Suchergebnisse

Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 289.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 13. Sezon

memoli4179 - - Turnuvalar

Beitrag

HERKESE 500.000 € 13.Sezon Tüm liglere açık olan turnuvamız 27 Ağustos - 2 Eylül arasında yapılacaktır. KATILMAK İÇİN...

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı hatası

memoli4179 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Dilovası: „Zitat von memoli4179: „Benim de hazırlık maçı sorunum var. 18 ağustos ve bugün 19 ağustos. Konu var diye yeni konu açmak istemedim. Takım adı Mabetsiz Şehir İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...“ sorun nedir tam olarak?“ Hazırlık maçı takılı kalmıştı. Son iki günün maçları yansımıyordu. Ama şu an için düzelmiş. Maç gelirleri de yansımış. İlginiz için teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık maçı hatası

Beitrag

Benim de hazırlık maçı sorunum var. 18 ağustos ve bugün 19 ağustos. Konu var diye yeni konu açmak istemedim. Takım adı Mabetsiz Şehir İlgilenebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 12. Sezon

Beitrag

KATILMAK İÇİN TIKLA ... Tüm liglere açık olan turnuvamız 17 - 23 Ağustos tarihleri arasında yapılacaktır. Yeni oyunda 12. sezonumuza bekliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 11. Sezon

Beitrag

KATILMAK İÇİN TIKLA ... Herkese 500.000 € 11. sezonu ile devam ediyor. Turnuvamız tüm liglere açık olup 25 - 31 Temmuz arasında yapılacaktır.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 10. Sezon

Beitrag

Turnuvaya katılım tamamlanmıştır. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 10. Sezon

Beitrag

Herkese 500.000 € 10. sezonu ile başlıyor. Turnuvamız tüm liglere açık olup 14 - 20 Temmuz arasında yapılacaktır. KATILMAK İÇİN TIKLA...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 9. Sezon

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 9. Sezon

Beitrag

Efsane turnuva geri döndü. Daha önce 162 sezon devam eden ve rekor kıran efsane turnuva... Yeni oyunda, yeni ödüllerle... Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı.Yeni oyunda şimdi 9. sezon turnuvamız. Tüm Liglere Açık... 4 Temmuz - 10 Temmuz tarihleri arasında oynanacaktır. KATILMAK İÇİN TIKLA ...

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 8. Sezon

Beitrag

Turnuvaya katılım tamamlanmıştır. İlgi gösteren arkadaşlara teşekkürler....

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 8. Sezon

Beitrag

Efsane turnuva geri döndü. Daha önce 162 sezon devam eden ve rekor kıran efsane turnuva... Yeni oyunda, yeni ödüllerle... Katılan herkesin 500.000 € alacağı turnuva "HERKESE 500.000 €" açıldı. Yeni oyunda şimdi 8. sezon turnuvamız. Tüm Liglere Açık... 24 - 30 Haziran tarihleri arasında oynanacaktır. KATILMAK İÇİN TIKLA ...

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Turnuva için teşekkürler. İsrafil arkadaşın takım adı nedir?

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Emek veren herkese teşekkürler...

• Benutzer-Avatarbild

Yenildiğin ve zayıf olduğunu düşündüğün takım ile peş peşe 3-4 defa sim maçı yamayı dene. Genel durum açısından ortaya çıkan maç sonuçları, haklılık durumunu destekleyebilir veya yanıldığını gösterebilir.

• Benutzer-Avatarbild

Bayram Turnuvası 1.Lig

Beitrag

Takım adı: Mabetsiz Şehir Menajer adı : memoli4179

• Benutzer-Avatarbild

Diziliş Ekranı Sorunu

Beitrag

Beni çok rahatsız ediyor. Oyuna bakasım gelmiyor. Genel bir sorunsa düzeltilmesi daha hızlı olur umarım.

• Benutzer-Avatarbild

Diziliş Ekranı Sorunu

Beitrag

Oynanan maçı izlerken Taktik diziliş ekranını açtığımda ya da direk oyun menüsünden diziliş sekmesine tıkladığımda diziliş ekranında sorun var. Saha çizgileri görünmüyor. Taktik değişiklik menülerinden sadece önceden seçmiş olduğum seçenek görüntüsü var. Kanatlardan, ortadan ve kontra atak seçeneklerinden bahsediyorum. Aynı şekilde oyun sertliği ayarları ve defans ayarları da sadece önceden seçtiğimin görüntüsü var. Diğer seçenekler görünmüyor. Bu sorun 4-5 gündür var. Chrome kullanıyorum ama Mo…

• Benutzer-Avatarbild

İsim yaş

memoli4179 - - Futbolcup TR

Beitrag

İsmim Mehmet. Yaş nasıl buraya kadar geldi anlayamadım ama 39.

• Benutzer-Avatarbild

HERKESE 500.000 € 7. Sezon

Beitrag

• Benutzer-Avatarbild

Eğer bu takım ligi senin çok önünde bitirmişse, senin taktik ve dizilişin kadro yapına göre olmamış demektir. Kadro gücü çok önemli ama iyi bir diziliş ve taktik anlayışı da bir o kadar önemli. Simülasyon maçları ile doğru taktik ve dizilişe ulaşmak mümkün. Belki bu konuda biraz eksiklik vardır.