Suchergebnisse
Suchergebnisse 521-540 von insgesamt 648.
-
renkli kadro :)
BeitragKadro değil de , kulüp tanıtım diye bir başlık açmak istiyorum. Nasıl olur sizce ? İlgi olur mu ?
-
Genç Oyuncu
Marques - - Genç Oyuncu
BeitragBu Kategoride sadece gelen genç oyuncuları paylaşabilirsiniz. Oyuncunun Geliş Tarihi , Geliş Gücü ve gelişim sürecini bu başlık altında toplayacağız. Bakalım en iyi genç oyuncuyu kim çıkarıyor görelim Konu Amacından sapmasın , saptıranlara cezai işlem uygulanacaktır.
-
Oyunda Logo ve Avatar Kuralları
Marques - - Futbolcup TR
BeitragLogo ekleme ile ilgili sorunlar Yeni bir logo eklerseniz, kabul edilmeyen eski bir logo görürsünüz veya değiştirmek isterseniz Tarayıcınızdaki geçmişi silmeyi deneyin. Bu işe yaramazsa, endişelenme! Dosya tarayıcıda değil, sunucunun 'sunucu önbelleğinde' kaydedildi. Yönetim oyunda en son yüklenen logo veya avatarı görür. Eski logo yalnızca tarayıcınızda SİZE görünür.
-
Oyunda Logo ve Avatar Kuralları
Marques - - Futbolcup TR
BeitragTakım armaları ayrılmış karakterlerdir ve hakları, bağlı oldukları kulüpte veya ligde verilir. Tarayıcı oyunu FutbolCup ticari amaçlara doğru eğiliyor, bu yüzden logoları kullanmak için bir lisans almak gerekiyor. İzniniz yoksa, ilgili ülkelerdeki resmi profesyonel liglere katılan spor kulüplerinin resmi logoları olan arma veya avatar şeklinde takılması yasaktır. Resmi armanın renklerini değiştirirseniz veya kulübün adını kaldırırsanız, oyunda hala kabul görmezsiniz. Kayıtlı ticari markalar sade…
-
İntagram Hesabımızda Ödüllü Çekiliş !
Marques - - Etkinlikler
Beitraginstagram.com/p/BseIBGiHXET/?u…sheet&igshid=yv6unkldyd70 Paylaştığımız gönderidekileri yerine getir , çekilişe katılmaya hak kazan! Herkese başarılar ! Futbolcup TR Yönetimi
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
Marques - - Etkinlikler
BeitragZitat von Sasuke: „Forumu canlandırabilecek bir çalışma. Ayın üyesi olmak isteyen arkadaşlar oyun içi yeni başlayanlara yardımcı olabilecek konular oluşturursa çok güzel olur :)“ herkesin yapabileceği birşey değil o , oyunun FAQ kısmıyla ben ilgileneceğim. Yetkili haricinde açılmaması herkesin yararına
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Marques: „Zitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „Yeni kurulan Süperlig 5. Grup da puan durumunda hata var. Lig de 15 takım gözüküyor ama maç fikstüründe 11 takım gözüküyor““ Mesajınızı gördüm fakat müsait olmadığım icin dönüş sağlayamadım. Konuyla akşam ilgilenicem.“ Teşekkür ederim“ Merhaba , gerekli kontroller yapıldı fakat şu durumda bizim yapabileceğimiz fazla birşey gözükmüyor. Almanyaya iletildi hata , dönüş yapıldığında size de aktarırırz.
-
Oyun Hatalari Bildirimi
Marques - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Şevket: „Yeni kurulan Süperlig 5. Grup da puan durumunda hata var. Lig de 15 takım gözüküyor ama maç fikstüründe 11 takım gözüküyor““ Mesajınızı gördüm fakat müsait olmadığım icin dönüş sağlayamadım. Konuyla akşam ilgilenicem.
-
RESMİ FUTBOLCUP GAZETESİ !
Marques - - Etkinlikler
BeitragKonuya başvuru harici yorum yapmamaya özen gösterelim lütfen. Konu güncellenmiştir bir takım eklemeler yapıldı.
-
RESMİ FUTBOLCUP GAZETESİ !
Marques - - Etkinlikler
BeitragArkadaşlar Merhaba , Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Konuyu uzatmadan direk mevzuya gireceğim ; Futbolcup Gazetesi kurmaya karar verdim. Burada 2 tane editör alımı yapacağız , her hafta Forumda gazete bölümünde Yöneticilerle röportaj , oyuncularla röportaj ve oyun hakkında önemli haberler yapılacak. Konu başlıkları örnek ; Marques ile röportaj. Süper lig 1 ' de şampiyon belli oldu. Şaşırtan Genç oyuncu! bunun gibi konu başlıkları içerikleri oluşturacak ( bizim kontrolümüzde ve haftada 1 tane …
-
Futbolcup Forum Ayın Üyesi !
Marques - - Etkinlikler
BeitragSaygıdeğer Futbolcup Menajerleri ; Bugün itibariyle Eskiden de yaptığımız uygulamayı tekrardan başlatıyoruz. Futbolcup Forumda her ay düzenli olarak ayın üyesi seçilecektir. Nasıl Ayın üyesi olabilirim ? - Ne olursa olsun saygıyı elden bırakmaması gerekir. - Forumda aktif bir rol alması ( Bilgisi olduğu konulara yardım etmek) - Diğer üyelerle tartışmamaya girmemesi Şuanlık kriterlerimiz bunlardır , ama bunları değiştirmek bizim elimizdedir. Ayın üyesine verilen ödül nedir ? - Ayın üyesi ünvanını…
-
Kredi yüklemesi hatası
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Zitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Hocam merhaba , hala aynı hata devam ediyor mu ?“ Merhaba, Yok Sorun kalmadı hocam 1-2 gün önce denedim tek sefer de yüklendi.“ Bazen sorunlar çözülsede geri dönüş yapılamıyor , o yüzden tekrar sormak istedim çözüldüğünü bildiğim halde.“ Hocam yüklediğim gün foruma giremedim, sonrasında da unutmuşum. Yoksa ben sorunun çözüldünü söylerdim kusura bakmayın:)“ ne kusuru estağfurullah , hatalarınız çözüldüyse bu bizi mutl…
-
Kredi yüklemesi hatası
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Hocam merhaba , hala aynı hata devam ediyor mu ?“ Merhaba, Yok Sorun kalmadı hocam 1-2 gün önce denedim tek sefer de yüklendi.“ Bazen sorunlar çözülsede geri dönüş yapılamıyor , o yüzden tekrar sormak istedim çözüldüğünü bildiğim halde.
-
Kredi yüklemesi hatası
BeitragHocam merhaba , hala aynı hata devam ediyor mu ?
-
EVOS ALT YAPI
Marques - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Zitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Gençlikten kaç yaşında çıkacak ?“ 16 yaş or yi soruyorsan 20 yaşında çıkar.“ Arkadaş 19 da çıkacak demiş siz 20 demişsiniz. eğer 19 da çıkacak ise daha iyi , çünkü 19 yaşında gençlkten çıkanlar 20 yaşında çıkacaklara göre 20 30 güç daha fazla oluyor. bunu çoğu kişi bilmez halbuki“ Yaş atlamaya yakın tarihlerde gelen genç oyuncular 16 yaş olsa bile 20 yaşında gençlikten çıkar. 4-5 gün sonra oyuncular yaş atlayacak. Ya…