Suchergebnisse
Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 113.
-
Geriye Gidiyoruz
BeitragZitat von AkifYesilkaya: „Oyun açılalı çok uzun bir zaman geçti fakat oyuncuların ilgisini çekecek bir yenilik olmadı. Sabredin deniliyor, sabreden sabrediyor. Gerisi vazgeçip bırakıyor. Bu zaman oyunun aleyhine yönelik oluyor. O kadar süre bekleniyor ve yeni gelecek yenilik sakatlıkların artmasına yönelik deniliyor. Oyun kan kaybediyorken bir vuruşta işini bitirelim mi diyorlar acaba. Oyuna yeni bir şey eklenmesi gerekiyor , oyunda zaman harcanıp oyunda tutacak bir şey. Aksi taktirde çoğu kişi …
-
Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Ozdil44: „Abone olan sevilir abone olunur futbolcup.net/#/index.php?w=34…action=index&_=1526195865“ Hocam bircogunuzun verdigi linkler yanlis lutfen kuluo gazetenizden ayarlar bolumunde gazete linkini atjn tarayicida gazete sayfasinin linkinj degil verdiginiz linklerde kendi gazetemize yonlendiriliyoruz“ sanada oldum hacım abone
-
HAZIRLIK MAÇI
BeitragARKADAŞLAR MERHABA COBRA_19 ADLI ARKADAŞIM FORUMA KAYIT OLAMAMIŞ VE FORUMU ANLAMADIM FALAN DEDİ 61 BİN LİK STADI VARMIŞ ONA HAZIRLIK MAÇI ATARMISINIZ
-
Genç takım
BeitragZitat von Murtazakarabulut: „Arkadaşlar neden biz genç takımı da göremiyoruz o takımıda görsek antreman yaptırsak genç takım ligi kurulsa ordanda yaptıkları maç karşılığı para gelse ek gelir olarak daha iyi olmazmı“ genç ligi güzel fikir
-
Zitat von Derby05: „Neden kimse bir yorumda bulunmuyor yanlış bir düşünce mi sar etim?“ yanlış değil gayet güzel bi fikir yeni bi gelir kapısı açılıyo . ama nasıl uygulanacak bide şu stadyum adındada sadece sponsorun adı çıkmasa sponsor ismi + bide bizim seçtiğimiz isimle beraber olsa güzel olucak atıyom mesela playzo ATATÜRK arena gibi .
-
YENİ BİR ÖNERİİ
BeitragZitat von Eserbekler: „Zitat von hüsnüzengin: „Selamun aleyküm beyler bir fikrim var . Mesela ligde 12 takım var bu 12 takım kendi aralarında lig bitesiye kadar elemeli olarak maç yapsalar ve finalde kazanana kupa verilse güzel olmaz mı sizce sizin fikirleriniz neler bu konuda :D“ Arkadaşın demek istediği ligin yanında kupa da olsun gerçek hayattaki Türkiye kupası gibi“ aynen tam onu demek istedim
-
YENİ BİR ÖNERİİ
BeitragSelamun aleyküm beyler bir fikrim var . Mesela ligde 12 takım var bu 12 takım kendi aralarında lig bitesiye kadar elemeli olarak maç yapsalar ve finalde kazanana kupa verilse güzel olmaz mı sizce sizin fikirleriniz neler bu konuda
-
Stadyum altyapısı
Beitrag