Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 450.
-
Lige atanamama sorunu
Beitrag1.Amatör Lig / Ankara / 1 bu Lig haric tüm Ligler düzelmis olmasi lazim.
-
540 DI 27 SATILIKTIR
BeitragZitat von Rotaslz: „Oyuncu satılmıştır. Konu kilit.“ Konu Kilit.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragArkadaslar fazla takim olan ligleri düzeltmeye calisiyorlar, benim bu yönde yetkim yok olsa saniyesinde düzelticem, ayrica yeni Güncelleme gelicek onunla ugraciyorlar bu aralar.
-
Lige atanamama sorunu
BeitragZitat von ReisBulut: „Bu sorunlar hakkında bir gelişme varmı . Bende de yukarıdaki arkadaşın sorunu var. Bir üst lige çıkmak gerekirken bir sezon 14 takımlı ligde kaldım. Sorunu çözerken neye kıstas olarak tekrar atama olur ? Bilgi verdiler mi veya sorun neyden kaynaklı söylediler mi ?“ menejer adini da söylersen iletirim, yokardaki arkadasinkini ilettim..
-
Lige atanamama sorunu
BeitragZitat von KUTLU: „Zitat von Oguzhan Ozen: „Sorunu ilettim başka kimlerde böyle hata var ?“ üstadım sorunu hallettim diyorsunuz ben önceki sezonu lig 2.si bitirdim süperligte olmam gerekirken spor toto 1. Lig olarak düzeltmişsin bu konu hakkında mağduriyetimi gidermenizi rica ederim 1 sezon lige atanmadım. 1 sezon aynı ligi tekrar oynayacağım emeğe yazık“ Hata iletildi.
-
Zitat von management: „Zitat von Umut1996: „Zitat von management: „Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?“ Oyunculari 31 Yasinda 6 sezonluk sözlesme verebilliyorsun ve bunu unutursan oyuncu 32 yasina girerse 36 yasina kadar 1 sezon uzatabilliyorsun, yani oyuncu 37 yasina kadar yinede oynayabilliyor tabiki kredi karsilig…
-
Zitat von management: „Zitat von management: „31 yaşında 6 sezonluk sözleşme imzaladığımız bir oyuncunun kredi ile sözleşmesini uzatamiyor muyuz? Kredi karşılığı sözleşme uzatma sistemi tam olarak nasıl işliyor?“ Yok mu bilgisi olan birisi?“ Oyunculari 31 Yasinda 6 sezonluk sözlesme verebilliyorsun ve bunu unutursan oyuncu 32 yasina girerse 36 yasina kadar 1 sezon uzatabilliyorsun, yani oyuncu 37 yasina kadar yinede oynayabilliyor tabiki kredi karsiligi.. ve kalecilerde 34 yasina kadar verebilli…
-
530 OL 23 SATILIKTIR
BeitragZitat von Rotaslz: „Oyuncu satılmıştır konu kilit.“ Killit.
-
slm
BeitragZitat von melekmete: „yoo önce sen hic olmuyordu...kredi almadım böyle olmaya başladı“ tamam ilettim ben bu hata yi
-
slm
BeitragZitat von aaasss: „Bir ara bendede oluyordu. Leptop yada masaüstü bilg. Da gir oyuna orda bak düzelir muhtemelen. Sonra cepten devam edersin. Cep telefonu uygulamada sıkıntı diye düşünüyorum“ arkadasimiz gerekilen cevabi vermis cep telefon uygulamada arada sirada hata olluyor malesef.
-
ama malesef almanlar hafta sonu büro da olmadiklarindan cevab vermeleri sürüyor..
-
tamam iletildi.
-
Selam arkadaslar, malesef almanlar bu prim sistemine de izin vermiyor, o yüzden KONU KILIT.. Sizler isin baska Etkinlikler getirecegiz, almanlar ile konusuyoruz ne yapmak yasak degil diye.