Suchergebnisse

Suchergebnisse 761-780 von insgesamt 853.

• Benutzer-Avatarbild

1 kolejka: gospodarze - red, goście - blue Kolonia City - Fopa i Nietakt Celtic Glasgow - Sparta Radlin F.C. FC KOXY - PGG ROW RYBNIK menele mahonka - iBuy Power Fox River FC - paprotniarozrzutniki 2 kolejka: iBuyPower - Fox River FC Fopa i Nietakt - paprotniarozrzutniki PGG ROW RYBNIK - menele mahonka Sparta Radlin F.C. - FC KOXY Kolonia City - Celtic Glasgow 3 kolejka: FC KOXY - Kolonia City menele mahonka - Sparta Radlin F.C. Fox River FC - PGG ROW RYBNIK paprotniarozrzutniki - iBuy Power Cel…

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

kameleon - - Fun i rozrywka

Beitrag

więc już oficjalnie: -gramy system mecz + rewanż [18 kolejek] *kolejka za kolejką aby nie było burdelu oraz tak jak SooN pisał, gorszy dzień - wiadomo o co chodzi:P -czas trwania meczu to 4 minuty! (jedna połowa - 2 minuty) bez limitu strzelonych goli *gramy 2 minuty jako czerwoni, pózniej 2 minuty jako niebiescy -wiadomo dogadujemy się na pw w sprawie terminu oraz godziny oraz jeden z nas tworzy prywatny pokój z hasłem by rozegrać mecz i ustawia ustawienia rozgrywki. W przypadku lagów z obu str…

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

Zitat von martinomartinez: „Aa nie powinniśmy grać tak że meczyk składa się z 2 połów raz się gra czerwonym raz niebieskim? :)“ można to przemyśleć ale wtedy jak? po 1 min czy po 2 min na połowę? dajcie znać jeszcze jak z kolejkami czy od razu mecz rewanż czy kolejka po kolejce

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

Jako, że mamy 10 uczestników możemy śmiało zaczynać naszą ligę Futbolcup w popularnego haxballa. Wychodzę z moją propozycją przebiegu tej ligi: -gramy system mecz + rewanż [18 kolejek] ( teraz pytanie czy od razu mecz z rewanżem, czy kolejka po kolejce - proszę powiedzieć jak wam wygodniej ) -czas trwania meczu to 2 minuty bez limitu strzelonych goli -wiadomo dogadujemy się na pw w sprawie terminu oraz godziny oraz jeden z nas tworzy prywatny pokój z hasłem by rozegrać mecz i ustawia ustawienia …

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

10.loleek - Fopa i Nietakt

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

kameleon - - Bar sportowy

Beitrag

br 50 16 oz 30 16 lp 40 17

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

zobaczymy ile ludzi sie zapisze ;p 1. woooojtaaaas / Kolonia City 2. Kameleon/ Celtic Glasgow

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

Przez te kilka dni co ogłaszałem na discordzie oraz w grze propozycje partyjki w haxa przewinęło się ok.10 osób Fajnie by było stworzyć własną futbolcupową ligę i pośmigać 2on2/3on3 albo nawet 1on1 Pozdro i do następnego

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

co jakiś czas pytam na discordzie oraz w grze czy ktoś nie jest chętny na kilka gierek w hax, dzisiaj udało się pograć kilka razy 3vs3. Do następnego

• Benutzer-Avatarbild

Haxball

Beitrag

Heyo Czy jest ktoś tutaj chętny jak za dawnych lat pograć w haxballa? Pozdro

• Benutzer-Avatarbild

Kadra

kameleon - - Pytania i pomoc

Beitrag

Dzień dobry Moje pytanie odnosi się do zakładki "Kadra" otóż podpisałem z zawodnikami nowe kontrakty w trakcie obecnego sezonu, które zaczynają się w marcu(9.03) lecz sezon mój dobiega końca jeszcze w lutym. Doszły mnie słuchy, że owi zawodnicy do 9.03 odejdą poza kadrę tak jakby zostali dopiero co kupieni i dojdą do zespołu dopiero właśnie 9.03. Czy ktoś mi tutaj może mi wytłumaczyć sensownie o co chodzi? Nigdy takiego czegoś nie było, a nie przypominam sobie żeby jakakolwiek informacja na ten …

• Benutzer-Avatarbild

Turniej NoName dyskusje

Beitrag

Dzięki za zaproszenie tornado jak i za cały turniej Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

GALA FC - NOMINACJE - PROJEKT ROKU FC

kameleon - - Archiwum

Beitrag

LT bez dwóch zdań Pozdrawiam

• Benutzer-Avatarbild

KONKURS FUT TIME NEWS - WYDANIE WRZESIEŃ!

kameleon - - Archiwum

Beitrag

1.Livebird 2.FC Masters Gliwice 3.Stara Piaskowa 4.Cargovia 5.Buenos

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior

Beitrag

n 45 16 op 30 17 oz 50 16

• Benutzer-Avatarbild

Ekstraklasa 3

kameleon - - Archiwum lig

Beitrag

Gratulacje tornado Widzimy się w nowym sezonie, proponuje nie kasować tematu tylko kontynuować go dalej. Ekstraklasa 3 nowa już jest Powodzenia i dziękuje za fajny sezon -------------- Tematy z zakończonymi ligami są przenoszone do archiwum. sunshaine

• Benutzer-Avatarbild

Konkurs na Szczycie

Beitrag

1.inkwizytor 2.Twister 3.Livebird FC 4.Black Devils 5.thorgall 6.Łęg Łowce 7.FC Kamionka 8.Celtic Glasgow

• Benutzer-Avatarbild

Wywiad wydanie sierpniowe

kameleon - - Archiwum

Beitrag

koks96 - GKS Concordia

• Benutzer-Avatarbild

Sierpniowy Konkurs Fut Time News!

kameleon - - Archiwum

Beitrag

1.IbuyPower 2.FC Rybnik FULL 3.Black Devils

• Benutzer-Avatarbild

Jaki To Junior