Suchergebnisse

Suchergebnisse 461-480 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Herkesi bir merak sardı şu an ödüller de eklenecek mı acaba :)“ Ödül ekleneceğini hiç sanmıyorum.Eklenirse bu tam bir devrim olur.

• Benutzer-Avatarbild

AVUKAT ASISTANI HAKKINDA

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Büfe müdürü büfe alış verişinde mağaza müdürü taraftar ürünlerinde indirim sağlıyor :)“ Aynen böyle.Avukatın diğer işlerde yaptığını burada büfe müdürü ve mağaza müdürü yapıyor.Esasen değişen bir şey yok.Yine indirimli alıyorsunuz.Tabii o asistanlarınız varsa.

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Geçmiş olsun.Yanlışlıkla takvimden 24'ü seçmiş olabilirmisiniz?Bu tip bir hatayı ilk defa okuyorum.Admin arkadaşlar bu konuda bir şey yapabilir mi bilmiyorum.Ama siz isterseniz 23.üne başka etkinlik yapabilirsiniz.Paranız gider ama en azından Lig maçına bonuslu çıkmış olursunuz.2 gün üstüste yapmış olursunuz böylece.Biraz bekleyn.Yanıt çıkmazsa isterseniz öyle yapabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.İyi oyunlar.“ Keşke dün tekrar başka etkinlik yapsaydın kardeşim.En azından bugün…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von safa.ykc: „ayrıca bana 4 tane forvet genç geldi. SAnssızlıgım kötü oldu“ 4 tane FO genç geldi de buna şanssızlık mı diyorsunuz?Onlar diğer aynı güçteki oyunculardan çok daha fazla para edecektir.Kadro kurmak için diyorsanız onların 3'ünü satsanız yerine en az 2 tane fazla oyuncu alırsınız.Keşke banada 1 tanede olsa FO gelse.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „O da duyar elbet :)“ Gözünaydın.Geldi mekanın sahibi.

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von omergok: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von omergok: „Güncel“ Güncel. :)“ Eyvallah abi :)“ Rica ederim kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

DI 200 19 Satılıktır

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von omergok: „Güncel“ Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von omergok: „Zitat von Eserbekler: „Bu arada bu konuda satılan oyunculardan %5 pay istiyorum konuyu güncel tutuyoruz :D“ Senin sayende sürekli giriş ekranında görüyoruz :)“ Konu sahibine duyurulur :)“ Hepimiz duyduk bir o duymadı.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von omergok: „Zitat von BEŞİKTAŞ46: „olur tabi birisi organizator olmalı sponsor takımları ayarlayıp planlamalı ve turnuva kurdurmalı biri yaparsa ben katılırım turnuva kurarım“ aynı şekil bende kurarım her daim oyuna destek“ Herkes kurabilir de maksat büyük stad daha fazla gelir daha fazla ödül demek o yüzden :)“ Her türlü yaparız Allah'ın izni ile.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018“ abi benim dd yi görünce maşallah senin dı iyi gelişmiş :D“ İyi gelişiyor.Yemiyorum yediriyorum ona. Tabii premiumunda etkisi var.:D“ bende premiumlu veriyorumda tabi ilk gelen gençti ne antreman verdiğimizi bile unutmuştum onunda etkisi vardır, birde niye tek genç var ?“ Başta kadro doluydu.Sonrada oyunc…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Kızıltan: „Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018“ abi benim dd yi görünce maşallah senin dı iyi gelişmiş :D“ İyi gelişiyor.Yemiyorum yediriyorum ona. Tabii premiumunda etkisi var.

• Benutzer-Avatarbild

Paylaşırız tabiki iyi olur.Bende sadece 1 genç var.9 Level asistan. Karaca, Berkant DI 270 20.06.2018

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von pharmasy1903: „Zitat von Eserbekler: „Güzel fikir ancak o kadar sponsor bulmak zor olur gibi :)“ Lig seviyelerine göre olacak o nedenle bulunur düşüncesindeyim, örn amatörde kişi bası 1 milyon , 3 lig c için 2 milyon gibi lige göre orantılı artarsa bence bulunur, forumda gizli zenginimiz çoktur yaparlar güzellik hep bana demekle olmaz :D“ Olur,olur neden olmasın ki?Ayrıca bizim gönlümüz zengin.

• Benutzer-Avatarbild

Halkla ilişkiler

Beitrag

Geçmiş olsun.Yanlışlıkla takvimden 24'ü seçmiş olabilirmisiniz?Bu tip bir hatayı ilk defa okuyorum.Admin arkadaşlar bu konuda bir şey yapabilir mi bilmiyorum.Ama siz isterseniz 23.üne başka etkinlik yapabilirsiniz.Paranız gider ama en azından Lig maçına bonuslu çıkmış olursunuz.2 gün üstüste yapmış olursunuz böylece.Biraz bekleyn.Yanıt çıkmazsa isterseniz öyle yapabilirsiniz.Tekrar geçmiş olsun.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von BEŞİKTAŞ46: „bu konu sabit belli ama bazen arkadaşlar unutuyor en uygun olanı 10 25 55“ Böyle yapın arkadaşlar.Kesinlikle daha fazla gelir elde edersiniz.Böyle yapıp aynı hava şartlarında oynadığınız daha önceki maçlara bakın.Kesinlikle daha yüksek olacaktır gelir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von ForeverFreedom: „Arkadaşlar 5 yıldır oyuna girmediğimden hiçbir şeyim kalmamış. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.“ Hangi Lig de takım?Süper Lig i görüyormusunuz?

• Benutzer-Avatarbild

Yaşları güncelle üstadım sorun olmasın sonra.O oyuncuların şuanda 26 yaşında olması lazım.

• Benutzer-Avatarbild

Ben yinede açıklayayım.Oyun kapandığı zaman oyunda aktif olan takımların kadrodaki oyuncularının sözleşmeleri sabit kalmış.Ama yaş atlamaya devam etmişler.Bu sebepten ötürü oyunda yaşlı oyuncular mevcut.Ama bu oyuncular takımların para vererek aldığı yada kendi yetiştirdikleri oyunculardır.Sözleşme süreleri bitince de hepsi emekli olacak ve oyun normale dönecektir.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Kızıltan: „Zitat von hasans: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hasans: „board.playzo.de/index.php/Attachment/62/ hocam size bi rakipte almanya'dan çıktı, arkadaş lig kupasını 48 kere kazanmış, 28 kere gol kralı çıkarmış:))“ Gerçekten güzel bir müze takdir ediyorum bu takımı.Kupa müzesindeki tek eksiği 10+Avrupa Ligi şampiyonluğu onuda ya önemsememiş yada çok şanssızmış demektir. :)“ orda da 7 yapmış yani yolu yakın :))“ Yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız arkadaşlar.Bencede her serve…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hüsnüzengin: „alman serverında adamlar çok iyi neden bilmiyom ama çok fazla sağlam takımları var :D“ Oyun ilk orada açılmış.Yukarıda bahsi geçen takımın kuruluşu yanlış okumadıysam 2006.Bizde 2007 başlarında başlamış sanırım.Bu menajer ilk oyunculardan olmalı.Oyunu hiç bırakmadan oynadıysa hemen hemen 12 yıl eder.Premium kullandığınıda düşünürsek (mutlaka kullanıyordur) ben 2010 da başladım.4 sene buradan 2seneye yakında oyunun kapalı kalmasını eklersek,6 sene fazla oynamış.Arada ki fa…