Suchergebnisse

Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

arkadaslar sabirla bekleyin oyunda büyük update olcak sadece beklemek gerek almanlara sorduma göre bu sene olcak ama nezaman tarih belli degil ama almanlar calisiyor

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Zitat von omergok: „Öyle bir şey olursa herkes multi hesap açar ve kredi çekip bir takıma atar . Yani Böyle bir şey olmaz kardeşim :)“ Multi hesap açan bedelini öder adminlerde ona göre çaresini bulur :)“ evet ama cok oyuncu kayib edebilliriz saten cok kisi yok xD dogru hatirliyorsam ta eskiden mesela bn turnuva aciyorum sen katilirsan bana 25bin geliyordu millet ozaman turnuva kuruyordu ödülsüz ve multi acip 7 tane katilliyordu dogru hatirliyom herhalde xD

• Benutzer-Avatarbild

hazırlık maçı hatası

Umut-Melissa2012 - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von erik881: „son gündür hazırlık maçı ayarlanmış olmama imkanlarını tamamlarlar ve doğal olarak da parası gelmiyor takım adı = eurola“ maca rakib takim 11 kisi cikiyormu dikkat ettinmi , yani mac iptalmi olluyor oynaniyormu

• Benutzer-Avatarbild

gecen hafta almanlara sundum ama imkansiz cevabi aldim malesef baska ülke den baska ülkeye asla oynanmaz dediler iletisim olmaz mis quote='Şevket','https://board.playzo.de/index.php/Thread/5938-Diğer-Ülke-Takımlarıyla-Turnuva-Karşılaşma/?postID=76726#post76726']Olur olmaz bilemem ama ilerleyen zamanlarda takımlarımız güçlenince diğer ülke takımlarıyla turnuva maçlarıyla karşılaşsak güzel olur :)[/quote]

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Şevket: „Yaş farkı değişmemiş iyi genç oyuncu sayısı 5 den 7 ye yükselmesi çok güzel oldu“güzel oldu da 1.lig takimlari almanyada kavga edior b takimi kuramiorlar diye

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BerkayGuler_: „Ben bakamıyorum linke söyleyebilirmisin tarihini“7.aya kadar hep 15. de ondan sonra 12.aya kadar hep 14.de

• Benutzer-Avatarbild

Normal oyuncular 31 kaleci 34 bu da yas atlama tarihhleri yaziyor bu alman forumunda hepsi forum.fussballcup.de/showthread.php?t=321707

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von wonder: „çok mantıklı geldi bana“almanlara sundum imkansiz dediler

• Benutzer-Avatarbild

evet almanya da da ayni ama almanya saati 1 saat geri de oldu isin tr de 1 saat önce olluyor antrenmanlar kisin 2 saat fark olluyor almanya da saatler öne ve geri aliniyor tr de kalkdi ya :)Zitat von Fuchobi: „Zitat von Umut-Melissa2012: „siz bunlari almanlara önerceniz onlara kalmis birsey oyun almanlar üzerinden sadece tr serverinde olcani sanmiorum hep yeni update ler almanlarda gelior almanlarda hep 7 de ayakda cünkü cogu isyerleri almanyada 7-7.30 da bsliyorn:D“ almanya'da da mı saatler böy…

• Benutzer-Avatarbild

siz bunlari almanlara önerceniz onlara kalmis birsey oyun almanlar üzerinden sadece tr serverinde olcani sanmiorum hep yeni update ler almanlarda gelior almanlarda hep 7 de ayakda cünkü cogu isyerleri almanyada 7-7.30 da bsliyorn:D

• Benutzer-Avatarbild

Kalecinin degeri nekadar

Umut-Melissa2012 - - Satılık

Beitrag

adem abi suan 10mio na satsan gider haha

• Benutzer-Avatarbild

haklizin ben olsam bende vazgcemem paradan vazgecerim ama kupadan degil ama sunu bil adminler 24saat oyundaki hatalari düzeltmeye calisior bizler isin ondan az sabretmemiz gerekior Zitat von Fuchobi: „bi kupanın lafı olmaz ne ya. neden hakkımdan vazgeçeyim bi söylesene.“

• Benutzer-Avatarbild

evet arkadaslar kötü haberim var, almanlara sundum ama bir forum modu imkansiz dedi cünkü tr serverinde almanya serverine uglacilamiyor öyle bisey yapilmazi yani imkansiz..

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

Umut-Melissa2012 - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Birleştirme öncesi yöneyime bildirim yapması gerekir“bence iyi olmaz herkez birbirine kazik atar

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

Beitrag

tamamda böyle birsey yasak degilmi ?:) almanlarda yok böyle birsey multi cok ollur 2 takim acarlar birlestirirler Zitat von evrenaldo: „Takım birleştirme 2 manejer arasında anlaşır ve bir takımı diğerine aktarır 1 takımı yönetirler bu doğal birşeydir birde bu olayın diğer yüzü vardır ayrılma aşamaşı veya manejerlerden birirnin sahtekarlık yapıp şifreyi değiştirip diğer manejeri saf dışı bırakmasıdır. Bu durumda yönetimin yapacaği bir müdahale yoktur herşey anlaşmalı olduğu için itiraz hakkı yokt…

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

Beitrag

aynen bende biraktim parayi acilir yine diye cünkü eski oyunun sahibiyle ihtibahtdaydim konusuoduk emailde tek alman serveri kalcak demisdi ama birgün saticam oyunu demisdi öyle de oldu ondan parayi biraktim sadece oyunculari sattim cöpe gitmezin diye bende cöpe giden tek 5genc vardi 300+ yetisiorlardi onlar o kadar da olsun artik Zitat von evrenaldo: „Anlamadığım konu madem kapanacak takımı kasayı niye boşaltıyonuz bizimkiler kapanınca onların kapanmıyomu sanki bende 80m vardı açılınca işime ya…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkifYesilkaya: „Gerçi daha hataları düzeltecek güncelleme gelmedi. Şimdi söylesen, öncelikleri farklı olduğu için hiç dikkate almayabilirler.“paylasdim bakalim almanlarda hata yokki büyük update gelcek hemen gelde iyi olcak cok merak ediorum ne olcak:)

• Benutzer-Avatarbild

tmm paylasirim zamanim ollunca almanca cevirip Zitat von AkifYesilkaya: „Zitat von Umut-Melissa2012: „aynen güzel fikir almanlar hep yener ama olsun heycanli ollur bu önerini almanlar forumunda paylasmani istermizin ?“ Bence paylaş :)“

• Benutzer-Avatarbild

aynen güzel fikir almanlar hep yener ama olsun heycanli ollur bu önerini almanlar forumunda paylasmani istermizin ?

• Benutzer-Avatarbild

oyun parası

Umut-Melissa2012 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

aynen dostum öyle bisey ollursa ben oynamam tadi kalmaz Zitat von FCsakarya: „biz 2012 den beri oynuyoruz başladığımda 25 bin euro vardı stad kapasite 800 o zamandan beri emek verdik şimdi diyorsunuz ki eskilerde para var stad var bırakında o kdar olsun ne emekler verdik“