Suchergebnisse

Suchergebnisse 81-100 von insgesamt 249.

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

PrOoFfStRiKeR - - Oyun ile ilgili Sorularınız

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Kızıltan: „35 kişi olduktan sonra aldığınız oyuncu gelmiyor zaten,sorunda orada.Tranfer etmeden önce kadroyu uygun hale getirmeniz gerekiyor.Burada cevap yazarken amacımız bundan sonra dikkat etmenize yardımcı olmak.Daha önce bir çoğumuzunda başına gelen bir şey bu.Ama yapacak bir şey yok.Kadro azami sayıya ulaşmışsa son aldığınız oyuncu kadroya gelmiyor.Oyunun kurallarından biri bu.İyi oyunlar.“ Bana geliyordu hocam 36 olmustu bi ara kadr…

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von Kızıltan: „35 kişi olduktan sonra aldığınız oyuncu gelmiyor zaten,sorunda orada.Tranfer etmeden önce kadroyu uygun hale getirmeniz gerekiyor.Burada cevap yazarken amacımız bundan sonra dikkat etmenize yardımcı olmak.Daha önce bir çoğumuzunda başına gelen bir şey bu.Ama yapacak bir şey yok.Kadro azami sayıya ulaşmışsa son aldığınız oyuncu kadroya gelmiyor.Oyunun kurallarından biri bu.İyi oyunlar.“ Bana geliyordu hocam 36 olmustu bi ara kadro

• Benutzer-Avatarbild

O zaman 10 puan aldim suan

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Hocam uyari vermez cunku oyuncunun telsfi imkaji var ha soyleki 35 sinirini gecerse yani 36 olursa uyari veriyor telafi imkanida oyuncu kovmak tir

• Benutzer-Avatarbild

Simdi dunya kupasinda eleme maclarina geldik ben danimarka hirvatistan macina 1-1 dedimde simdi eleme maci oldugu icin beraberlikte penalti ya gidicek mac penaltidada beraberlik cikmayacagi icin skorun bi kazanani olcak simdi macin 120 dakikasinin sonunumu alacaklar 90 dakikanin sonunumu alacaklar yoksa penaltiyla berabermi alacaklar penaltiyla beraberse sacma o zaman skor tahmininde berabere yapmak olmasin?

• Benutzer-Avatarbild

slm

PrOoFfStRiKeR - - Futbolcup TR

Beitrag

Hocam oyundaki melekmete1903 takimi sizemi ait

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von xOxyGeNx: „Benimde kadro dolana kadar yaptigim gucsuz transferler geldi 300 luk kaleci kadro dolu diye gelmedi o kadar sorumsuz ilgisiz bir forum ve oyun ki yetkili birisi cikip kesin bir aciklama yapmadi bile“ Hocam kesin aciklamalik bir durum ortada yok kadron dolmus oyuncu gelmemiş siniri var kendi dikkatsizliginden kaynakli bi hata

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von xOxyGeNx: „Bu güne kadar sayısız oyun oynadım bir cok oyunda bayramlarda yılbaşlarında özel günlerde bu tür etkinlikler olur zaten bedava kredi verdiler diye hatalarını görmezden gelemem“ Hata vs yok suan yazidginiz yazidada hata yok her kulubun oyuncu siniri olmak zorunda sinir doouysa zaten oyuncu alamazsin da onu gectim bi ara benim transferlerim gerfeklestigi halde 36 oyuncum wardi konuda acmistim oyuncum silinmemieti dusuk tuclu oyuncu kovdum 35 oldu adminlerde kovmazsan bi oyuncu…

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Zitat von BerkayGuler_: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Oyunda simdiden pes edicekseniz oyunu oynamaniza gerek yok bu oyun sabir oyunudur yillarini vermen lazim bu kadar cabuk pes etmek elinize birsey hecirmez bu kadar bedaga kredi veriliuor ya verilmeseydi? Adamlar oyun icin ne kadar ugrasiyorlar emek veriyorlar ama insanlar su oyuna az biraz emegi cok goruyor“Kullandığımız herşeyin bedava olduğunu nerden biliyorsun?“ Hocam siz dikkwtli okudunuzmu kredileri bise beles veriyorlar demiwim

• Benutzer-Avatarbild

Transfer

Beitrag

Oyunda simdiden pes edicekseniz oyunu oynamaniza gerek yok bu oyun sabir oyunudur yillarini vermen lazim bu kadar cabuk pes etmek elinize birsey hecirmez bu kadar bedaga kredi veriliuor ya verilmeseydi? Adamlar oyun icin ne kadar ugrasiyorlar emek veriyorlar ama insanlar su oyuna az biraz emegi cok goruyor

• Benutzer-Avatarbild

OYUNCULAR PAZARDADIR KULLANILMADITI ICIN SATIYORUM CUZUA VERICEHIM 100 GUCU USTUNDEKILER DEGERINDE VERILIR DIGERLERINE KAFANIZA FORE ATIN TEKLIF 3. LIGDE BULUNUYORUM LAZIM OLAN ALABILIR OYUNCULARI Göyünc, Pekcan ¤OL ¤70 ¤19 Denktash, Atahan ¤OD ¤90 ¤20 Özmen, Kadir ¤OD¤140¤20 Terci, Fazlý ¤KL ¤70 ¤19 Azbay, Tamer ¤OD¤155¤ 23 Tatlises, Orkun ¤ FO ¤75 ¤23 Kaynetli, Yetkin ¤ OD¤ 85 ¤22 Sezgin, Taner ¤ KL ¤100 ¤22 Karacabey, Yekta ¤OD ¤155¤ 21 Nedim, Vedat ¤DI ¤80 ¤20 Karamanoglu, Güray ¤OL¤ 80 ¤19

• Benutzer-Avatarbild

Zitat von Umut1996: „transfer sezonub kapaliysa 05.07. de son antrenmandan sonra ver , ama transfer sezonu aciksa 04.07. de ver.. Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Akif hocam sise birsey soracağım da simdi benim genclerin ben antremanlarini 1 gun bile eksik etmedim yanlis antremanda vermedim mesela kaleci ise ceza alani 990 i gectikten sonra yakalama basiyorum fakat genc hesaplamada henclik bitinde 300 olmasi beklenen oyuncu 200 olmsdi pre kullanmadim ve oyuncularin daha ilk ozellikleri 990 oldu“ mutlak…

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum

Beitrag

Konuyu silebilirsin kendin

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum

Beitrag

Finans durumu ekraninin fotosunu atabilirmisin gormedigin birsey vardir ya da oyundan cik gir

• Benutzer-Avatarbild

Stadyum

Beitrag

Belki biryerden para gelmistir eklenen para warmi oyuncu satilmistir turnuva bitmistir felan

• Benutzer-Avatarbild

Kaleci diyelim antremani ilk ceza sahasi veriyorum sonra yakalama 990 olduktan sonra fakat suan 200 gucunde performansi anlamadim?

• Benutzer-Avatarbild

Akif hocam sise birsey soracağım da simdi benim genclerin ben antremanlarini 1 gun bile eksik etmedim yanlis antremanda vermedim mesela kaleci ise ceza alani 990 i gectikten sonra yakalama basiyorum fakat genc hesaplamada henclik bitinde 300 olmasi beklenen oyuncu 200 olmsdi pre kullanmadim ve oyuncularin daha ilk ozellikleri 990 oldu

• Benutzer-Avatarbild

Satılık DD aranır

PrOoFfStRiKeR - - Futbolcup TR

Beitrag

180 22 yasinda alicaksan pazara koyarim

• Benutzer-Avatarbild

Hocam sizin oyunculwr bana gore cok ucuk 200 guclerinde od warmi alincak ucuza bana satabileceginiz

• Benutzer-Avatarbild

Hocam 2 kez lige atandim 3 adam gordum bunu yapan birisinin kadro gucu 2200 olmasina ragmen birinciydi nawil oldu anlamiyorum hala ligin yarisjni lider tamamladi sonrasinda ise kadrosunda yeterli topcu yok diye maclara cikamiuordu multi vs olmasindan suphe ediyorum ondan paylawmasmak istedim