Suchergebnisse
Suchergebnisse 401-420 von insgesamt 425.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragTekrar teşekkür ederim kardeşim. Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama gercekten mutlu oldum.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragÖmer kardeşimsin. Teşekkür ederim
-
büfe yarisi yine yok
Beitraginşallah yakında cep tlf. program olarak indirilirse ben katılımın daha da artacağını düşünüyorum.Tabi oyunun reklamının yapılmasida gerekiyor
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragSeninle 65 konusunda anlaşamıyoruz:)50 ye ver bana bu oyuncuyu :)gözüm var bu oyuncuda bunuda bil:)
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragPeki en son kaça bırakırsın
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragOL de varmı dostum:)
-
büfe yarisi yine yok
BeitragDostum denedim olmuyor.Taraftar ürünleri mağazasında sıkıntı yok ama büfede bu sorun uzun süredir var.
-
TURNUVA
ercanmzl - - Turnuvalar
Beitrag28.05.2018 / 03.06.2018 tarihleri arasında turnuvam başlayacaktır. Katılanlara hazırlık maçı ve para dağıtılacaktır. Stad kapasitesi 56.800. Herkese iyi oyunlar dilerim.
-
büfe yarisi yine yok
BeitragBende cep tlf. giriyorum bufenin yarısı hiç çıkmıyor.
-
beklerlerr oyuncu satıyor
Beitragaynen kardeşim herşeyin başı sağlık
-
Beitraganladım dostum DD için en fazla verebileceğim 60 yanlış anlama para yok o yüzden
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragKardeşim OL için en son 50 verebilirim
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragHaklısın kardeşim yanlış anlama ben fiyatları genel olarak yüksek buluyorum eleştirim sana değil.
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragDostum fiyatlar çok yüksek oyunun genelinde boyle senin yazdıklarına birşey demiyorum forum için indirim yaparsan burdaki insanlarda oyuncu alabilsin tabi senide zor durumda birakmam istemem OL için en son indirimin ne olur?
-
BeitragDostum hangi oyuncular kaldı çözemedim:)
-
SO4 Transfer Pazarı
Beitrag400 OL yi en son kaça bırakırsın?
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragDostum oyuncuların yanına ne kadar istiyorsun yazabilir mısın daha bilgilendirici olur
-
turnuva
ercanmzl - - Turnuvalar
Beitragtakım adı: proximuss menajer ismi : ercanmzl
-
TURNUVA
ercanmzl - - Turnuvalar
BeitragLinki koymayı bilmiyorum organizatör yani takım adı proximuss