Suchergebnisse
Suchergebnisse 141-160 von insgesamt 249.
-
acil hazirlik maci
BeitragHocam imzada yaziyor linkide war takimin 44_MaLaTyAsPoR_44
-
acil hazirlik maci
BeitragBu ayin 15 i ve 26-27-28-29-30 gibi gunler boş acil stadim 44.800 bos gunu olanlar atabilirler
-
Bayram Turnuvası 2.Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Arkadaşlar turnuva ile alakalı bazı ufak tefek aksaklıklarımız olabilir, ama sonucu ulaşması konusunda sıkıntı yaşamayacağız, ayrıca turnuva ile alakalı bir sorun var ise bana yazabilrsiniz, son gunlerde iş yogunluğumdan gerekli vakti ayıramamıştım ama şu anda yapmam gerek bir konu olursa yardımcı olabilirim. Turnuvada herkese başarılar dilerim, destek olan herkese tekrar teşekkür ederim. Yedek üyeler arasında kura çekimi tekrar yapacağım hem bulundukları lige yedek olab…
-
Bayram Turnuvası Spor Toto 3.Lig
BeitragZitat von pharmasy1903: „Turnuva yi kuracak arkadaşın ayın 12 sinde turnuvası bitiyordu bittikten sonra kuracak“ şükürler olsun benimde turnuvam yarin 12sinde bitiyor 13une gurebilirim saolun tekrardan bol kazanclar dilerim
-
TOPLU SATIŞ
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragTanaoglu, Rafet OH 145 19 kaç istiosun reyiz
-
BeitragTum rakiplerime basarilar dilerim zaten takim kotu yola gidiyor bari sonraki sezon topliyahileyim hadi bakalim
-
TOPLU SATIŞ
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragTorlak,baykala kac istiyosun
-
Zitat von memoli4179: „Yenildiğin ve zayıf olduğunu düşündüğün takım ile peş peşe 3-4 defa sim maçı yamayı dene. Genel durum açısından ortaya çıkan maç sonuçları, haklılık durumunu destekleyebilir veya yanıldığını gösterebilir.“ 3-4 kere yapma firsatim olmadi 2 kere felan yaptim birinde 1-0 birinde ise 4-0 ya da 3-0 skor elde ettim yeniyordum lig macindada rahat olacagimi saniyordum ama tedbiri elden birakmamak icin as kadro ile ciktim yenildigimi torunce sasirdim sakatlanan oyuncumda yoktu
-
Şampiyonlar kupası
BeitragZitat von Enerer: „Hayır oynamadım.Katılım belgesi yoktu“ turnufaya firdinmi yoksa yaninda katil mi yaziyor
-
Zitat von hüsnüzengin: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Arkadaslar bu konuyu daha oncede dile getirmistim fakat o zamanlar pek sık olmuyordu fajat simdi neredeyse her macim boyle geciyor. Kulubumun ttakim gucu 3500mgibi birsey dizilis gucum ise 2100 civari ligde takim gucu toplami 2000 olan kisilere yenilmem iyice beni sıktı. Oyundan sogumayada basliyorum anliyorum sizi oyun gercekci olsun die gucsuz taiimlarinda bizi yenmesi lazim fajat her macim 1-0 yenilgiyke bitiyor resmen. Dizilisimde kotu olsa h…
-
Arkadaslar bu konuyu daha oncede dile getirmistim fakat o zamanlar pek sık olmuyordu fajat simdi neredeyse her macim boyle geciyor. Kulubumun ttakim gucu 3500mgibi birsey dizilis gucum ise 2100 civari ligde takim gucu toplami 2000 olan kisilere yenilmem iyice beni sıktı. Oyundan sogumayada basliyorum anliyorum sizi oyun gercekci olsun die gucsuz taiimlarinda bizi yenmesi lazim fajat her macim 1-0 yenilgiyke bitiyor resmen. Dizilisimde kotu olsa hadi neyse dicem kadrodaki bazilari genc ve her ged…
-
BeitragZitat von Akif: „Dostum birisi özel turnuva birisi normal turnuva. Katılırsın ikisine de“ Hmm saolun hocam
-
BeitragZitat von Akif: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Zitat von Akif: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Turnuva 13-14-15 inde kuruluyosa dunya kupasiylada cakisiyo“ Dünya kupası özel turnuva saat 20 de olur. Bizim kuracağımız normal turnuva saat 14 de“ Günleri?“ Günleri çakışsın sıkıntı olmaz“ 2 turnuvaya nasil katilcaz
-
BeitragZitat von Akif: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Turnuva 13-14-15 inde kuruluyosa dunya kupasiylada cakisiyo“ Dünya kupası özel turnuva saat 20 de olur. Bizim kuracağımız normal turnuva saat 14 de“ Günleri?
-
BeitragTurnuva 13-14-15 inde kuruluyosa dunya kupasiylada cakisiyo
-
BeitragZitat von pharmasy1903: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Ilk siftahi aciyim o zaman Takim adi: 44_MaLaTyAsPoR_44 Menajer: _Bayram_Akkurt_ (Isimlerde yanlislik olursa altta imzadan bulabilirsiniz) Ayin 12sine kadar turnuvam varda turnuva ne zaman kurulcak“ 12 sine kadar devam ediyorsa mümkün olmaz 10 u kazananların turnuvaya katılması için son gun“ Hocam gozlerimde sorun yok ustteki aciklamada omergok kuracagi 13-14-15 inde kurulacahi yaziyor ona guvenip katilmak istedim@
-
BeitragIlk siftahi aciyim o zaman Takim adi: 44_MaLaTyAsPoR_44 Menajer: _Bayram_Akkurt_ (Isimlerde yanlislik olursa altta imzadan bulabilirsiniz) Ayin 12sine kadar turnuvam varda turnuva ne zaman kurulcak
-
Elit Menajerler Klanı
PrOoFfStRiKeR - - Klanlar
BeitragZitat von omergok: „Kullanici adi : ibrauyg Takim adi: Kızılordu FK Takım adı :44_MaLaTyAsPoR_44 Kullanıcı adı kingslayer Kullanıcı adı melekmete Takım Adı :melekmete1903 Kullanıcı Adı = farukgürsoy takım adı =Selimspor-IYI- Takım adı:yedeklastik Kullancı adı:rehber Takım Adı: alperhiz KUllanıcı adı: GAALATASARAAY Takım Adı: Balıkersir 1966 KUllanıcı adı: Barış1991 2.TURNUVAYA KATILIM HAKKI KAZANAN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN ŞİFRELERİ " fc-altunyaprak " Takımından Alabilirler ..“ Oyundan mesaj att…
-
Elit Menajerler Klanı
PrOoFfStRiKeR - - Klanlar
BeitragKuraya onceki turnuvaya katilmayan herkez katikabiliyormu