Suchergebnisse
Suchergebnisse 21-40 von insgesamt 55.
-
tebrikler hocam
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Akif: „Tüm kupaları kazanan yok da Türkiye de en iyi Beykozspor1908 sanırım“ Alınabilecek bütün kupaları Türkiye Serverinde alan ilk takım olmaktan gurur duyarız. Ama yeni bir kupa gelmiş 2018 Yılbaşı kupası sanırım.Kurulursa onuda almaya çalışacağız. 4adAjQ.png“ hocam inşallah diğerlerini de alırsınız tebrik ederim sizi darısı benim başıma
-
stadyumbüyüklüğü
fufa11 - - Turnuvalar
Beitraghocam stadyum büyüklüğünü yazarmısın bide
-
hocam şaşırttın beni
Beitraghocam nerden aklına geldi bilmiyorum ama düşündürdün
-
mesela kiralık oyuncu konusu olabilir hem oyuncularında güçlenmesi artabilir
-
katılıyorum
BeitragZitat von safa.ykc: „Herkese merhaba arkadaşlar Arkadaşlar bilindiği üzere oyun yeni yeni toparlanıyor ve yeni arkadaşlar aramıza katılıyor. Oyunun toparlanması biraz daha beklememiz gerecek gibi. Hala daha eski dönemlere gelemedik. Eskisi gibi oyunun zevkli ve oynanabilir olması biz kullanıcılar elinde adminlerde sağolsunlar bunun için uğraşıyorlar. Asıl demek istediklerim pazar fiyatları gereğinden fazla ucuk böyle olursa aramıza yeni katılan arkadaşlar transfer yapamayacak ve oyundan zevk alm…
-
Zitat von rehber: „arkadaslar dortkez aynı sponsorla anlasırsanız flamaverıyor ama benım sponsor sozlesmesı bıttı ama yenı anlasmada aynısıyla tekrar etme lınkı yokkı..asıstanlar gıbı degıl sozlesme uzatma yok. bıtınce sponsor kontratı yenı sponsarlar ıcınde eskısı yok o nasıl olacak anlamadım..aydınlatabılırsenız sevınırım..“ kardeşim belkide sistem rasgele atıyordur şansına aynısı çıkmamıştır sponsorların
-
hangi ligdesin hocam
fufa11 - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von twincept: „Arkadaşlar ligim 26. haftadan bitti bu normal midir?“
-
tarih aralığı
fufa11 - - Turnuvalar
Beitraghocam hangi tarihlerde yapacaksınız turnuvayı ona göre bekleyelim şuanki turnuvalarla çakışmasın
-
futbolcu hediyesi
BeitragZitat von Tersinli: „lig 2.lig b menajer veya takım adınızı yazmadan nasıl iletişime geçecem ? bir zahmet yazın“ hocam lig 3 c deyim takım adı Selimspor-IYI- hala ihtiyacım var elinizdeyse verebilirseniz memnun olurum
-
bende olmadı
Beitragben her seferinde 4 günlük gönderiyorum ama hiç iki kez bulmadı
-
100.000.000 € Ödüllü Ramazan Turnuvası
fufa11 - - Turnuvalar
Beitragtakım adı Selimspor-IYI- kardeş bende katılmak istiyorum
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
fufa11 - - Turnuvalar
Beitragfarukgürsoy takım adı Selimspor-IYI- klüp adı hocam
-
hocam ben alabilirim kimse almadıysa açıkçası bir fo işime baya bi yarayabilir 30 yaş bile olsa
-
futbolcu hediyesi
Beitragfo hala sizdemi hocam
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitragkardes fo ların fiyatları ne kadar
-
Takım Logosu
Beitragkardeş pazartesi günü kabul edilebilir