Suchergebnisse
Suchergebnisse 541-560 von insgesamt 648.
-
Zitat von KUTLU: „Zitat von Criyessei: „Peki neden kredi satin alimi icin kendi hesabinin linkini koydun. Birisi kredi satin almak icin o linke tiklayip sonra odemeyi gerceklistirdiginde krediler sana yuklensin diye mi? ibb.co/SrW5Qv7“ İnsanlık yapıp paylaşım yapanda hata, suçlamaya bak. Öyle bir düşüncem yoktu ama dolandırıcı muamelesi görmek çok sinir bozucu. Linki kaldırıyorum merak etme.“ Ben arkadaşın kasıtlı olarak öyle birşey yaptığını düşünmüyorum. Eğer öyle bir olay yaşansaydı , takımı …
-
EVOS ALT YAPI
Marques - - Genç Oyuncu
BeitragZitat von ümit721: „Zitat von Marques: „Gençlikten kaç yaşında çıkacak ?“ 16 yaş or yi soruyorsan 20 yaşında çıkar.“ Arkadaş 19 da çıkacak demiş siz 20 demişsiniz. eğer 19 da çıkacak ise daha iyi , çünkü 19 yaşında gençlkten çıkanlar 20 yaşında çıkacaklara göre 20 30 güç daha fazla oluyor. bunu çoğu kişi bilmez halbuki
-
EVOS ALT YAPI
Marques - - Genç Oyuncu
BeitragGençlikten kaç yaşında çıkacak ?
-
Logolar onaylanmıştır.
Marques - - Futbolcup TR
BeitragSevindim dostum , hayırlı olsun
-
Logolar onaylanmıştır.
Marques - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „sen onaylayamıyormusun?“ Benim şuanlık yetkim yok, ama yetkisi olanlarda yapamıyor logo işlerini. Logo işleriyle Almanlar ilgileniyor.
-
Logolar onaylanmıştır.
Marques - - Futbolcup TR
Beitrag1-2 gün bekleyelim bakalım , diğerlerinin ki olur seninki olmazsa iletiriz.
-
Logolar onaylanmıştır.
Marques - - Futbolcup TR
BeitragZitat von Oguzhan Ozen: „Benim logom hâlâ onaylanmadı..“ değiştirip bidaha koyar mısın ? ben daha dün gece değiştirdim bu sabah onaylandı gene
-
Zitat von ysf.19: „Zitat von Marques: „Zitat von ysf.19: „1. Stadyum bitirme süresi biraz kısalsın.Hiç kredi kullanmayan biri için bitirmesi tam 7 yıl sürüyor böyle bir saçmalık yok. 2.Asistanları seçerken 10 level de seçebilelim.Sadece level derecelerinde ücret farkı gelsin.Ben bir antrenörü kovmak istiyorum mesela ama 8 level bir antrenörü 2-3 ay sonra 10 a çıkartıyorum çok zaman kaybı maalesef. 3.Oyuncu kiralama gelsin pazara ve kopyalama kaldırılsın.Böylelikle belki pazar biraz canlanır ve o…
-
Logolar onaylanmıştır.
Marques - - Futbolcup TR
BeitragArkadaşlar Merhaba , 02.01.2019 12:00 itibariyle sistemdeki tüm logolar onaylanmıştır. Logosu onaylanmayan varsa burdan yazsin
-
3.30 ta başladığım önerileri yorumlama kısmı saat 05:52 itibari ile bitmiş bulunmakta , yorulmadım değil ama oyun için birşeyler yapabileceksek ne mutlu bana. Gerekli şeyleri almanyaya ileteceğiz , iletilmeyecek şeylerden bahsettim zaten size. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Herkese 5m yatacaktır, güle güle harcayın. harcadıkça sabahlamamı hatırlayın ÖDÜLLÜ ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEKTİR , BİZİ TAKİPTE KALIN İyi oyunlar...
-
Zitat von Hzrseremet: „Ben biraz detaylı bir gelişim önereceğim ve umarım hepsi olmasa da bir kısmı gerçekleşir. 1- DİZİLİŞ TAKTİKLERİNİN ÇEŞİTLENDİRİLİP ÇOĞALTILMASINI AYNI ZAMANDA YEDEK SAYISININ NORMALDEKİ GİBİ 7 YE ÇIKARILMASI 2- YETENEK AVCISININ AMATÖR LİGLERE BİLE HİTAP ETMEYEN OYUNCULAR GETİRMESİNE MÜDAHALE EDİLİP EN AZINDAN LİGE VE ASİSTAN LEVELİNE GÖRE ARTTIRILMASI 3- TRANSFER PAZARINDA OYUNCU GÜÇLERİ İLE ORANTILI ÜST TEKLİF MİKTARI AYARLANIP OYUN İÇİNDE PARA TRANSFERİ VE SATIŞININ ENG…
-
Zitat von tncyakks: „1) para kazanma olayları sadece 2 şeye bağlanmamalıdır yani stad ve hazırlık maclarına ? 2) lig macı gelirleri arttırılmalıdır 3)bence herkes türkiye ligin'de oynamamlıdır. 4) ayrı ayrı ülkeler olmalıdır lig ve ülke kupa sistemi getirilmelidir. 5) şampionlar ligi ve avrupa ligi getirilmelidir. 6) oyuncu gelişimleri 18 ila 23 arası hızlı gelişim sağlanmalıdır 24 30 kadar stabil gelişme gösterilmelidir. 7) oyuncu emekli yası 35 standart olmalıdır erken emeklilikler kaldırılmal…
-
Zitat von OsmanDALKILIC: „Stadyum koltuklarının inşaata verilmesi esnasında bir anda ne kadar çok koltuk inşaata verirsek inşaat süresinin koltuk sayının çokluğuna göre kısalması - Stadyum koltuklarının inşaata verilmesi esnasında bir anda ne kadar çok koltuk inşaata verirsek ödenecek bedelin azalmasıEğer bu dediklerimi hayata geçirebilirsek oyunundaki hareketlenmenin artacağını ve daha zevkli bir hal alacağını düşünüyorum.“ Merhaba , Önerinize katılıyorum , gerekli yerlere iletilecektir. yorumu…