Suchergebnisse
Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 249.
-
Aplikacja FutbolCup
BeitragW tym temacie zgłaszajcie błędy, które znajdziecie korzystając z aplikacji na telefonach. Błędy techniczne oraz tłumaczeń
-
Profil na forum
BeitragWitaj old, problem jest znany i poprawiony przy najbliższej aktualizacji forum Old zmień język na Polski !
-
Pochwal się
dzelen - - Bar sportowy
BeitragZitat von GL7: „Nie wiem czy jest się czym chwalić ale w końcu gra dała coś porządnego Dzisiejszy juniorek junior-1558865025.png“ Zaklepuje na klona ! Piękny!
-
Czerwcowy konkurs Fut Time News!
Beitrag1.Black Devils 2.IBuyPower 3.Tottenham Hotspur 1882 FC
-
Restauracja[ZGŁOSZONE]
BeitragWitaj, Błąd jest znany i zostanie naprawiony podczas najbliższej aktualizacji. Do tego czasu proszę o zmniejszenie w przeglądarce 'Powiększenia strony' z 100% na minimum 90%. Powinno wtedy wszystko działać. Pozdrawiam Team FutbolCup
-
Ranking ELO
dzelen - - Nowy FutbolCup
Beitrag23.05.19 B0VFIrz.png
-
Rynek Transferowy
BeitragWitaj @VexVexowski nie rozumiem do końca Twojej wypowiedzi. Zitat: „Dostaję informację o tym, że moja oferta została przebitaNo to ja wracam, żeby sprawdzić ile przebito i w miarę możliwości podnoszę wyżejI tu jest problem, wyskakuje informacja, iż gracz tymczasowo negocjuje...“ Taką informację dostajesz w momencie gdy inny menadżer przedstawił swoją ofertę za tego samego zawodnika co Ty i musisz odczekać parę minut. Zitat: „A za pare minut znów pojawi się pole z ofertą ,,Mój klub tego nie sko…
-
Pochwal się Juniorem-Narodowości
dzelen - - Bar sportowy
BeitragMasz wyjątkowe szczęście bo istnieje duży problem na innych serwerach w tym w Polsce o inne narodowości niż serwer krajowy. Były już nawet skargi do Administracji przez modów z innych serwerów na ten temat Dodawajcie, ciekawy jestem jak u Nas. U mnie sami Polacy
-
Ekstraklasa 1
dzelen - - Archiwum lig
BeitragGratulacje dla Wszystkich uczestników! Tworzycie nową historie Polskiego serwera. Dla mnie faworytem jest Oldboy, który zniszczy tą ligę. Do ostatnich kolejek rywalem, który będzie chciał odebrać mu 'paterę' będzie fiziol. Powodzenia!
-
Dwunastka na meczu [ZGŁOSZONE]
BeitragWitaj, błąd jest znany Administracji i zostanie poprawiony przy najbliższej aktualizacji. Na ten moment przy widocznym błędzie 12'zawodnik nie wpływa na losy meczu (czyt. nie zostaje dodatkowa podniesiona siła ogólna drużyny poprzez dodatkowego niedozwolonego zawodnika. Pozdrawiam Team FutbolCup
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 38 KOLEJKA oMrKG3h.png nick - Kret drużyna - KS Kretovia serwer - PL wygrana - Konto Premium
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 37 KOLEJKA Sga7abn.png nick - Rybka147 drużyna - Sportowa FC serwer - PL wygrana - Konto Premium
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 36 KOLEJKA vZcxc2w.png nick - darro12 drużyna - Arsenal Gunners FC P.L serwer - PL wygrana - Konto Premium *Prosimy o kontakt w celu wypłacenia nagrody
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 35 KOLEJKA Wytz8Y9.png nick - wilram drużyna - borussia BVB 09 serwer - PL wygrana - Konto Premium
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 33 KOLEJKA MwVFJPg.png nick - EkChauach drużyna - Gród Wiślica serwer - PL wygrana - Konto Premium
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 31 KOLEJKA IDiHokV.png nick - Rafik85 drużyna - FC WALEC Dobrodzień serwer - PL wygrana - Konto Premium * Prosimy Menadżera o kontakt w celu przelania nagrody.
-
Pochwal się
dzelen - - Bar sportowy
BeitragLYf60Zf.png Tuta dzięki za świetne widowisko !
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Liga Mistrzów 1/4 FINAŁU PIERWSZE MECZE / 1/4 FINAŁU MECZE REWANŻOWE JlgOq2C.png nick - Czerczesow drużyna - FC Brooklyn serwer - PL wygrana - Konto Premium x2
-
TOP ONE Kolejki
BeitragTOP ONE Premier League 34 KOLEJKA 8CGjuKD.png nick - Oldboy drużyna - Newell's Old Boys serwer - PL wygrana - Konto Premium
-
Turniej Wielkanocny
BeitragZostał stworzony nowy turniej --> KLIK Ogłoszenie na FutbolCup zostanie wkrótce zaktualizowane.