Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 853.
-
Masz czy nie masz
Beitragt a k. NA ZAWSZE! masz dziś dużo energii?
-
Skojarzenia
Beitragtoi toi
-
Liczymy do 1000
Beitrag1264
-
Dyskusje - Puchar FutbolCup
Beitragnie typować mnie jako finalistę bo mam emerytury w czerwcu taka mała rada
-
60 sekund z menadżerem
BeitraghypIpu3.png 60 sekund z menadżerem - Adek 1. Wymień trzy słowa opisującą Twoją osobę bystry, perfekcyjny, ambitny 2. Twoje niezapomniane przeżycie to? Finał Ligi Mistrzów EHF z 2016 roku, w którym wygrało Vive z Veszprem, to były niezapomniane emocje, myślałem że wyskoczę z fotela 3. Jakie miejsce określiłbyś, jako swoje ulubione i dlaczego? Każde miejsce, gdzie jest moja rodzina i można wypocząć 4. Najciekawsza osoba poznana podczas gry na FC? Zdecydowanie tą osobą jest Kiełpik, jest bardzo cie…
-
60 sekund z menadżerem
Beitragni75pvb.png 60 sekund z menadżerem - GH_Saga 1. Jakie masz hobby? Żużel,Kolarstwo MTB,ABAP,Majsterkowanie 2. Twoja ulubiona pora roku i dlaczego? Lato, lato wszędzie - jestem zmarzluchem a tak w ogóle to Kocham być na zewnątrz 3. Zawsze znajdę czas na? Na czas z rodziną. 4. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki? Zaciągnał mnie do tej gry już dawno nie grający Piter z 4lzg lechia zielona góra 5. Do niedawna jeszcze byłeś jednym z redaktorów gry, co sprawiło, że postanowiłeś zrezygnow…
-
60 sekund z menadżerem
BeitragPzkSJhw.png 60 sekund z menadżerem - torresik76 1. Wymień trzy słowa opisującą Twoją osobę Macho...inteligencja...zaradność 2. Jak wyobrażasz sobie życie po śmierci? Czy uważasz, że ono istnieje? Oczywiśie że istnieje....Myślę że nasze istniało kiedyś i musimy doświadczyć wszystkiego np. życie w bogactwie i przepychu by w następnym życiu doznać skrajnej biedy 3.Jaki jest Twój najgorszy nawyk? Nie kupuję żonie kwiatów 4. Jesteś członkiem klanu TOP, które jest chyba dość świeże na arenie Futbolcup…
-
Zapisy - Puchar FutbolCup
Beitrag1.Pro Gram - Kam 2. Grzegorzko - Dodosio 3. menele mahonka - Mahon 4. thorrgall - thorrgal 5. FC Cyganka - Dagmarina 6. BuenosAmarenoS - Olo96 7. FC Blanco - bartrm 8. Villarreal Club de Futbol - Kielpik 9. Kova United F.C. - StephenForest 10. Dream Team Gniezno - The Special Schaft 11. Kościan FC 2021- zdzichu331988 12. szeklas - szymonox 13. FC BAYERN MÜNCHEN 14. Wodnik Callander - szuwar 15. Orzeł Palowice - pep 16. Real Madrid - Mewa 17. Liverpudlian FC - Kameleon
-
60 sekund z menadżerem
BeitragghrmHqU.png 60 sekund z menadżerem - lokario 1. Jakie masz hobby? Aktualnie został Futbolcup, ale zamierzam wrócić do aktywności sportowej; amatorskiej, z synem (tenis ziemny, piłka nożna) i akwarystyki. 2. Co sprawia Ci największą radość? Zdecydowanie uśmiech na twarzy moich dzieci. 3. Zawsze znajdę czas na? Ustawienie treningu na futbolcup 4. Twoja przygoda z futbolcup… Pamiętasz jej początki? To było jakoś w 2012 roku chyba. Pamiętam, że grałem w traviana (dużo za dużo) i szukałem czegoś mnie…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1238
-
Liczymy do 1000
Beitrag1234
-
60 sekund z menadżerem
BeitragkXnrtWY.png 60 sekund z menadżerem - XiVv 1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup? Podczas jednej z przerw międzysemestralnych na studiach z nudów wpisałem adres gry, w którą przed laty grałem z kuzynem. Jak się okazało dalej żyła, a raczej przechodziła zmartwychwstanie, więc w tak losowy sposób odbył się mój powrót do gry. A wtedy przed laty zapewne szukaliśmy gierki w tematyce piłkarskiej, nie było tego zbyt wiele. 2. Jaki jest twój przepis na sukces w grze? Nie czuję się kompetentny do udz…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1229
-
60 sekund z menadżerem
BeitragjsQM0Bo.png 60 sekund z menadżerem - Piotr12 1. Wymień trzy słowa, które najlepiej opisują Twoją osobę: Poważny wiek, mimo wszystko młody duchem, czasem pracowity a czasem leniwy 2. Jeśli miałbyś się określić jakimś zwierzęciem - co by to było? Niedźwiedź - lubię spać 3. Twoja ulubiona potrawa i dlaczego? Kurczak pieczony – smaki dzieciństwa 4. Jak wygląda obecnie sytuacja w twoim stowarzyszeniu UTF oraz jakie macie dalsze cele na przyszłość? UTF to prawie sami poważni ludzie, ( dojrzali wiekowo…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1227
-
Liczymy do 1000
Beitrag1224
-
Liczymy do 1000
Beitrag1219
-
Ekstraklasa 9
kameleon - - Ekstraklasa
BeitragZapraszam do oględzin nowo powstałej ekstraklasy oraz dyskusji na temat potencjalnego jej faworyta qUFSmjY.png
-
60 sekund z menadżerem
BeitragBU3YPSs.png 60 sekund z menadżerem - Dodosio 1. Jakie masz hobby? Zdecydowanie sport: haratanie w gałę na pierwszym miejscu, potem bieganie, siatkówka, tenis stołowy, rower. Z uwagi jednak na to, że zostałem szczęśliwym tatą (synkowie mają teraz 2,5 i 4 latka) ostatnio brak mi czasu na systematyczną aktywność. Sytuacja jednak powoli się poprawia 2. Jak wyobrażasz sobie życie po śmierci? Czy uważasz, że ono istnieje? Jako osoba wierząca jak najbardziej uważam że istnieje. Nie zaprzątam sobie jedn…