Suchergebnisse
Suchergebnisse 841-853 von insgesamt 853.
-
Grafika
BeitragWitam, zajmuje się może ktoś grafiką i potrafi robić herby? Pozdrawiam
-
Złe tłumaczenie w grze.
BeitragW momencie kliknięcia na wycofanie oferty negocjacji i odmowie przyjęcia transferu: 2iuPqe72iuPqe7.png masło maślane Pozdrawiam
-
Jaki To Junior
kameleon - - Bar sportowy
BeitragN 35 19 BR 20 17 OP 30 16
-
Jaki To Junior
BeitragPP 50 19 N 35 16 OP 40 19
-
Jaki To Junior
BeitragDP 35 16 PP 50 19 BR 45 18
-
Liga Mistrzów 18/19
BeitragZapraszam do dyskusji na temat najlepszych rozgrywek - Ligi mistrzów. Kto waszym zdaniem jest faworytem? kto zawodzi? kto na ten moment ma największe szanse na wygranie ligi mistrzów? mój osobisty faworyt to Liverpool, a oprócz podopiecznych Jurgena Kloppa w top4 widzę jeszcze - Juventus, Atletico, Barcelona A jak wasze typy
-
Logo na zamówienie
BeitragSiema ze względu na dziwne przepisy dot. herbów niestety logo które mi zrobiłeś nie zostanie mi zaakceptowane ze względu na prawa autorskie(4koniczyna). Proszę cię o nowe jak tylko znajdziesz czas: Kształt: wpisz w google grafika "baltimore celtic" herb może być dosłownie taki sam Barwy: biało-zielone Tekst: Celtic Glagow Znak szczególny: coś co nie zablokuje za prawa autorskie,mogą być jakieś pioruny,byki czy inne wynalazki Informacje dodatkowe: jak wcisniesz to dopisz gdzies youll never walk a…
-
Logo na zamówienie
BeitragDzięki
-
Logo na zamówienie
BeitragKształt: Może być okrągłe lub takie jak ci będzie wygodniej wszystko spasować w całość Barwy: biało-zielone Tekst: Celtic Glasgow Znak szczególny: czterolistna koniczyna Celticu Informacje dodatkowe: Jak będzie możliwość to możesz dodać gdzieś napis you'll never walk alone, lub sam skórt YNWA
-
Nasze kluby
BeitragCeltic Glasgow kiedys "kokisk" kluby: GKS 1962 Jastrzebie, TS Wisla Tczew, Unia 1922 Tczew