Uzun yazın için teşekkürler , önerilerini ingilizceye çevirdim ve gerekli mercilere bu konuyu ileteceğim. Çevirdiğim ingilizce yazıdan büyük ihtimalle ne demek istediklerini anlayacaklardır. Ben görevimi yapayım artık gerisi onların bileceği iş.
1-COMBINED TICKET Clubs from the start of the league is 3 days time to prepare for the league. In this process, clubs should be able to sell their combined tickets for 3 days. This is one of the biggest revenues of the major clubs in the lower leagues today. Turkey 3. League 2 Even the combined ticket prices of my club, which is struggling in the group, are as follows: MARATHON SUB 200 $ CASTLE BACK 150 $ UEFA SUB (formerly name NUMBERED grandstand) 500 $ × Combined Tickets Must Be Created And S…
Zitat von vista1: „Tuncay, Yavuz DI 330 Yaş:19 Radyolojispor 30.09.2019 tarihi itibariyle profesyonelliğe geçti(bugün)“ Birdahakine menajer adını yazmazsan paranı yatıramam.Menajer adını bulacağım diye 3 dk yedin benden. Yatırıldı.
Zitat von Murtazakarabulut: „Oyuncu Adı: özbay Turgay Oyuncu Mevki : Oh Oyuncu Gücü : 315 Oyuncu Yaşı : 19 Gençlikten Çıkış Tarihi : 27,09,2019 Menejer Adı : murtazakarabulut“ Yatırıldı.
Zitat von memoli4179: „Takım: Mabetsiz Şehir Menejer: memoli4179 Orgen Nedim OH 325 (19 yaş) - 28.09.2019 tarihi itibariyle gençlikten çıkmıştır. “ Yatırıldı.
Zitat von AKSOY_LU: „BİLGE ALİ YAŞ 21 DD GÜÇ 300 ŞİMŞEK ERDEM YAŞ 20 OD GÜÇ 270 ORBAY ÖNDER YAŞ 20 OL GÜÇ 240 GENÇLİKTEN ÇIKMIŞTIR ASNLAŞMA İMZALANMIŞTIR TEŞVİKLERİ ALMAYA HAK KAZANDIM MI TEŞEKKÜRLER“ Lütfen daha detaylı yazar mısın? Menajer adın , gençlikten çıkış tarihleriyle birlikte. O zaman kontrol eder yatırırım.
Zitat von trollkesen23: „26.09.2019 itibariyle: Santos Seixtos, Ricardo Her... OL 340 YAŞ 19 olarak gençlikten çıkmıştır Menejer adı: Asil Karizma Takım adı: CHARİSMA FC“ Yatırıldı.