Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 425.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragDostlar hayırlı akşamlar:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragBu gecelik benden de bu kadar. Herkese hayırlı geceler hayırlı sahurlar dilerim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAllah kolaylık versin Ömer kardeşim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÖmercim nasılsın? isleri hafifletebildin mi?
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragDualarımız seninle kardeşim inşallah en kısa zamanda toparlanır. Üstadım aynı sehirdeyiz yapabileceğim birşey olursa haberleşiriz.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragAllah sağlık versin kardeşim en kısa zamanda hastalık girdimi çıkmıyor kendim ve ailemden biliyorum. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragŞevket üstadım yapabileceğiniz bir şey varmı Kayınpeder için elimizden geldiğince yardımcı oluruz gelmezse de dua ederiz kardeşim.
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok geçmiş olsun allah şifa versin üstadım durumu nasıl?
-
insallah darisi başımıza:)
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragÇok şükür bugünümüze Şevket üstadım. Bende iyiyim yaramaz bir durum yok. Naptın bugün dinlendin sanırım
-
Kesinlikle üstadım haklısın. Oyun herşey değil burda oyun vesilesiyle kurduğumuz dostluklar inşallah baki kalır. Ben sizi tanidigim içinde çok mutluyum. Siz gibi burda gerçekten hayat tecrübesi fazla kendini bilen cok guzel insanlar var. Onlarida tanıyoruz önemli olanda bu sanırım.
-
Anladım üstadım ama ilk gelen oyuncularda hepimiz aynı ve farklı konulardan sıkıntıliyiz. Benimde 8- 9 level karışık oldu yakında gençlikten çıkacaklar ama beklentimin çok altındalar. Inşallah 2. gençlerde dikkat edicem tavsiyelerine. Üstadım gerçekten ben kendi adıma verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Gün gelecek belki bu yazılar çok fazla okunacak oyuna ve foruma girenler tarafından. Senin gibi çok değerli bir insan tanidigim için çok şanslıyım.
-
Anladım üstadım o zaman yapacağımız ağırlıklı olarak aynı yaşta 16-17 olmalarına dikkat edicez.
-
Vay maşallah:) Üstadım yaş etkiliyor değil mi? Yani 16 lik gençle 17 inin antrenman artış gücü aynı olmuyor değilmi?