Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 648.
-
Kelime İle Cümle kur (!)
BeitragBu cümle bu kadar yeter. Yeni kelime ; Sabah
-
+600 Oyuncularınız Değerinde alınır.
Marques - - Oyuncu Arama
Beitrag+600 gücünde ; DI , DD , OD mevkilerinde oyuncularınız değerinde alınır.
-
Futbolcup Haftalık Forum Turnuvası
Marques - - Etkinlikler
BeitragBu hafta olmayacak o açıklanma. Haftaya açıklanacak ve turnuva da 2 hafta sonra kurulacak
-
Oyuncu Yaş Atlama Tarihleri
Beitrag2020 yılı için yapılacak.
-
SÜPER LİG 7. HAFTA TAHMİN YARIŞMASI
Marques - - Etkinlikler
BeitragYatırıldı.
-
Kredi Hatası
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von ST Lakers'80: „Zitat von Marques: „Zitat von ST Lakers'80: „Bu konuyu açarken aynanda tickette yolladım ama şöyle bir durum var.Bu konunun Almanlara gitmesi cevap gelmesi falan long term process.Benim bu sırada bir kaybım olacak.Bir daha kredi alsam bu kaybı önlemek için yine aynı problemle karşılaşma durumumda var. Nereden baksan sıkıntılı bir durum. 1-1.5 sene boyunca emek verdiğimiz kadro oyun hatasından dolayı zarar görüyor ve ne yazık ki muhtemelen ilgilenmeyecekler bile Almanlar.…
-
Kredi Hatası
BeitragZitat von ST Lakers'80: „Bu konuyu açarken aynanda tickette yolladım ama şöyle bir durum var.Bu konunun Almanlara gitmesi cevap gelmesi falan long term process.Benim bu sırada bir kaybım olacak.Bir daha kredi alsam bu kaybı önlemek için yine aynı problemle karşılaşma durumumda var. Nereden baksan sıkıntılı bir durum. 1-1.5 sene boyunca emek verdiğimiz kadro oyun hatasından dolayı zarar görüyor ve ne yazık ki muhtemelen ilgilenmeyecekler bile Almanlar. Hakikaten heves kaçırıyorlar.“ Almanlara yaz…
-
Kredi Hatası
BeitragLütfen bize bir ticket yolla ve bunu Almanlara ileteyim.
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragZitat von aaasss: „Hocam o zaman o gun lerde turnuvası olmayanları tespit etmeniz gerekecek işiniz zor“ turnuvalar ilerki tarihi takip edilerek kurulacak. Örneğin sen 2.hafta en aktif seçilen kişilerden olduysan senin turnuvan 4.hafta kurulacak.
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragZitat von aaasss: „Bu turnuva maçları saat 14.00 da mı oynanacak hocam“ evet
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragZitat von Gençfenerbhçe: „Kadrosu iyi olanlar süper lig ekipleri yaşadı valla ben girsem bile an fazla 8.9. Olurum Ama gerçekten güzel etkinlik tebrik ederim“ 2 tane turnuva olacağı için üst liglerle alt ligleri ayıracağız.
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Bu konuyla ilgili bizim yapmamız gereken bir şey varmı sizmi seçeçeksiniz“ Forumu aktif olarak kullanmanız gerek , sohbet konularında olsun veya kendi açacağınız konularda olsun aktiflik görmemiz gerekiyor sizi seçmemiz için. bunun dışında yapmanız gereken birşey yok.
-
Marques - - Etkinlikler
BeitragSevgili Menajerler , Futbolcup Forumun hareketliliği ve Oyuna para girişi olmasına adına Her CUMARTESİ akşamı , 8 kişilik 2 tane ayrı turnuva kurulacak olup bu turnuvalara Yönetim Ekibimiz ile beraber seçeceğimiz 16 kişi katılacaktır. Belirlenen kişilere kesinlikle itiraz hakkı bulunmayacaktır. Kararlarımıza saygılı olunmalı , diğer turnuvalara katılmak için forumda aktif bir rol almanız gerekmektedir. Turnuvayı Oğuzhan Özen ve Akın Üzgül kendi takımlarından kuracaklardır. TURNUVA ÖDÜLLERİ ; 1 -…
-
Zitat von Gençfenerbhçe: „Zitat von aaasss: „Zitat von Gençfenerbhçe: „O zmn tek care benım lig atlayıp ust lıglerdekı oyuncuları almak :)“ Onunda ayrı bir derdi var. Çok pahalı lar 1 tane ya alırsın ya alamazsın hocam üst liglerde:)“ O zmn bizde yetiştirip satacaz para bırıktırcez yapcaz birşey yok:)“ zaten oyunda baska türlü basarılı olamazsın