Suchergebnisse
Suchergebnisse 241-249 von insgesamt 249.
-
Transfer
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragTakimjmi geri aldim ve takimdaki oyuncularin %80 kisminda sezon sinu diyo ve 47 yasindalar genc oyunculari olan kisiler ucuza verirse sevinirim takim kotu durumda maclara cikabiliyorum fakat sezon sonu ne yapacabimi bilmiyorum
-
Hazirlik maci
BeitragDerby.05 olmasin o
-
Hazirlik maci
BeitragBen Şifremi biliyodum kullanici adimi bilmiyodum sonradan aklima geldi
-
Hazirlik maci
BeitragEski hesabima geri almam uzere 44klik stadim war hazirlik maci istiyenler msj atsin kulup 44_MalatyaSpor_44
-
Eski takım arama
BeitragIbrahim abi Oyuncu adi tek hatirliyom akca,baran Koltuklarda ilk bolum full ayakta diger onun arkasindaki orta sira koltuk olmasi lazimdi Arkadas listemden susurlukspor2 wardi, dreamsoldier= Alima malatyaspor wardi
-
Eski takım arama
BeitragHocam hesabimi buldumda oyuna girerkenki kullanici adimi hwtirlamiyoru ozelden yardim ederseniz kayitli gmailden hesabimi geri alabilirim
-
Eski takım arama
BeitragAbi benim eski takim wardi adini herseyini unutmusum eski hesap kaldigi yerdenmi devam ediyo yoksa 0dan oyuncular farkli stad bastan hesabin adini bulsam gmailden geri alirim
-
44.800 Statda Maç aranıyor
BeitragTakim adi Evkur_YeniMalatya_Spor
-
Yenilere yardım
BeitragHazirlik maci tarihlerimde buyuk bosluklar oyun kapanmadan once oynuyordum bugunlerde acildigini ogrendim basladim gelismeme yardim etmek icin stad kapasitesi 45.000 ustu arkadaslar hazirlik maci istegi atarlarsa sewinirim Takim: Evkur_YeniMalatya_Spor