Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 580.

• Benutzer-Avatarbild

Evet gerçekten güzel yetişmiş.

• Benutzer-Avatarbild

Kolay gelsin kardeşim. Özellikle 360 DI 19 yaş şimdiye kadar kimsenin yetiştirebildiğini zannetmiyorum.Diğerleride iyi oyuncular.Hayırlısı olsun.

• Benutzer-Avatarbild

Allah bereketini arttırsın kardeşim.

• Benutzer-Avatarbild

AFYONSPOR S.K'nın genç oyuncuları

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Hepsi iyi.Hepsine de hayırlı sözleşmeler nasip olur inşallah.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Tamamdır kardeşim.30'un da çıkacak olan OR güzel.Diğer OR daha da iyi çıkacak gibi duruyor.Tam benim oyuncu arayacağım zamanlara denk geliyor.

• Benutzer-Avatarbild

Kızıltan - - Sohbet

Beitrag

Zitat von Şevket: „Zitat von evrenaldo: „S.a. ol ve or ne fiyat istiyon“ Ol 50 milyon Or fiyatını belli değil gençliği çıksın ona göre fiyat belirleyeceğim üstad“ Şevket listede Ol yok.Acaba o OR'ler den birisi OL mi?

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Enerer: „Teşekkür ederim iyi oyunlar :)“ Rica ederim.Sizede iyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Turnuva

Kızıltan - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Enerer: „Merhaba turnuvalarla ilgili bir soru soracağım.Biri turnuva kurduğunda turnuva maçları onun stadında mı oynanır ve para ona mı gider?“ Evet.Gelirler turnuvayı kuran takıma gider.Lig usulü ise günde 4 maç oynanır.Normal lig maçının % 20-30'u arası seyirci gelir.Günlük 4 maçtan havanın durumuna göre 1 lig maçı kadar hasılat geliri olur.Büfe ve taraftar store satışı olmaz.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von usta61: „Zitat von Button57: „Oyunu birakan Turnuva kurup dagita bilir. Yoksa yasak degil. yasak olsa oyuncularin bonserveris bedelleri olur. Istediginiz gibi verebilirisiniz. Tabiki gibi 10 luk Oyuncuya 200 mio verirsen bu durum RISKLI nedenleri gider. ama 5-10 mio yardim etmekden kimse ban almaz“ Almanyada 2016 da çok kişi ban yedi. Değeri üstünde para vererek uçuk miktar aktarım yapılan belli süre oyun hesabı 1 ay biliyorum bloke edildi. Burada yasak değilse alt lige destek olurum 5…

• Benutzer-Avatarbild

Siftahı yapmışsın kardeşim.Darısı diğer oyuncuların başına artık.

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp ve Takım Logosu

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Kulüp logosu hafta içi 48 saat içerisinde onaylanıyor.Onudaha geç yüklediyseniz biraz bekleyin.Oda düzelebilir.Düzelmezse Admin arkadaşlar ilgilenir merak etmeyin.

• Benutzer-Avatarbild

Kulüp ve Takım Logosu

Kızıltan - - Oyun Hatalari

Beitrag

Tarayıcı geçmişinizi temizleyip baktınız mı?Tarayıcı geçmişinizi temizlemediğiniz sürece yenisi yüklenmesine rağmen eskisi görünebiliyor.Bizde yaşadık böyle bir sorun.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von omergok: „580 OH 27 AFYONSPOR SK (Şevket) Kardeşime Hayırlı olsun ... Oyuncu Satılmıştır ...“ Alanada satanada hayırlı olsun.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Zitat von Umut1996: „Zitat von Eserbekler: „Aslında kopyalama olayını biliyordum da senin oyuncun kopyalanınca kredi sana geliyor sanıyordum :D“ aynen bende öyle saniyordun ama sistem yiyormus hepsini :D“ Aynen kazanç vergisi falan da alıyor baya sömürüyor bizi bu oyun Zitat von Kızıltan: „Zitat von Eserbekler: „Aslında kopyalama olayını biliyordum da senin oyuncun kopyalanınca kredi sana geliyor sanıyordum :D“ Öyle bir şey olsaydı keşke.Kredi bolluğum olurdu şuanda.Harcay…

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Eserbekler: „Aslında kopyalama olayını biliyordum da senin oyuncun kopyalanınca kredi sana geliyor sanıyordum :D“ Öyle bir şey olsaydı keşke.Kredi bolluğum olurdu şuanda.Harcayacak yer bulamazdım.

• Benutzer-Avatarbild

Anıları canlandırmış olduk böylece.

• Benutzer-Avatarbild

Bunu bilmeyebilirsin Umut.Gayet normal.Sonuçta daha önce denemeyen eski arkadaşlarda var tabiki.Bende nereden denedim diye yanıyorum zaten.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „bilmem iyi oldu :)“ Elimize geçen her fırsatta yazıyoruz Umut.

• Benutzer-Avatarbild

Motivasyon eğitimi oyuncularınızın güçlerinde o gün için %5 artış sağlar.Kadrodaki bütün oyuncuları kapsar.Ben ilk çıktığında bir kere denedim ve iki oyuncum kırmızı kart gördü.Diğer deneyen arkadaşlardan da işe yarıyor diyenine denk gelmedim.Ben bunun yerine size ekstra antrenman vermenizi tavsiye edebilirim.Tabiki bunlar şahsi görüşlerimdir.İyi oyunlar.

• Benutzer-Avatarbild

Eğer taranfer pazarında o takımın oyuncularını görüyorsanız oyuncusuna istediğiniz parayı verebilirsiniz.Eğer pazarda oyuncuya yüksek para verilmek yasak olsaydı,ilk önce eskiden beri güçlü oyuncuların alınmaması için yüksek transfer ücreti verip almayan takımların banlanması gerekirdi.Ben bu yüzden banlanan bir takım hatırlamıyorum.Yani sonuçta pazardaki oyuncuya istediğiniz parayı verebilirsiniz diye biliyorum.Ama yinede en doğrusunu yönetici arkadaşlar bilir.