Suchergebnisse

Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 648.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „26.08.2019 itibari ile: Muaviye, Sami 325 OH 19 olarak gençlikten çıkmıştır. Menajer adı : Akın Üzgül“ Yatırıldı.

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aaasss: „26.08.2019 itibari ile: Aksoy, Metehan 355 or 19 olarak gençlikten çıkmıştır. Menajer adı : aaasss“ Yatırıldı.

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar neden sürekli aynı şeyi tekrarlatıyorsunuz ? BURADA GÜNCELLEME SONRA EKLERİM ÇIKARIRIM DİYE BİRŞEY YOK. GENÇLİKTEN ÇIKTIĞI GÜN YAZACAKSANIZ SADECE BURAYA !

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Arkadaşlar primler bugünden itibaren çıkan genç oyuncular için geçerli. Daha öncesine prim vermiyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von Ahmet: „Zitat von Marques: „Herşeyi görebilme yetkimiz var , yaptığınız her hareketi görüp müdahale edebiliyoruz. Örnek olarak senin takımının sözleşme geçmişi ;“ Admincim, bu gence para var mı ? Turhan, Berhan OL 260 güç 19 yaş 3 Sezon kontrat. Yoksa bir bardak su mu içelim ?“ Bugün mü çıktı gençlikten ?

• Benutzer-Avatarbild

Genç oyuncu gelmiyor

Marques - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Bana 1 hafta içerisinde 3 tane 16 yaş geldi. istemediğiniz genç oyuncuları kadronuzda tutmayın ki yenileri gelsin.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Bugünden itibaren çıkan gençler geçerli.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Evet dahil

• Benutzer-Avatarbild

Arkadaşlar konu dışı yorum yapılmasın lütfen , bir daha uyarmak istemiyorum. Bugünden itibaren gençlikten çıkan her oyuncu için geçerli , bugün gençlikten çıkan oyuncusu olan varsa yazabilir onlarda geçerli. ilerki tarihler yazılmasın , buraya yazdığınz tarih gençlik çıkış tarihiyle aynı olsun oyuncunun.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von juninho123: „hayırlı uğurlu olsun. şunu anlamadım yalnız şuan uygulama başladı atıyorum bana yarın genc oyuncu geldı onu su gun geldı su oyuncu dıye bıldırecekmıyız yoksa genclıkten cıktıgında dırek foruma mı yazacağız“ Gençlikten çıktığı gün forumda bildireceksin.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Zitat von Marques: „Herşeyi görebilme yetkimiz var , yaptığınız her hareketi görüp müdahale edebiliyoruz. Örnek olarak senin takımının sözleşme geçmişi ;“ ama gençlikten çıktığına dair bir ibare yok satın aldığımız bir genci benden çıktı dersek ayırt edebiliyormuyuz“ Biz herşeyi görebiliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

Sevgili Menajerler , Geçtiğimiz günlerde duyurusunu yaptığımız Genç oyuncu teşvik primi 26.08.2019 itibariyle başlamış bulunmaktadır. Bu konu altından Gençlikten çıkan oyuncularınızı bildirebilirsiniz. Örnek Bildirim ; 26.08.2019 itibari ile: Güney Oğuz 385 FO 19 olarak gençlikten çıkmıştır. Menajer adı : Marques Takımınızla ilgili yaptığınız her hareketi her adımı görebildiğimizden dolayı bizi kandırmaya kalkanlara , gücü fazla yazanlara istinaden PRİMLERİ YATIRILMAYACAK OLUP , KASALARINDAN 20 …

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von aaasss: „Hocam yapmayın 7 yıldır oynuyorum bu oyunu. Dogru şekilde ayarladım hatta tüm diğer antrenmanları ayarladım tek tek denedim olacak mı diye hiç birini almadı. 4 antrenman zamanı boşa gitti. Bunun telafisi olmaz mi“ 7 yıldır oynaman yanlış antreman yapmadığın anlamına gelmez. Takımına girdim ne gördüysem onu söyledim sana , İç güvenlik diye grubun vardı kaleciyi o gruba vermişsin ama o gruba antreman vermemişsin. onun altında top diye grup vardı ona da iç güvenlik antremanı verm…

• Benutzer-Avatarbild

Takımına girdim , antreman grupların çok karışık ve düzensiz. İç güvenlik yazmışsın kalecini de oraya atamışsın ama antreman planın boş antreman alamıyorlar. Şimdi antreman verdiğimde antreman alıyor olarak gözüküyor yeşil renkte. Top diye başka bir grup var ona da iç güvenlik antremanı veriyormuşsun. Antreman planını daha düzenli yapmanı öneririm.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Herşeyi görebilme yetkimiz var , yaptığınız her hareketi görüp müdahale edebiliyoruz. Örnek olarak senin takımının sözleşme geçmişi ;

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Zitat von OsmanDALKILIC: „Gençlikten çıktığı gün biz size haber verirsek siz bakasıya oyuncu gençlikten çıkarsa oyunun gençlikten çıktığını nasıl kanıtlayacağız ekran fotosu mu çekmek gerekir çıkmadan bir gün önce gençlikten çıktığını kanıtlamak adına“ Biz gençlikten çıkan oyuncuların yeni sözleşme tarihini görebiliyoruz.

• Benutzer-Avatarbild

505 OR 24

Marques - - Kiralık

Beitrag

Güncel

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Gençlikten çıktığı gün

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

19 - 20 yaş farketmiyor bizim için , bizim için gençlikten çıkış tarihindeki gücü önemli. 19 veya 20 yaşında olması sizin pazarlamanız için önemli bir faktör.

• Benutzer-Avatarbild

Genç Oyuncu Teşvik Primi

Marques - - Haberler

Beitrag

Sevgili Futbolcup Menajerleri , Oyunda ki Para ve Oyuncu sıkıntısını çözmek adına Genç Oyuncu Yetiştirenlere Bir teşvik primi vereceğiz. Bu sayede oyuna hem para hemde oyuncu piyasası genişleyeceğini umuyoruz. Oyuncunuz , Gençlik çıkış tarihinde gücü kaç ise onun üzerinden size prim veriyoruz. Bu prim yüzdelikleri şöyledir ; KL : %5 DI - DD - OD - OL - OR : %7.5 OH - FO : %10 Mevkilerin bonusları bu şekildedir. Örneğin ; - 450 Gücünde KL gençlikten çıktı ve bunu bize menajer bildirdi. Gerekli ko…