic gibi forvet her türlü satışı olur bence Hayırlı satışlar :)“ Eyvallah dostum saolasın, alan cıkmazsa mecbur beraber yaslanıcaz Biliyorsun ibrahimovic yıllandıkça güzellesen şarap gibidir, problem yok o yüzden
-
Aynen öyle hocam.Artık her şey 1-1.5 ay sonra belli olacaktır. Hayırlısı diyelim
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde :D“ Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen. :D“ Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol bulacağız artık Bakalım …
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
BeitragEyvallah dostum, sanada iyi oyunlar:)
-
Zitat von Kızıltan: „Zitat von aykutselcuk: „Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde :D“ Olmadı ama şimdi.Biz de bekliyoruz burada.Piyasayı artırmayalım lütfen. :D“ Hahahaha hocam en azından sen benim varlıgımı biliyorsun, hiç konuşmadan etmeden benim gibi bu oyuncuları bekleyen o kadar insan varki bence Umarım başka güzel bilmedigimiz OH’ler de vardır piyasada hocam, aksi takdirde bir orta yol bulacağız artık Bakalım piyasa nasıl olacak, ç kestiremiyorum suanlık…
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
BeitragHaklısın, 2 gün sonra pazara koyacagım zaten, makul ölcüde bir teklif gelmesi halinde satacağım direk
-
Maşallah maşallah oyuncu genclikten cıktıktan sonra haberleselim o halde
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
BeitragAnladım, bende transfer pazarına bakarak bir fikir oluşturmaya calısıyorum:) Cok saçma sapan bir fiyat talep etmeyeceğim, bir kaç güne kafamdaki fiyatı yazarım dostum, teşekkürler ilgin icin
-
Kaçtık gelmisti acaba oh?
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
Beitragİlk olarak siz teklifte bulunun, sonra duruma göre konusalım:)
-
Hocam ilk mesajı düzenle yaparak sürekli güncel güçleri girişte gösterebilirsin herkese:) Bu arada 135’lik OH güzelmis, takipcisiyiz:)
-
500 FO 26 SATILIK
aykutselcuk - - Satılık
Beitrag500 FO 26 Satılık arkadaslar. Takım Adı: Under Stars Above Y'ALL Lig: Süper Lig Tekliflerinize açığım
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von usta61: „Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek. :)“ Piyasanın en gözdesi olacak abi 190 OD 17 24.07.2018 60 od 16 Olarak geldi bakalım nasıl bir şey çıkacak :) Bende bundan biraz Ümitliyim Asistan 9 Level“ 60 od 16 bende de geldi. Aynı çıkış tarihli gücü de 185 benimki şuanlık. 60 ol de gelmişti.“ OL’ nin yaşı gücü ve genclik bitis tarihi nedir dostum?:) Bu arada …
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „üstat satmayı düşünmüyorum emekli olana kadar bende olacak :)“ Tamam dostum, ama olurda fikrini degistirirsen, veya karsılıklı oyuncuları kopilemek gibi bir sey düsünürsen haberlesiriz yine:)
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Karaca, Berkant DI 280 18 20.06.2018 Elimdeki tek genç.8 Level antrenörle başladı.Şuanda 9 Level.9 Level le de bitirecek. :)“ Piyasanın en gözdesi olacak abi 190 OD 17 24.07.2018 60 od 16 Olarak geldi bakalım nasıl bir şey çıkacak :) Bende bundan biraz Ümitliyim Asistan 9 Level“ Kaça satacaksın bunu?
-
Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragAynen hocam artık fırsat buldukça yad ederiz yine eskileri, sağolasın bu güzel muabbet için
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragValla şimdi hatırladım hocam, forumda konu açılırdı moderatörlük başvurusu yapardı herkes, 7-8-9 sayfa başvuru olurdu Hey gidi Kısmet Yüksel Milanger , çok erken bıraktı çok
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dil…
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von aykutselcuk: „Aynen hocam buydu nickim, sen tam askere gitmeye yakın oldugun icin pek samimi olacak bir ortam olmamıstı ama muabbetimiz vardı.Talhayla cok fazla muabbetimiz vardı o iyi hatırlar beni:D Birde sizden index.php vardı bilmem hatırlar mısın onla cok fazla konuşuyorduk :D“ Bizim Muhterem Talha demek he bak simdi sen bunu diyince daha fazla hatırlar oldum Ah talha ah bu oyunun dili olsa da anlatsa onu bu…
-
aykutselcuk - - Sohbet
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von aykutselcuk: „Zitat von Eserbekler: „Sohbeti bölüyorum ama Aykutselcuk senin takım adı neydi nick tanıdık geliyor ama takım adı farklıydı sanki :)“ Oyun kapandığı esnada takım adı St34uA idi ondan önceki adı bende hatırlamıyorum, zorlamam lazım :D“ Öncesine gerek yok aradığım cevap buydu sürekli hazırlık yolluyordum kapanmadan önce :D“ Aynen hatırlıyorum, istediğin zaman yine atabilirsin dostum