Suchergebnisse
Suchergebnisse 381-400 von insgesamt 425.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragTeşekkür ederim kardeşim yoğun bir gündü.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragÜstad slm. nasılsın? aklında bir rakam varmı?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer kardeşim nasılsın? İlk turnuva organizasyonu hayırlı olsun
-
435 oh 26 satılık
BeitragAnladım hayırlısı olsun dostum.
-
435 oh 26 satılık
BeitragBen oyuncu aldim almadan once bata bi teklif yaptım görünen tekliflerimde var hepsi yeniydi:)Okunmamış
-
435 oh 26 satılık
BeitragBenimde dikkatimi çekiyor. Gelen tekliflere bile bakmıyorlar. Teklifler okunmuyor. Senin tekliflerde mi öyle?
-
435 oh 26 satılık
BeitragNasıl yok anlamadım dostum konuyu biraz daha açar mısın?Bide pazarda baya teklifin var dönüş yok sanirim
-
435 oh 26 satılık
Beitragisim Eser sanırım benim Ercan pazarda oyuncun varmı?
-
Foruma Katılma
Beitragİnşallah üstad söylediğin gibi hatalar giderilip reklam yapılırsa katılım artar. Bende ümit ediyorum. Oyuna katılımın artması oyunun kalitesini de artırır bizim de daha zevk almamızı sağlar.
-
Foruma Katılma
BeitragÜstad haklisin adminler dışında yazılanları kaale almazlar bu konuda bende senle hemfikirim. O zaman bu asamasa tek yapılacak turnuvaların artırılması. Böylelikle katilim artabilir. Bide oyunun Televizyonlarda özellikle ulusal kanallarda kısa güzel bir tanıtımı yapılırsa katılım çok artar. Toplum olarak televizyonkolik olduğumuz için bunun baya katkısı olacaktır. Keşke yönetimin bütçesi olsada böyle bir reklam yapılsa yada buradakilerden birisinin reklam konusunda yardımcı olması.
-
Foruma Katılma
BeitragÜstad ben bakıyorum oyunda çevrimiçi az önce 81 kişi gördüm. Bu konu senin bahsettigin gibi sosyallikle ilgili. Ama biz yine elimizden geleni yapalım. Bu oyunun daha geniş kitlelere ulaşması için ben mümkün mertebe oyunun mesaj bölümünden foruma katılmaları için yazacam. Bir kişi bir kişidir.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer kardeşim katılım baya artıyor. İnşallah dahada artarak gider.
-
Foruma Katılma
BeitragArkadaşlar foruma katılımı artırmak için oyuna girerken forumada otamatik giriş saglanabilirmi? Bu yapılırsa foruma katılım artar gibi geliyor. Çünkü oyuna giren çoğu kişi foruma girmiyor yada önemsemiyor gibi geliyor.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragHosbulduk kardeşim çok iyi düşünülmüş bir organizasyon. Tebrik ederim. Bizde elimizden geleni yaparız.
-
Elit Menajerler Klanı
Beitragmenajer ismi : ercanmzl takım adi: proximuss
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmer kardeşim hayırlı olsun.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragTeklifi attım dostum