Suchergebnisse

Suchergebnisse 441-460 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Antrenman listen vardır heralde.İstersen bendekini atayım sana oyundan.Birde ben birini bitirmeden diğerine başlamam.Yani Dı için paslaşma 880 üzreri olmadam ikili müc.vermem.Hepsi böyle gider.karışık verince biraz farkedebiliyor.En son çıkmasına yakın 880 üstü olanları fullerim.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 10 lwl genc takım antre ve premiumda oldu mu deyme keyfine :D“ Aynen o oyuncuyu premiumla yetiştirmezsen ayıp olur zaten Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gel…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von sakasaka: „kaaaayitttt MENEJER:Sahin.Baku“ Hay Allah'ım burayada gelmiş arkadaş.

• Benutzer-Avatarbild

AVUKAT ASISTANI HAKKINDA

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von aKKaa: „Zitat von Eserbekler: „Büfe müdürü büfe alış verişinde mağaza müdürü taraftar ürünlerinde indirim sağlıyor :)“ büfe müdürüm var ama nedense bole bırsey le karsılasmadım acaba ben mı yanlıs hatırlıyorum“ Sen sipariş verdiğinde onlar otomatik indirim yapıyor.Şöyle yazıyor örneğin:Büfe müdürün pazarlık yaptı ve 300.000 yerine 270.000 ödeyeceksin.Yani sen bir şey yapmıyorsun Leveline göre onlar düşürüyor.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „2011 den beri hayalim tam yaş atladığı zaman FO 60 16 gelmesini düşünürüm hiç kısmet olmadı :D“ 2010 dan beri bana 1 kere yaş atladıktan 1-2 gün sonra 50'lik gelmişti.385 yada 390'lık çıkmıştı gençlikten.16 gol krallığı kupamın yarısına yakınını onunla kazanmıştım.

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Oyun normale döndükten sonra bu tavsiyeni uygulamaya çalışacağım :)“ Tamam.Ama başkasına söyleme.Herkez çok güçlenir sonra.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von safa.ykc: „sevindirdiniz valla Ben onları geliştirmeye bakayım o zaman :)“ Aynen.Hatta oyuna teşekkür borçlusun,sana o kadar çok FO gönderdiği için.Bana en son ne zaman genç FO geldiğini hatırlamıyorum bile.

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Senin dediğin doğru abi ama benim dediğim bana gelene kadar 17 gün var zaten yer yok diye satılıyor antrenman falan da almayacak onu diyorum ayrıca senin dediğini yapmak için de yetersiz güçte onu da geçtim dediğini yapabilecek güçte 11 kurmak çok masraflı :)“ Evet.O dengeyi kurmak zor.Hepsinin en iyisini alamayız zaten.Ama iyi bulduklarımızdan alabildiğimiz kadar alır.Diğer normal oyuncularla tamamlarız.Benim örneğim Süper Lig içindi tabii.Herkez ligine göre aynısını yapa…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ bende bir deneyim hakan abi :)“ Dene kardeşim.Ben denedim ve çok iyi sonuç aldım.Hatta üzülüyorum ne çok para kaybetmişim diye. :)“ Zararın neresinden dönersen Kaardır abi :)“ Aynen öyle kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Kızıltan: „Hala alan olmadı mı bu çiçek gibi oyuncuyu?Kızıp ben alacağım bak. :)“ Abi sezon sonuna çok var alıp kenarda mi oturtalım 20myi :D“ Ben alacağım bütün oyuncuları çok önceden kendim alır,antrenmanlarını kendim veririm.Yoksa yanlış antrenman alabilirler.Mesela kadrodaki oyuncularım 31 yaşına KL de 34 yaşına geldiğinde 19-20 yaş oyunculardan bir 11 oluşturacağım.En yüksek dizilişinize böyle ulaşabilirsiniz.Aynı anda gelir,aynı anda giderler.Böylece dizili…

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Hala alan olmadı mı bu çiçek gibi oyuncuyu?Kızıp ben alacağım bak.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Öneri kabul edildiyse yeni gelecek admin kim olur bilinmez ama o gelene kadar bizler çalışmaya başlayabiliriz.“ Yeni Admin mi?Bunu bir konuda daha gördüm.Birisi daha yazmıştı.Yeni Admin geleceğini zannetmiyorum arkadaşlar.Bunu Admin arkadaşlar mı söyledi?2 Adminimiz var zaten.Haa yeni moderatör yada moderatörler gelebilir forum için onu bilemem.Umut kardeşimizde bırakıyormuş çünkü.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Button57: „Eskiden biz belirliyorduk. Forumda oyunda olsun, davraniş , ilgi , çaba. Saygi göstermek. Yakinda tekrar yine uygulucaz Bu sistemi“ Böyle olursa her açıdan iyi olur bencede.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ bende bir deneyim hakan abi :)“ Dene kardeşim.Ben denedim ve çok iyi sonuç aldım.Hatta üzülüyorum ne çok para kaybetmişim diye.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „güncel“ Kolay gelsin kardeşim.Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

Beni niye banladınız

Beitrag

Zitat von vista1: „legendAltnts teşekkür ederim.“ Cevap yazmayıp kendi yazısının üzerinden düzeltmiş sanırım arkadaş.Bunun altta olması lazım.Şimdi oldu.

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Abi iyi güzel söylediniz de dün sorun zaten 23une kaydetmeyip 24e yapması yani başka etkinlik yapsaydım yine 23e yapmayacaktı. Ayrıca siz de dikkatli olun dün denedi arkadaş onda da 24e bastı. Ben bonusu maci kazanmak için istemiyordum halkla ilişkiler düşük olunca gelir de düşük oluyor o yüzden :)“ Doğru ya haklısın.Ben bu hatayı niye farketmediğimide anlıyorum şimdi.Ben taraftar memnuniyetim fullendikten hemen sonra 5 gün ileriye bir sonrakini yapıyorum.Son güne bırakmad…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Valla abi isim değişikliği de az bir olay değil o yüzden her şey olabilir düşüncesine kapıldım yani :)“ İnşallah olur kardeşim.Olması da gereken bir şey zaten.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Herkes fo istiyor fo gelen beğenmiyor :)“ Sözleşme imzalayıp pazara koyduğunda anlayacaktır değerini.

• Benutzer-Avatarbild

Showtime Lakers'80 Genç Oyuncuları

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von alpersahin: „sozlesme bitis tarihine gore fazla gelismis galiba. nasil oldu bu is“ Allah sakatlık olmadan ve sözleşmelerini kaçırmadan çıkarmak nasip etsin. Sanırım 9 Level asistan ve gayet normal gelişiyorlar.Premiumludur diye tahmin diyorum.Benim asistan da 3-4 güne 10 Level olacak.Ama işin kötü tarafı sadece 1 genç var kadroda.