Suchergebnisse
Suchergebnisse 741-760 von insgesamt 853.
-
Haxball
BeitragNiestety stało się coś czego się nie spodziewałem ale przez mój błąd skasowali nam ligę, niestety nie doczytałem że po 15 dniach kasują wszystkie ligi chyba, że zapłacimy to jej nie skasują. To co nam zostało to terminarz który nam strona wygenerowała oraz tabele po 6 kolejkach, ja niestety nie jestem specem od excela i nie wiem co z czym się je. Przepraszam was bardzo mam nadzieje że mnie nie skarcicie za to tym bardziej, że widzieliśmy ze liga jakoś szła.. Co dalej? a) potrzebuje kogoś kto na …
-
Haxball
Beitragcg 14-3 szwagier
-
Haxball
Beitrag6 kolejka - wyniki,tabela wrzucona zaczynamy 7 batalię// paprotniarozrzutniki vs CG / PGG ROW RYBNIK vs Sparta Radlin F.C. / menele mahonka vs Fopa i Nietakt Pozdro
-
błąd językowy
Beitragjak było to wybaczcie: 1.jpg Pozdrawiam
-
Haxball
Beitragdzisiaj 21:00 zapraszam na wspólne granie w haxball. Zobaczymy ilu nas będzie Pozdro
-
Haxball
Beitrag5 kolejka wraz z tabelą wrzucona! 6 kolejka mecze do rozegrania: Celtic Glasgow vs Fox River FC / Fopa i Nietakt vs PGG ROW RYBNIK
-
Haxball
Beitrag5 kol: Fox River FC vs Kolonia City / paprotniarozrzutniki vs Sparta Radlin F.C. dzis ostatni dzien na rozegranie tych meczy edit; w związku z innymi godzinami prac powyższych użytkowników przedłużamy 5 kolejke do jutra.
-
Haxball
Beitragw niedzielę w godzinach 20-22 zapraszam wszystkich na discorda zagramy wspólnie jakiś większy mecz w zależności ilu nas będzie, ale liczę chociaż na 3 vs 3. Dotyczy to wszystkich, nie tylko graczy z ligi haxball Pozdrawiam
-
Haxball
Beitragtabela, wyniki wrzucone 5 kolejka ON
-
Haxball
Beitragco niektórzy widzę, że chcą grać juz kilka kolejek naprzód, wolałbym jednak tego ominąć i grać maks jedną naprzód bo potem ciężko będzie się połapać z wynikami Pozdro 4 kolejka - lolek vs soon / woojtaas vs mahon
-
Haxball
Beitragtabela, wyniki wrzucone 4 kolejka od jutra (27.04) Czy ktoś powstrzyma SooNa?
-
Haxball
Beitragwyniki, tabela wrzucona otwieramy 3 kolejkę Pozdro!
-
Haxball
BeitragPanowie brakuje ostatniego meczu drugiej kolejki ( Fopa i Nietakt vs papratniorozrzutniki ) Jestem pod wrażeniem Pozdrawiam
-
Haxball
BeitragKolejka została rozegrana więc można od jutra grać kolejną tabela i wyniki wrzucone