Suchergebnisse

Suchergebnisse 481-500 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kızılordufk: „Demek ki öyle bir şey yok, anlaşıldı teşekkürler..“ Birşey değil.

• Benutzer-Avatarbild

Premium Kredi

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von management: „Zitat von management: „Kartınızla 4.59 USD tutarındaki islemi onaylamak icin diye mesaj geldi. Islemi onayladim islem tutarı 5.46 oldu. Aradaki 0.90 lik fark neyin farkı. Neden böyle oldu??“ Dikkatimi çekti ve merak ettigim icin soruyorum aradaki fark tam olarak ne ücreti?“ Bankanız komisyon ücreti alıyor olabilir tahminimce.Bankadan öğrenebilirsiniz en doğrusunu.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von kızılordufk: „Arkadaşlar ana sayfadaki 7 günlük premium reklamında daha hızlı inşaat yapımı diyor. Böyle bir şey var mı?“ Ben uzun zamandır premium kullanıyorum.İnşaatları bitireli çok oldu.Ama gün olarak herhangi bir fark yoktu yanlış hatırlamıyorsam.İnşaatı hemen bitir seçeneği var.Onunla belli bir kredi karşılığında gün sayısına göre belli bir kredi ödeyerek inşaatı hemen bitirebiliyorsunuz.Ama bunun için premium olması gerekip gerekmediğini hatırlamıyorum.Eğer sizde de bu seçenek v…

• Benutzer-Avatarbild

YETENEK AVCISI

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Premium seçeneği ile 5 günlük FO arattığımda 9 Level asistan ile 2.gün 1 tane getiriyor.Gücü 145 ile 155 arası oluyor.Oyun açıldığından beri hiç değişmiyor.Tabiki asistan 8 Level den 9 Level e yükselmesini saymazsak.10 Level olunca önceden 180-200 arası getiriyordu.Lig'im bitmek üzere.Bakalım 10 olunca kaçlık getirecek.Önceden döndüğünde de 1 tane getirdiği oluyordu ama çok nadir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von rehber: „arkadaslar dortkez aynı sponsorla anlasırsanız flamaverıyor ama benım sponsor sozlesmesı bıttı ama yenı anlasmada aynısıyla tekrar etme lınkı yokkı..asıstanlar gıbı degıl sozlesme uzatma yok. bıtınce sponsor kontratı yenı sponsarlar ıcınde eskısı yok o nasıl olacak anlamadım..aydınlatabılırsenız sevınırım..“ Sponsorla karışık geliyor.Ben 2010 yılından beri oynuyorum.Henüz 4 kez aynı sponsorla çalışmak nasip olmadı.:)Tabiki bunda en uzun süre ve en iyi ücret veren sponsor ile a…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hasans: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von hasans: „board.playzo.de/index.php/Attachment/62/ hocam size bi rakipte almanya'dan çıktı, arkadaş lig kupasını 48 kere kazanmış, 28 kere gol kralı çıkarmış:))“ Gerçekten güzel bir müze takdir ediyorum bu takımı.Kupa müzesindeki tek eksiği 10+Avrupa Ligi şampiyonluğu onuda ya önemsememiş yada çok şanssızmış demektir. :)“ orda da 7 yapmış yani yolu yakın :))“ Benim anlayamadığım onun global kupasının olması.Ben oyuna başladığımda yani 2010 Mart ay…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hasans: „board.playzo.de/index.php/Attachment/62/ hocam size bi rakipte almanya'dan çıktı, arkadaş lig kupasını 48 kere kazanmış, 28 kere gol kralı çıkarmış:))“ Gerçekten güzel bir müze takdir ediyorum bu takımı.Kupa müzesindeki tek eksiği 10+Avrupa Ligi şampiyonluğu onuda ya önemsememiş yada çok şanssızmış demektir.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von fufa11: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „Tüm kupaları kazanan yok da Türkiye de en iyi Beykozspor1908 sanırım“ Alınabilecek bütün kupaları Türkiye Serverinde alan ilk takım olmaktan gurur duyarız. Ama yeni bir kupa gelmiş 2018 Yılbaşı kupası sanırım.Kurulursa onuda almaya çalışacağız. 4adAjQ.png“ hocam inşallah diğerlerini de alırsınız tebrik ederim sizi darısı benim başıma“ Teşekkür ederim.Allah sizede nasip eder inşallah.

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCU FİYATLARI!!!!!!!!!!!

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Zitat von safa.ykc: „Herkese merhaba arkadaşlar Arkadaşlar bilindiği üzere oyun yeni yeni toparlanıyor ve yeni arkadaşlar aramıza katılıyor. Oyunun toparlanması biraz daha beklememiz gerecek gibi. Hala daha eski dönemlere gelemedik. Eskisi gibi oyunun zevkli ve oynanabilir olması biz kullanıcılar elinde adminlerde sağolsunlar bunun için uğraşıyorlar. Asıl demek istediklerim pazar fiyatları gereğinden fazla ucuk böyle olursa aramıza yeni katılan arkadaşlar transfer yapamayacak ve oyundan zevk alm…

• Benutzer-Avatarbild

Lig 26. haftadan bitti

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

3.Lig B ile 2.Lig B arasındaysanız doğru bitmiş demektir.iyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Tüm kupaları kazanan yok da Türkiye de en iyi Beykozspor1908 sanırım“ Alınabilecek bütün kupaları Türkiye Serverinde alan ilk takım olmaktan gurur duyarız. Ama yeni bir kupa gelmiş 2018 Yılbaşı kupası sanırım.Kurulursa onuda almaya çalışacağız. 4adAjQ.png

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von Şevket: „İyi kötü herkez haklı arkadaşlar olan oldu artık zamanla oyunun düzelmesini bekleyeceğiz şahsen ben oyunun geri açıldığına çok sevindim zaten internet ortamında oynadığım 2 oyundan biri futbolcup diğeri okey :)“ Kısa ve net çok haklısın kardeşim.Aslında herkez haklı.Bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Olanlar oldu.Bir şekilde oyunumuza kavuştuk.Şimdi tekrar kapanmaması için hepimizin sahip çıkması,yönetici arkadaşlarımızında şu güncelleme ve reklamlar ile ilgili oyun sahiplerine …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von hüsnüzengin: „BEYLER GAZETEME ABONE OLUN LÜTFEN FLAMA İÇİN futbolcup.net/#/index.php?w=34…action=index&_=1526167003 ABONE OLANLAR YAZSIN BENDE ONLARA ABONE OLAYIM“ Zitat von Eserbekler: „Takim adi: beklerlerr Kulüp Gazeteniz Yorum yapan herkes birbirine abone olursa bu işi el birliğiyle hallederiz :)“ Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Hic abonesi olmayan biri olarak bi abone olursaniz futbolcup.net/index.php?w=3401…ction=index&clubId=666164“ Zitat von Ozdil44: „Abone olan sevilir abone olunur …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Derby05: „Zitat von Ozdil44: „Ulan ben boyle şansin yedek cıkmışım“ Üzülme dostum ben takımı sildim benim yerime mutlaka biri gelir“ Sonunda noktasız olarak açmak nasip olmuş.Hayırlı olsun.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Zitat von Button57: „Olaya aciklik getireyim biraz. Dediklerine katiliyorum bende fakat ! Yönetici olayina gelirsek, artik oyun sahibleri ingilizce veya almanca konusa bileni ariyor, arti sözlesme gönderilmesi gerek. Bu sundugun Arkadaslar hepsi benim ekibimde olanlardi , hic birinin arkasindan kötüdü demem. Fakat suan böyle olmasi gerek. Oyuncu kaybina gelirsek, sizlere basdan demisdim, yakinda ligler temizlencek diye, sizin basda bisey yapmiyor demeniz, liglere atilmiyor si…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von management: „100 yasi bıraktım 40-45+ yastaki oyuncuları görmek bile oyunun realitesini düşürüyor. 86 yasindaki adamın bırak futbol oynamayı yürümeye mecali olmaz. Ama bizimkiler 90 dakika mac çıkarıyor hatta hala da gelisip güçleniyor. Gorunce hem guluyorum hem de delice arkadas gibi bunun haksizlik oldugunu düşünüyorum.. Arkadaşlar doğal olarak kendi çıkarlarını da düşünerek zamaninda para verip aldık emeklerimiz demisler. Hak vermiyor da degilim ama tersi durumda varki oyun kapandig…

• Benutzer-Avatarbild

Rica ederim.

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Benim ki kart yese gam yemem bu kadar. Oyuncu maçta 2 oyuncu sakatlanıp ertesi gün düzelmesi lszım o düzelmiyor. Birde 3. Bi oyuncu da sakatlanıyor ama nedense 3. Oyuncu aynı sakatlık ama o bi günde düzeldi sabaha yani. Diğer ikisi 2 gün sürdü. Emek veriyoRum. Böyle olunca hiç bişey yapasım gelmiyor. 6 genç yetişiyor onlardan bile soğdum“ Bu konuda haklısın üstadım kesinlikle.Ama hala çok taze bu oyun.Yeniden açılırken hali ile eskiden kalan hatalarda oyun ile birlikte aktif o…

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Zitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von usta61: „Umut hazırlık maçı değil ki ligde oldu formda oyuncu maç içinde sağlıklı olarak sakatlandı 1 gün geçti üzerinden hala formda değil. Böyle bi saçmalık yok. Yorgun olarak sakat olunca 2 gün vs sürüyordu ama bu güncelleme ise oyunda zevk bırakmıyor. Herkes sakatlık çeker“ günceleme daha türkiye serverinde yokmus, arasdirdim.. ama rakib sert oynamistir oyuncun sakatlanmisdir.“ Umut hata var. 7mayısta lig maçında 2 tane formda oyuncu …

• Benutzer-Avatarbild

Oyun adaleti...

Beitrag

Zitat von usta61: „Adaletsiz olan pazara oyuncu olayı bana göre sistemi bozdu. Kimi takımlar soru gelir sahibi oldu kimi ise zarar etti. Zarar edenler suçu pazara oyuncu koymamak bende dahil zarar ettim kopya olyr dşye pazara koymadım emekli oluyor kimini kovdum. 650 civarında pazarda 23 yaş olan oyuncu 800 üstünü görür 1000 bile olursa şaşmayslım daha 31 yaşında 6 yıllık imza atılacak“ Dediklerinizin bir kısmına katılıyorum üstad.Oda bazılarının transfer pazarından diğerlerinden çok daha fazla …