Suchergebnisse

Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler 350+

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Hepside birer canavar olacak.Allah hayırlı sözleşmeler nasip etsin üstadım.

• Benutzer-Avatarbild

beklerlerr alt yapı çalışması :)

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Banada uğramıyordu.Ama bu ayın başında bu 2.si geldi.OH 17 yaş ama iyi çıkacak.Yani umudunu kaybetme. Özergin, Nazým OD 120 16 20.09.2018 Martot, Francois OH 135 17 14.09.2017

• Benutzer-Avatarbild

PROBLEM

Kızıltan - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Oyunun logo ayarlarında sıkıntımı var acaba logo kendi kendine değişti ilk yaptığım logo olmamıştı sonrasında yeni logo yaptım o kabul edildi ve bir süre sonra eski logo kabul edildi bu sefer hepsi aynı olsun diye hepsine aynı logoyu ekledim şuan menajer , takım logosu , kulüp logosu hepsi ayrı telden çalıyor yardımcı olurmusunuz“ İlk önce kopyalamada bir sorun olmadığını söyleyebilirim.Paranız yada krediniz yeterli olmayabilir oyuncu için.Onun haricinde oyuncu hemen alınab…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Evet Arkadaşlar Oyuncular Satılıktır . Pazarlık "Sünnettir" onun için pazarlık payımız vardır . OL 600 27 : 800m OH 580 27 : SATILDI DD 540 27 : 200m DD 530 27 : 200m DI 525 27 : 200m DD 515 27 : 180m OD 510 27 : 180m OD 510 27 : 180m DI 510 27 : 180m OH 470 27 : 170m FİYATLARA İNDİRİM NOT: LÜTFEN KOPYALAMA VE TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYIN. TAKIM ADI : GÜMBÜR GÜMBÜR OYUNCULAR PAZARDA DEĞİLDİR...“

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Rica ederim kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Sağ ol abi 2 tane pazarda yeni takımını bekliyor :)“ Güzel gençler çıkıyor gerçekten.2 ve 3.nesil gençler ile birlikte oyun oldukça canlanacaktır diye düşünüyorum.Hadi hayırlısı bakalım.

• Benutzer-Avatarbild

Satılık Gençler

Kızıltan - - Satılık

Beitrag

Kolay gelsin kardeşim.Güncel.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Umut1996: „transfer sezonub kapaliysa 05.07. de son antrenmandan sonra ver , ama transfer sezonu aciksa 04.07. de ver.. Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Akif hocam sise birsey soracağım da simdi benim genclerin ben antremanlarini 1 gun bile eksik etmedim yanlis antremanda vermedim mesela kaleci ise ceza alani 990 i gectikten sonra yakalama basiyorum fakat genc hesaplamada henclik bitinde 300 olmasi beklenen oyuncu 200 olmsdi pre kullanmadim ve oyuncularin daha ilk oz…

• Benutzer-Avatarbild

Dunya kupasi kredi

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von Button57: „90 arti uzatma gecerli . Penaltilar degil“ Yine teşekkür ediyorum oyun sahiplerine ve sizlere güzel krediler kazandık ve kazanmaya devam edeceğiz turnuva boyunca“ Katılıyorum kardeşim.Bu yapılan Futbolcup tarihinde yapılmamış derecede kapsamlı bir kredi dağıtımı oldu.Şimdi tek yapılması gereken acilen hataların giderilip,reklama yoğunlaşmak olmalı bence.

• Benutzer-Avatarbild

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Güzel oyuncular.Satılır bunlar.Allah hayırlı sözleşmeler nasip etsin.

• Benutzer-Avatarbild

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „Evet Arkadaşlar Oyuncular Satılıktır . Pazarlık "Sünnettir" onun için pazarlık payımız vardır . OL 600 27 : 800m OH 580 27 : SATILDI DD 540 27 : 250m DD 530 27 : 250m DI 525 27 : 250m DD 515 27 : 200m OD 510 27 : 200m OD 510 27 : 200m DI 510 27 : 200m OH 470 27 : 180m NOT: LÜTFEN KOPYALAMA VE TAKAS TEKLİFİNDE BULUNMAYIN. TAKIM ADI : GÜMBÜR GÜMBÜR OYUNCULAR PAZARDA DEĞİLDİR...“ Duruyor bu canavarlar hala sanırım.

• Benutzer-Avatarbild

Dunya kupasi kredi

Beitrag

Zitat von Ozdil44: „Beyler turnuvada finale kadar atilan her gole 5 kredi veriyolar simdi finallerde illaki mac penaltilara gider atilan penaltilara kredi verirlermi“ Ben 90dk.nın sonucuna göre kredilerin verildiğini düşünüyorum.Sanırım uzatma ve penaltıları dahil etmezler.Ederlerse iyi olur tabiki.Ama bu kadar verdikleri içinde teşekkür etmeliyiz bence.

• Benutzer-Avatarbild

Burada bahsedilen gerçek para ise gerçek para ile oyun parası almak nasıl yasaksa buda yasaktır diye düşünüyorum.Admin arkadaşlar gereğini yapacaklardır.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „Zitat von Şevket: „Zitat von nazif03: „o fıyatlara rahat gıder sevket verme assagıya“ Öyle nazif rahat satarım bu fiyata“ dediklerimi geri aliyorum ozaman 3 serverda oynuyorum, almanya ya göre cok pahali ama bu serverda gidermi bilmem aslinda evet giderdi ama suan cok kisi taniyorum kimse almiyor bekliyor fiyatlar dücene kadar o yüzden sor dedim :)“ Aslında normal bir server olarak bakarsak Umut haklı.Ama Türkiye Serverinin kapalı kaldığını ve bu gençlerinde ilk çıkan gençle…

• Benutzer-Avatarbild

Büyük takımlardan destek

Beitrag

Zitat von Eserbekler: „Milyonlarca ödül dağıtılan bayram turnuvaları kuruldu kimse gelmedi bu biraz da oyuncuda bitiyor“ Kesinlikle katılıyorum kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

Güncelleme yaparken Ömer'in listeyi ekleyecektim.Senin yazıdan alıntı yapmışım.Bıraktım öyle.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Akif: „Maşallah. Hayırlı satışlar“

• Benutzer-Avatarbild

Rabbits F.C'nin Gençleri

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Güzel gençler.Hepsine hayırlı sözleşmeler dilerim.