Suchergebnisse

Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Takımlara kaynak sağlayabilecek her öneri değerlidir benim için.

• Benutzer-Avatarbild

Turnuvalar

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Oyunda daha öncede forum üzerinden klanlar kurulmuştu.Klan üyeleri kendi aralarında turnuvalar ve oyuncu alış verişleri yapıyordu.Sonuç ta multi olmadığınız sürece bunlar normal şeyler.Ama tabiki bazı riskleri de var.Sizin oyuncunuzu kiralayan yada borç verdiğiniz takım,size haber vermeden takımını kapatabilir.Takımı ceza alıp yönetim tarafından kapatılabilir.Bu durumda hiç bir hak iddaa edemezsiniz.Yönetim bu tip organizasyonlara izin vermiştir geçmişte.Ama dediğim sebeplerden hiç bir zaman bun…

• Benutzer-Avatarbild

GENÇ OYUNCU

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Bana şimdiye kadar 30 üstü hiç gelmedi.1 tane var kadroda.Onuda oyuncular yaş atladıktan 1 gün sonra geldiği için aldım kadroya.

• Benutzer-Avatarbild

Onlara bırakmak en büyük hatan olmuş kardeşim.Geçmiş olsun.

• Benutzer-Avatarbild

Bu kadar olur yani.Bir de aynı Lige düşmüşsünüz.

• Benutzer-Avatarbild

s.a

Kızıltan - - Turnuva Bağışlari

Beitrag

Zitat von T.ATAY: „Takım : Beylikdüzü34 menajer : Atay“ Tekrardan hoşgeldin.

• Benutzer-Avatarbild

Bu OD yi gözüm bir yerden ısırıyor ama...

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von Tersinli: „kızıltan çok boş yazıyorsun her yerde kendini çok bilmiş gösterip yetkili sıfatına girmeye çalışıyorsun uslubünü düzelt artık“ Tersinli,Senin ne tip bir insan olduğunu chat'te durup dururken bana küfür ettiğinde herkez anlamıştı.Yaptığın yanlışı uyardığım için eziklik duyup etmiştin o kufurleri.Buraya konu açmışlardı.Ben engelledim.Bırakın herkez hata yapar diye.Şimdi gelip burada buna devam ediyorsun demek.Kimseye çok bilmişlik taslamıyorum taslamamda yapıma ters herşeyden …

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

Kızıltan - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von aKKaa: „arkadaşlar abiler kardeşler durum sundan ıbaret kesın ve net bır durum olmasa zaten bu işe kalkışmam bızde cok eskılerdenız ::) ıllakı bırseyler bılıyruz kendımızce abıme sordum oynamam bundan sonra ıslerım cok yogun emre sana bıle zor cvp verdım dedı kı bende teyını alıp bak abı oyuna 2 gun sonra ben gelcem dıyıp de benı takmsız bırakma dedım oda yok vakıt bulamıyorum dedı konu bundan ıbarettır :)“ Senin durumun nadir olacak bir durum kardeşim.Senin durumunla ilgili bir sıkınt…

• Benutzer-Avatarbild

Takım birleştirme

Kızıltan - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von susurlukspor2: „şu oyunda tabi bildiğim kişilerde var eski dönemlerden. ancak kesinlikle kabul etmediğim ve karşı çıktım durum. evrenaldonunda dediği gibi çok da yaşandı bu daha sonra bi taraf şifreyi değiştiriyor ve diğer arkadaş saf dışı kalıyor zaten saçma bişey herkez oyununu oynasın. birleşme boş iş“ Katılıyorum.Bende anlayamadım hiç bir zaman niye takım birleştirilmek istendiğini.Bir sürü soruna davetiye çıkarır bu durum.Ama tabiki öyle yapmak isteyenede saygı duyarım.Ama bence t…

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von seferpasa08: „dediğim gibi maç skoru gözüküyo ve 95. dakka olarak gözüküyo ama bitmiyor maç bi türlü“ O zaman bir hata oluşmuş.Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey daha önce.Konuyu adminlerin çözmesi gerekiyor.FC BUTTON 57 ve Nazillispor bu takımlara oyundanda mesaj atıp durumu bildirirseniz dönüş yapacaklardır.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von seferpasa08: „Hazırlık maçları oynanmasına rağmen sonlanmamış gözüküyor 3 ve 4 Nisan tarihinde oynanan hazırlık maçlarım ve parasıda bana gelmedi Takım Adı:HOPASPOR FC“ Eğer siz maça çıkıp rakip çıkmadı ise para hazırlık maçı hasılatı değil iptal olan maça tazminat olarak gelir.Ev sahibi takımın stad büyüklüğüne göre bu tazminat değişir.O tarihlerde böyle bir para yatmışsa o hazırlık maçı geliridir. 21.3.2018 tarihinde benim hazırlık maçında rakip sahaya çıkmadı.Stat:77.800 Aşağıya gel…

• Benutzer-Avatarbild

hazırlık maçı hatası

Beitrag

Sezon/Hazırlık maçları Bu sekmede hazırlık maçınız görünüyor ve oynayacağınız tarihte hiç bir ücret gelmiyorsa bir sorun var demektir.İptal olsa bile maçtan sonra iptal olan maça tazminat olarak stadın büyüklüğüne göre belli bir miktar gelmesi gerekiyor.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Bu oyunda bildim bileli en büyük sıkıntı oyun parası olmuştur.Premium kullanmayan takımlar en üst dizilişe ulaşabilmeleri için gereken bütün oyuncuları alabilecek parayı hiçbir zaman edinemezler.Premium kullananlar bunu yapsalar bile kredinin yanında bayağı yüklü bir parada vermeleri gerektiği için bir yerde mutlaka krize girerler.Bir sürü şey yapılabilir.Premium kullanmayanlar için pazara koyulacak oyunculara biz nasıl alt limit koyabiliyorsak oyunda üst limit sınırı koyabilir.Premium kullananl…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Fuchobi: „Merhaba gençler. Bildiğiniz gibi antrenmanlar 07:00, 10:00 ve 15:00 de yapılıyor. Ancak saat sabahın 7 sinde kimse ayakta olmuyor. Sabah antrenmanı çok erken olduğu için bir genç futbolcu geldiği zaman ilk antrenmanını kaçırıyor. Ben antrenman saatlerinin herkesin uyanık olduğu vakitlerde olması için 5'er saat ileri alınmasını öneriyorum. 12:00 15:00 20:00 gibi. Böylece kimse hiçbir antrenmanını kaçırmaz.“ Bu öneriye hiçbir itirazım yok.Ama bırakın hepsinin ileri alınmasını s…

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Zitat von evrenaldo: „Hayırlısı olsun bizde ufak ufak çıtayı yükselticez insallah birden verince alışkanlık yapıyo. Sonra bu ne yav diyolar çok cimri para vermiyo. :-)“ Bu benimde çıtayı son yükseltişimdi Üstad.Bundan sonra takım başına 500bin'i geçemem.Herkez bütçesine göre birşeyler yapmaya çalışırsa Allah'ın izniyle toparlanacak bu oyun.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Forumdan özelede attım.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Zitat von ibrahim1980: „TAKIM: FC EDİNCİK Menejer: senol1972“ Zitat von BucaAkademiSpor: „Zitat von Kızıltan: „Zitat von BucaAkademiSpor: „Takım Adı: BucaAkademiSpor Menejer Adı: reistr“ Şifre gönderildi.İyi oyunlar. Turnuva dolmuştur.Turnuvamız bitince yenisi yine buradan yayınlanacaktır.“ Nerden gönderildi acaba Kızıltan?“ Oyundan mesaj olarak attım.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Zitat von BucaAkademiSpor: „Takım Adı: BucaAkademiSpor Menejer Adı: reistr“ Şifre gönderildi.İyi oyunlar. Turnuva dolmuştur.Turnuvamız bitince yenisi yine buradan yayınlanacaktır.

• Benutzer-Avatarbild

Destek Kupası - 2

Beitrag

Zitat von GorkemArindi: „Takım adı: ARMADA A.Ş. Menajer Adı: Gorkem ARINDI“ Şifre gönderildi.İyi oyunlar.