Suchergebnisse
Suchergebnisse 101-120 von insgesamt 853.
-
Liczymy do 1000
Beitrag1216
-
60 sekund z menadżerem
Beitrag8DosSIx.png 60 sekund z menadżerem - Kiełpik 1. Kim jako dziecko chciałeś zostać w przyszłości? Chirurgiem. 2. Jakie miejsce określiłbyś, jako swoje ulubione i dlaczego? Terespol Pomorski - rodzinną wieś, zawsze łezka w oku się kręci gdy tam przyjeżdżam. 3. W jaki sposób pozbywasz się stresu? Albo zajmuje się sprawami wynikającymi z swoich prezesowych obowiązków w WDFC albo lubię sobie w coś pograć albo oglądam wrestling. Idzie wiosna, więc wskoczę na rower. 4. Jeżeli grasz w FutbolCup, to czy m…
-
Liczymy do 1000
Beitrag1214
-
Liczymy do 1000
Beitrag1211
-
60 sekund z menadżerem
BeitragvoXK3sn.png 60 sekund z menadżerem - woooojtaaaas 1. Jesteś jedną z najważniejszych postaci w tej grze, jak sobie z tym radzisz? Daje Ci to radość, czy wręcz przeciwnie - przymusza do niechcianej pracy? Zależy od dnia, ponieważ doglądam konta / projektów po pracy, wieczorami. Czasem po prostu człowiekowi się nie chce, szczególnie na zapatrywanie się na grę przez górę ;p Ale zawsze mogę liczyć na wsparcie, za co BARDZO DZIĘKUJĘ! 2. Skąd wziął się pomysł na nazwę twojego klubu? Mieszkam na wiosce,…
-
Legendy FutbolCup
Beitrag1. Black Thinking - don_basa 2. B(L)ack Mamba - zybiss 3. MKS Mrągowia Mrągowa / FC KUBA - Kuba - Założyciel FutbolCup w Polsce 4. Raf-Dan United - Raf-Dan 5. PoLoNi@ ByToM - sledziq 6. FC C@fe Futbol / OskarTV 7. Madrid CF - MarcVanLadder/Marc 8. Rybno - GH_Saga 9. KS Lechia Gdansk - enermax 10. KNC Squad - Kowal98 11. MLKS "Ł" Wyrzysk - Pawian 12. Łobzonka-juniorzy - sisiek2 13. Wodnik Siemień/wodnik 14. FC Złocień - MJordan 15. Football Club Arsenal Londyn - miki8888 16. KS Dynów - dynoviak 1…
-
Masz czy nie masz
Beitragnie masz dzisiaj dobry humor?
-
60 sekund z menadżerem
Beitragurl]nOSOiq6.png 60 sekund z menadżerem - SpecialOne 1. Jak zacząłeś swoją przygodę z FutbolCup? Znajomy powiedział mi że startuje nowy serwer, więc zaczęliśmy tą przygodę która trwa do dziś. 2. Najciekawsza osoba poznana na FutbolCup? Poznałem mnóstwo ciekawych osób w FutbolCup ciężko mi wymienić tylko jedną, dlatego wybacz nie zrobię tego! 3. Jaki jest twój przepis na sukces w grze? Przepis na sukces to cierpliwość i wykonywanie założonego planu krok po kroku, każdy sukces wymaga czasu. 4. Opis…
-
60 sekund z menadżerem
BeitragSeria dziesięciu pytań, dzięki którym będziecie mogli bliżej poznać danego menadżera
-
Tabela LIVE
BeitragSiema w celu tabeli live polecam pobrać toolsa pozdro
-
Liczymy do 1000
Beitrag1208
-
Liczymy do 1000
Beitrag1199
-
Liczymy do 1000
Beitrag1195
-
Dodawanie grafiki do opisu klubu
BeitragSiema, ja osobiście korzystam z pewnej strony ( nie wiem czy mogę ją tutaj zareklamować ;p ) przez którą śmiało wrzucam grafiki na forum, czy to też w grze Wystarczy wejść na tą stronę, załadować daną grafikę która nas interesuję Później prawy przycisk myszy na obrazek > "kopiuj adres obrazu" Gdy skopiowałeś adres, wklepujesz go w okienko z obrazkiem w opisie, tyle. Napisz do mnie na priv, podeślę Ci tą stronkę pozdro
-
Liczymy do 1000
Beitrag1193
-
Liczymy do 1000
Beitrag1187
-
Liczymy do 1000
Beitrag1185
-
TYPEREK G-8 --- DYSKUSJE
kameleon - - Bar sportowy
Beitragdzięki za zabawę Mewa kiedy następna edycja
-
Faule, Kartki
BeitragCześć wam Coraz więcej ostatnio słychać w grze o wyłapywaniu czerwonych kartek w meczach ligowych, turniejowych czy to też towarzyskich Mimo grania taktyką "fair" zaobserwowałem właśnie, że dość często pojawiają się właśnie czerwienie, a co za tym idzie kontuzje u rywala Chciałbym zaprosić wszystkich podzielenia się swoją opinią na ten temat, czy to tylko u mnie tak wygląda? Pozdrawiam
-
Typerek G-8 - Edycja XI
kameleon - - Bar sportowy
BeitragEkstraklasa 1, Kolejka: 16 - 15.02.2023 18:00:00 Dream Team Gniezno vs. Villarreal Club de Fútbol 4:1 FC Mecha-Dzik vs. KKS Lech Poznan Pany 1:3 FC ZELÓW 2000 vs. Cazador 3:1 Ekstraklasa 4, Kolejka: 34 - 15.02.2023 18:00:00 Biegolas Koszalin vs. ZIAJOK FC 2:1 Słupia Black vs. Łódzki K.S. 3:1 2 Liga 485, Kolejka: 8 - 16.02.2023 18:00:00 Błękit Laguna vs. DAR-BUD 2 4:1 Fajnegoście vs. polanowice2019 1:3 BSV vs. KKS Unia Tczew 2:1 2 Liga 484, Kolejka: 9 - 16.02.2023 18:00:00 menele mahonka vs. IMMO…