Suchergebnisse
Suchergebnisse 341-360 von insgesamt 425.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragRica ederim Cümleten hayırlı geceler. Görüşmek üzere
-
beklerlerr alt yapı çalışması :)
BeitragBence müthiş bir oyuncu. Boyle futbolcular insallah ilerde bizede gelir. Darısı başımıza:)
-
BeitragEstağfurullah üstadım. İnşallah bi sonrakiler bizim için iyi olur
-
BeitragÜstad sende şans yok anlaşılan bendede aynı durum geçerli inşallah ilerde oyun talihimiz açılır:)
-
Üstad inşallah düzelir. Ben kredi kartıyla aldım sıkıntı olmadı sen banka kartıyla aldım sanırım Bi dahakine sıkıntı düzelince kredi kartı ile alırsın
-
BeitragBenimde yanlış olmasın hep gelenler 30 luktu 16 yas hic yoktu diğerleri hep 16 ustuydu şuan gençlerin 3 tanesi 20 yaşında.
-
BeitragMurat üstadım senin altyapıda eserle benimki gibi geçmiş olsun:)
-
Üstad türkçe yazdım bende başka bir konu için.Turkce cevap geliyor ve ilgileniyorlar gerçekten
-
Büyük takımlardan destek
ercanmzl - - Futbolcup TR
BeitragAynen şu forum bence bu oyun için büyük bir avantaj. Çoğu bilmiyor maalesef
-
BeitragUsta 61 senin genç antrenör kaçıncı seviye?
-
Üstad gelen maile isterlerse dekontu ekleyip gönderirsin. 1 haftaya kadar düzelir
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragümit 721 gazetene abone oldum ve 5 puanladım. Haber vereyim dedim
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragPazar günü dinlenirsin kardeşim. Fazla yorma kendini.
-
BeitragAynen eser
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok şükür kardeşim bugün iyiydi biraz dinlendim evin işleri ile uğraştım. Birazdan iftarı açıcaz. Yaramaz bir durum yok. Sende ne var ne yok yoğunluğun biraz azaldimi?
-
BeitragEserbekler bizim altyapi ayni calisiyor:) Ben buna inanmaya başladım bana gelenlerde de hiç 16 lik yoktu
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAnladım kardeşim benimde dikkatimi çekti. Zaman var ama biraz daha beklemekte fayda var.
-
FO Satilik Alico Malico
BeitragÜstad açık artıma usulü yapacaksın o zaman:)Güzel bir yöntem.