Suchergebnisse
Suchergebnisse 41-55 von insgesamt 55.
-
forma tasarım merkezi
BeitragZitat von legendAltnts: „İlerde bu tür isteklerde bulunabiliriz yeniliğe açık bir oyun şirketine sahibiz“ bekleriz daha iyi olacağını düşünüyorum ben ve inşallah da daha iyi olacak
-
forma tasarım merkezi
Beitragbence bu merkezde beğenmediğimiz formaları silmek için bir düzenleme yapılabilir bide artık birkaç farklı forma çeşidi de gelmeli diye düşünüyorum karar sizlerin...
-
Zitat von aykutselcuk: „1.sorunun oyun hatası.Bu aralar bu hata sık sık yaşanıyor.Sorun 2-3 gün içinde çözülür ve çözüldüğü anda paran otomatik geliyor merak etme. 2.sorunun cevabı ise genç takım antrenörünün seviyesi kulüp merkez binasının seviyesi ile doğru orantılıyken, yardımcı antrenörün seviyesinin ise antreman sahası seviyen ile doğru orantılı olmasıdır. 3.soruna gerekli cevabı zaten Akif Yesilkaya vermis, bize söyleyecek bir şey bırakmamıs:) İyi oyunlar dostum“ sağolun hocam yeni başladı…
-
Zitat von AkifYesilkaya: „STADYUM 1.kat ( 10 Blok );- ayakta 2 gün (50.000 € ) - koltuk 11 gün ( 1.260.000 € ) - VIP 14 gün ( 1.525.000 € ) 2.kat ( 16 Blok );- ayakta 4 gün ( 150.000 € ) - koltuk 20 gün ( 1.780.000 € ) - VIP 26 gün ( 2.570.000 € ) 3.kat ( 18 Blok );- ayakta 6 gün ( 450.000 € ) - koltuk 29 gün ( 3.330.000 € ) - VIP 38 gün ( 5.700.000 € ) “ teşekkürler sağolun
-
Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Hazirlik maci icin top resmi warya kirmizi yanar mac warsa ona tikla hazirlik maci yaptigin maca maci izle de mac sona erki yaziyoya ana merkeze gel paran gelmesi lazim“ onu da yaptım kardeşim maçı izle yazısına tıkladıktan sonra açmıyor aynı yere kalıyor hep maçı izle izle yazıyor maç 90. dakikada takılı
-
Büfe Fiyatları
BeitragZitat von Fuchobi: „Zitat von fufa11: „ben başka sayfada başka fiyatlar görmüştüm ama bu da olabilir sanırım“ ben bunu kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamıyorum“ teşekkürler emeğine sağlık
-
abi sabahtan beri bitmedi maç doğal olarak parası da gelmedi ve2. sorun olarak gördüğüm klüp merkezim 2. seviye oldu bugün genç oyuncu antrenörünü 7. seviye alabilirken yardımcı antrenör en fazla 4. seviye var 4. seviye üstü antrenör yok normal mi ? ondan sonra stadyumda ayakta olarak 4 blok inşa ettim daha stadım 10800 kişilik daha önce her blok için 2 gün süre veriyorlardı en kısa olana yaptırıyorum bu arada bugün her blok için 4 gün verdiler ve yaptırdığım bloklar ayakta ydı yine bi terslik m…
-
Büfe Fiyatları
Beitragben başka sayfada başka fiyatlar görmüştüm ama bu da olabilir sanırım
-
GUNCEL DUYURU 28.3.18
BeitragAllah yardımcınız olsun
-
1.Buca Türkiye Kupası 500.000€
fufa11 - - Turnuvalar
Beitragkatıldım ben de
-
GUNCEL DUYURU 28.3.18
Beitragabi en çok beklediğim telefonlardan oynama imkanı inşallah bir an önce gelir
-
HERKESE 500.000 € 2. Sezon
fufa11 - - Turnuvalar
Beitragvalla bende kaçırdım neyse bir sonrakine artık