Suchergebnisse
Suchergebnisse 201-220 von insgesamt 249.
-
Almanca sorunu
BeitragHocam fotolar gozukuyomu
-
Sjsj
BeitragBunlar hocam
-
Almanca sorunu
Beitraghizliresim.com/MdOkg9
-
Almanca sorunu
Beitraghizliresim.com/RnWQBY
-
Almanca sorunu
BeitragArkadaslar hem bir soru sorucam hemde bir hatayi dile getiricem Bugun transferlerim gerceklesride takimimda kadro disi ile beraber 36 oyuncu oldu sinirda 35 fakat sol ustte almanca birsey yaziyo onu anlamadim oyun turkce fakat orasi almanca orada ne yazditini biri anlatabilirmi bide 36 oyuncum war nolucak suan
-
Oyuncu
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragKaca verirsin hocam
-
Oyuncu
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragHocam imzamda butun kulubun bilgileri yaziyor
-
Oyuncu
PrOoFfStRiKeR - - Sohbet
BeitragArkadaslar od mevkisinde oyuncu lazim 20-22 yaslarinda oyuncu lazim max butce 5m vermek istiyorum
-
Satılık oyuncu var
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragFiyatlaridanyazsaydin
-
Genç takım
BeitragZitat von Kızıltan: „Fikir olarak güzel.Ama yapılması imkansız diyebilirim kendi adıma.Çünkü takımınızda bulunabilecek maksimum genç sayısı 7 dir.Bunların hepsi aynı zamanda gelmez.Ama yetenek avcısının getireceği genç sayılabilecek oyuncularıda (örneğin 19-21 yaş arası gibi) genç sayarsak o şekilde bir şey organize edilebilir.Süper Lig takımları olarak kadroda oyuncu tutma sorunumuz varken birde onları nasıl tutarız buda ayrı konu.Ayrıca unutmayın ki Süper Lig Şampiyonu olunca bile herhangi bir…
-
Takım Logosu
BeitragBazi takimlarda goruyorum gercek takim armalarini kullaniyorlar takim isimlerini o takim yapiyorlar
-
Takım Logosu
BeitragGercek takim logolari kabul edilmiyormu
-
Takım Logosu
BeitragPazartesi gunleri kabul ediliyor benellikle