Suchergebnisse

Suchergebnisse 61-80 von insgesamt 99.

• Benutzer-Avatarbild

Kandiliniz Mübarek Olsun arkadaşlar

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

17gokhan17 - - Oyun Özel Sohbeti

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı renkli canavara bağıran

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin rengine ayak uydurmak için adeta büyük kırmızı

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Zitat von 17gokhan17: „Zitat von AkinUzgul: „Abilerim kardeşlerim yana yakila oh mevkii oyuncu ariyorum varsa elinde olan yardimci olabilir misiniz?“ OH 280 21 ister misin OH280 (+5)21OH280 (+5)21“ O dusuk kalir abi ya dizilisimde“ peki o zaman kolay gelsin

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan nabzım sulanmış gözlerim gecenin

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „Abilerim kardeşlerim yana yakila oh mevkii oyuncu ariyorum varsa elinde olan yardimci olabilir misiniz?“ OH 280 21 ister misin OH 280 (+5) 21 OH 280 (+5) 21

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri gıcırdatıp ritim tutan

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Balkon manzaralı evimde oturup çayımı yudumlarken dışarıda dolaşan zombileri ürpererek izlemek silah ile vurmak pozisyon icabı arka ayağımla kaşınarak uyuzluktan hayasızca bağırırken birdenbire dil darbeleri dişleri

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von AkinUzgul: „4.günümdeyim ve hâlâ atanma bekliyorum :(“ bazen olabiliyor öyle benim aynı grupta üst lige çıktığım 3 arkadaş lige atandı ben 2-3 gün sonra atandım (aslında işime de geldi transfer yaptım lige atanmayı beklerken)

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

(Bir önceki mesajda karışıklık olmuş) Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir heyecan yaratıyor fakat salondaki

• Benutzer-Avatarbild

Merhaba arkadaşlar Oyun önerilerinde açmış olduğum bonservis konusuna desteğinizi rica ederim.

• Benutzer-Avatarbild

ÖZEL 23 NİSAN BAŞVURU FORMU

17gokhan17 - - Etkinlikler

Beitrag

Takım adı : ultrAslan_Galatasaray Menajer adı : 17gokhan17 Kredili turnuva mı , yoksa kredisiz mi ? : Kredisiz

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen ekranda izlemek mükemmel bir

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı cihaz ile pubg oynamak pilav üstü kuru fasulye dökülen

• Benutzer-Avatarbild

Bonservis

17gokhan17 - - Oyun ile ilgili Önerileriniz

Beitrag

Arkadaşlar Herkese Merhaba, Aşağıda görselini paylaştığım gibi Takım sekmesi > Kadro sayfasında oyuncularımıza transfer ederken ne kadar bonservis ücreti ödediğimizi gösteren bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünmekteyim. lqAWnb.png Değerli admin arkadaşlar üst yönetime konuyu ileteceklerdir. İyi Forumlar,

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi iphone marka akıllı

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi vereceğini çaresizleştirilenlerden olursa sıkıntı olur bu zamanda hep maçlar devam etmesi

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı veren TFF dans eğitimi

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

Futbol sanayi ateş çemberindeki top kaleye girdiğinde hakemin düdüğü çalar ve oyun saçma espirilerle dolu spikerin konuşmalariyla devam kararı

• Benutzer-Avatarbild

Kelime İle Cümle kur (!)

Beitrag

futbol sanayi ateş çemberindeki