Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 450.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Umut1996 - - Oyun Hatalari

Beitrag

1.Amatör Lig / Ankara / 1 bu Lig haric tüm Ligler düzelmis olmasi lazim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Etkinlik yok nu yahu“ Dostum biraz sabirli, suan konusuyorum bakalim neller yasak degil..

• Benutzer-Avatarbild

540 DI 27 SATILIKTIR

Umut1996 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „Oyuncu satılmıştır. Konu kilit.“ Konu Kilit.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Arkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von ReisBulut: „Bu sorunlar hakkında bir gelişme varmı . Bende de yukarıdaki arkadaşın sorunu var. Bir üst lige çıkmak gerekirken bir sezon 14 takımlı ligde kaldım. Sorunu çözerken neye kıstas olarak tekrar atama olur ? Bilgi verdiler mi veya sorun neyden kaynaklı söylediler mi ?“ menejer adini da söylersen iletirim, yokardaki arkadasinkini ilettim..

• Benutzer-Avatarbild

Lige atanamama sorunu

Beitrag

Zitat von KUTLU: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Sorunu ilettim başka kimlerde böyle hata var ?“ üstadım sorunu hallettim diyorsunuz ben önceki sezonu lig 2.si bitirdim süperligte olmam gerekirken spor toto 1. Lig olarak düzeltmişsin bu konu hakkında mağduriyetimi gidermenizi rica ederim 1 sezon lige atanmadım. 1 sezon aynı ligi tekrar oynayacağım emeğe yazık“ Hata iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von Umut1996: „Zitat von management: „Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?“ Oyunculari 31 Yasinda 6 sezonluk sözlesme verebilliyorsun ve bunu unutursan oyuncu 32 yasina girerse 36 yasina kadar 1 sezon uzatabilliyorsun, yani oyuncu 37 yasina kadar yinede oynayabilliyor tabiki kredi karsilig…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?“ Oyunculari 31 Yasinda 6 sezonluk sözlesme verebilliyorsun ve bunu unutursan oyuncu 32 yasina girerse 36 yasina kadar 1 sezon uzatabilliyorsun, yani oyuncu 37 yasina kadar yinede oynayabilliyor tabiki kredi karsiligi.. ve kalecilerde 34 yasina kadar verebilli…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Furk4n“ Zitat von oziboz: „kulüp adı : 57AYANCIK FC menajer: Borazan“ Kontroll edildikden sonra 2 Takimin´da Oyunculari Pazardan alinmistir .

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „A.S Asgard“ bu takimi bulamadim, menejer adini söylermizin bi Kontroll edeyim.

• Benutzer-Avatarbild

Selam Arkadaslar nasilsin bakalim

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von management: „Bu fiyatlandirmalari oyuncunun yaşıda etkiliyor sanırım. 350 güç 20 yaşında bir oyuncu ile 30 yaşında ki bir oyuncu aynı şekilde fiyatlandirilmaz sanırım..“ Mevkilerde bille fiyatlar deyismiyor..

• Benutzer-Avatarbild

530 OL 23 SATILIKTIR

Umut1996 - - Satılık

Beitrag

Zitat von Rotaslz: „Oyuncu satılmıştır konu kilit.“ Killit.

• Benutzer-Avatarbild

slm

Umut1996 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von melekmete: „yoo önce sen hic olmuyordu...kredi almadım böyle olmaya başladı“ tamam ilettim ben bu hata yi

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Mutlu43: „Benden de okadar premium bide yaw Oğuzhan yönetici isen magdurlara birşeyler yap bakalım :)“ malesef yapilacak birsey yok, almanlar buna müsade etmiyor.. Konu Kilit.

• Benutzer-Avatarbild

slm

Umut1996 - - Forum ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von aaasss: „Bir ara bendede oluyordu. Leptop yada masaüstü bilg. Da gir oyuna orda bak düzelir muhtemelen. Sonra cepten devam edersin. Cep telefonu uygulamada sıkıntı diye düşünüyorum“ arkadasimiz gerekilen cevabi vermis cep telefon uygulamada arada sirada hata olluyor malesef.

• Benutzer-Avatarbild

ama malesef almanlar hafta sonu büro da olmadiklarindan cevab vermeleri sürüyor..

• Benutzer-Avatarbild

tamam iletildi.

• Benutzer-Avatarbild

Prim Sistemi Güncellemesi | 19.07.2019

Umut1996 - - Haberler

Beitrag

Selam arkadaslar, malesef almanlar bu prim sistemine de izin vermiyor, o yüzden KONU KILIT.. Sizler isin baska Etkinlikler getirecegiz, almanlar ile konusuyoruz ne yapmak yasak degil diye.

• Benutzer-Avatarbild

selam arkadaslar, malesef almanlar bu tesfik primi yasak diyor, ve devam yapmami istemiyorlar , o yüzden malesef KONU KILIT. ama sizler isin baska Etkinlikler yapmayi planliyorum, almanlar ile suan konusuyorum nellere izin vercekler bekleyip görecegiz..