Suchergebnisse
Suchergebnisse 221-240 von insgesamt 249.
-
HERKESE 500.000 € 4. Sezon
BeitragAh be hocam ayin 4une olsaydi kstirlirdim turnuva 3une bitiyor
-
Zitat von Eserbekler: „Böyle bir yardımda bulunacaklarına inanmıyorum çünkü kredi ile hemen sipariş olayı var“ Benim istehim o yonde deil zaten siparisler otomatik olarak kendi kendine verilse oyunu genelde mobilden oynuyorum ve sayi yazma islemi benim icin cok zor bir sayiya bastiginda o sayidan 2-3 tane yazabiliyor milyon bolumune gelince 100milyon fiyatlara cikahiliyor istedigim cozum surekli olarak kendi kendine siparis vermesi bide siparis ettigimiz miktara gore de sureler dehisse belme sur…
-
Suanda yazacagim konu tek benim basimami dert Taraftar urunleri magazasindan yuklu miktarda para kaldirilahiliyor buda kolay para kazanma yontemlerinden biri fakat kapasitesi cok az urunlerin siparis sureleride fazla sayilir urunler bitiyor siparis veriyorum gelene kadar 1 lig maci ic saha oynaniyor 2. Ic saha macinda oluyo gelir gelmez tekrar siparis versemde az siparis veriliyor beklesemde hi kac mac para kazanmadan geciyor zaman bi cozumu varmi ?
-
beklerlerr oyuncu satıyor
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragOl 22 yasinda war onu kaca satarsin hocam
-
beklerlerr oyuncu satıyor
BeitragHocam o kadar guclu oyuncuyu alacak butce yok 100 gucunde olan warmi
-
Yeniden Merhabalar
BeitragArkadaslar banada oyuncu lazim eger kullanmadiginiz vs warsa yazabirlisniz
-
SATILIK oyuncu HEPSİ PAZARDA
BeitragFiyatlarinida yazsaydin keske
-
Hazirlik maci
BeitragHazirlik maclarin dolu degilmiydi
-
Dizilis
BeitragForum turkce olmus hayirli olsun oncelikle dizilis bonusunu alabilmem icin nasil bi dizilis yapmam lazim foto atarsaaniz sewinirim bide ol or ve digerlerinin acilji nedir
-
Büyük takımlardan destek
BeitragYeni baslayan arkadaslarin hazirlik maci ihtiyaci olursa bana ulassinlar devamli olarak hazirlik maci yapmak isterlerse ben burdayim 44.800 stad war takimdaki oyunculari toparliyayim hepsi yaslida toparladiktan sonra oyuncu isterlerse verebilirim
-
Transfer
BeitragPiyasayi bilmedigim icin sen fiyat ver
-
Transfer
BeitragHocam 40 ve 55 gucundekileri kaca salarsin
-
Transfer
BeitragHocam bana daha cok genc olan 21 yaslarinda felan oyuncu lazim yetenek avcisinin getirdigide olur para pek yom o yuzden ucuz alio gelistirmek istiyorum
-
Transfer
BeitragTransfer listesindeki senin oyuncularami hocam
-
Transfer
BeitragEwt hocam
-
Transfer
BeitragAtanamadim hocam daha