Suchergebnisse

Suchergebnisse 621-640 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

KUPA GELMEDİ

Marques - - Oyun Hatalari

Beitrag

Hocam merhaba. Şampiyonlar kupası zaten müzende var , hemde 4 kere kazanmışsın. Sadece süper ligte olan şampiyonlar liginde ayrı bir kupa veriliyor , geri kalan alt liglerde aldığınz her kupa Amatör Ligi Şampiyonlar kupasına eklenmektedir.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 16. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von memoli4179: „Aynı içerikten iki farklı konu açılmış.“ Dilovasını aktif göremeyince belli bir süre bekledim ama süre daralınca 14. Hafta gibi kaynamasın diye ben açtım konuyu , fakat arkadaş konuyu görmedi heralde. Burdan devam edilsin ben silerim konuyu Dilovası açtıysa..

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 16. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 15. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

07.12.2018 20:00 AYTEMİZ ALANYASPOR 0 - 2 BEŞİKTAŞ A.Ş. 08.12.2018 13:30 DEMİR GRUP SİVASSPOR 1 - 2 GÖZTEPE A.Ş. 08.12.2018 16:00 TRABZONSPOR A.Ş. 1- 1 ATİKER KONYASPOR 08.12.2018 19:00 GALATASARAY A.Ş. 2- 0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 09.12.2018 13:30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 0 - 1 EVKUR YENİ MALATYASPOR 09.12.2018 16:00 BURSASPOR 0 - 0 ANTALYASPOR A.Ş. 09.12.2018 19:00 AKHİSARSPOR 1 -2 FENERBAHÇE A.Ş. 10.12.2018 20:00 MKE ANKARAGÜCÜ 0-2 MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK 10.12.2018 20:00 KASIMPAŞA A.Ş. 1-0…

• Benutzer-Avatarbild

Haftanın menajeri

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von ugurcane: „Beyler önceki mesajlarda bazı tahminlerde bulunmuşsunuz ama bence uzun süre oyuna girmeyip yeniden oyuna dönenlere veriliyor. Almanya'da hesabım vardı 1 hafta önce yeniden giriş yaptım bugün girince fark ettim haftanın menajeri seçilmişim.“ eski sistemde hafta da en çok elo puanı alan kişi seçiliyordu. Ama oyun kapanıp açılına kafayı yedi. Artık kafasına göre atıyor hocam seninkide şans olmuş biraz. Belki hala öyledir düzgünce bakmak lazım

• Benutzer-Avatarbild

En iyi diziliş

Marques - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Sabit bir diziliş yoktur hiçbir zaman , karşındaki rakibe göre dizilişi değiştirirsin. rakibinden güçlüysen ofansif diziliş seçebilirsin. 4-3-3 gibi. Aynı seviyedeyseniz 4-4-2 veya 4-5-1 idealdir. Rakipten düşük seviyedeysen 5-4-1 , 4,-5-1 gibi dizilişleri uyarlayabilirsin. Artık birazda mantık ve tecrübeye dayanıyor geri kalan ayarlamalar. İyi oyunlar

• Benutzer-Avatarbild

Kredi yüklemesi hatası

Beitrag

Olumlu veya olumsuz dönüş yaparsan yardımcı olmaya çalışırım tekrardan

• Benutzer-Avatarbild

Kredi yüklemesi hatası

Beitrag

Merhaba , denediğiniz kredi kartlarının internet alışverişine açık olduğuna emin misiniz ?

• Benutzer-Avatarbild

Bu +50 adamlar ne zaman gider

Beitrag

Takımlarıyla olan sözleşmeleri bittiğinde ayrılırlar ve yeni sözleşme de yapılamaz. Ne zaman gideceği de takımın oyun kapanmadan önce o kişiyle ne kadar sezon sözleşme yaptığına bağlıdır.

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 13. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

Menajer İsmi: batuhan1079 23.11.2018 20:30 GALATASARAY A.Ş. 1-0 ATİKER KONYASPOR 24.11.2018 13:30 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR 1-2 ANTALYASPOR A.Ş. 24.11.2018 16:00 AYTEMİZ ALANYASPOR 0-1 KAYSERİSPOR 24.11.2018 19:00 MKE ANKARAGÜCÜ 0-1 BEŞİKTAŞ A.Ş. 25.11.2018 13:30 DEMİR GRUP SİVASSPOR 1-0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25.11.2018 16:00 AKHİSARSPOR 1-1 BURSASPOR 25.11.2018 19:00 TRABZONSPOR A.Ş. 0-1 FENERBAHÇE A.Ş. 25.11.2018 19:00 KASIMPAŞA A.Ş. 1-0 EVKUR YENİ MALATYASPOR 26.11.2018 20:00 GÖZTEPE A.Ş…

• Benutzer-Avatarbild

SÜPER LİG 10. HAFTA MAÇ TAHMİNLERİ

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

Zitat von MustiSRSY: „Usta ödüller ne zaman dağıtılıyor“ En geç hafta sonu dağılır , anlayışınız için teşekkürler.

• Benutzer-Avatarbild

Hocam eski dediğiniz ne kadar bir süre ? Forum kapandı tekrar açıldı o arada olmuş olabilir mi ? Klan sahibine mesaj atıp sorabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Werder Veremem Fc Genç Oyuncuları

Marques - - Genç Oyuncu

Beitrag

Zitat von pharmasy1903: „oyuncuları mi satma niyetim yok aksine daha iyileri elinde olup satacak olan varsa satin alma niyetim var“ tam takım ismine layık bir cevap olmuş

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Marques - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von sinan15: „Bütün günümüz remezenin multilerini banlamakla geliyordu, birde kim banlarsa onun adına küfürlü nick açıp dururdu. Bizde nasıl bu kadar nick aldığına akıl sır erdiremiyorduk. Moderatör odasındaki konuşmalar hep onun üzerineydi :)“ Aynen , banlananlar listesinde de hep onun hesapları vardı , onun yüzünden 400 500 sayfalık banlanan listesi olmuştu

• Benutzer-Avatarbild

Marques Yatırım Ltd Şti Kredi Turnuvası

Marques - - Turnuvalar

Beitrag

Marques Yatırım Ltd Şti Kredi Turnuvası Turnuva 16 takımdan oluşmaktadır. Lig usulü olacaktır. 23 Kasım ile 7 Aralık Tarihlerinde oynanacaktır. 2.Amatör lig ile TFF 2.lig arasındaki takımlar turnuvaya başvurabilir. Turnuva şifrelidir , şifre için benimle iletişime geçebilirsiniz. Sehr geehrte Frau Claudia, İch habe Sie mehrmals Nachrichten geschickt, leider konnte ich bis jetzt von Ihnen keine Antwort bekommen. Ich muss leider mitteilen,es gibt viele Fehler von Fussball Cup die Abteilung"Türkei"…

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Marques - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Şevket: „Filistin'i hatırlayamadım ama remezen kahramandır :D“ Profil fotoğrafında caliou resmî vardı şu kel olan çocuk çizgi filmi röportaj yapmışlardı onla forumda çok gülmüştüm

• Benutzer-Avatarbild

2007 FORUM FUTBOLCUP

Marques - - Futbolcup TR

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „2010 yılı başında oyuna başladığımda okumuştum bunları.Dediğiniz gibi alttakiler yeni eklenmiş.Filistin olayını bende biliyorum çünkü.Ama eskiden okuduklarımda daha fazlaydı diye hatırlıyorum.Sanki bir kısmı eksik gibime geldi.Yinede yine okumak eski anıları canlandırdı.Paylaşım için teşekkürler. :)“ Arkadaşlar full bana çalışmışlar

• Benutzer-Avatarbild

Sa

Beitrag

Zitat von Mutlu43: „Bugün premiumlu avantaj paketi tikladim ama oyuncu sayım 25 fazla olmadı 26 oyuncuyu alamıyorum tsklee“ Merhaba , Premium aldığınızdan emin misiniz ? O anda bir bağlantı problemi veya oyun hatasından premiumu alamamış olabilirsiniz.

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum inşaatı

Marques - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Zitat von BergamaBelediyespor: „Arkadaşlar sizlere oyunun daha heyecan verici olması,yeni arkadaşlarımızın oyuna daha çabuk bağlanabilmesi adapte olabilmesi, gelişimlerin daha çabuk gerçekleşebilmesi dolayısıyla oyundaki piyasanın değerlenmesi açısından çok önemli bir önerim olacak. Değerli adminler değerli oyun arkadaşlarım diyorum ki; -Stadyum koltuklarının inşaata verilmesi esnasında bir anda ne kadar çok koltuk inşaata verirsek inşaat süresinin koltuk sayının çokluğuna göre kısalması - Stady…

• Benutzer-Avatarbild

Hazırlık Maçı

Marques - - Hazırlık Maçı

Beitrag

Zitat von GoldenPreby: „63.550 Kişilik stadyumum var. Hazırlık maçı isteyenler gönderebilirler. Neredeyse tamamen boş şuan. Takım ismi : Golden Preby SK“ gönderiyorum hocam benim de aynı şekil RCD Barcelona