Suchergebnisse
Suchergebnisse 161-180 von insgesamt 249.
-
Konuya aciklik getireyim kardesim simdi adamin gucu aslinda 900 eebildir en az 4-5k vardir nedeni ise oyuncular alir almaz hemen takim gucu guncellenmiyor geden banada oldu takim gucum 3k fakat 600 gucundeki adama 6-0 yenildim baya sinirlendim tabii sonrasinda adama mesaj sttigimda adam kadromu yeni toparladim kadro gucum guncellenmedi diyordu en guclu oyuncusu 390 gibiydi geriye hic oyuncusunyok diye dusunkustum meger anlattifim gihi guncellenmemis seninkide bu yuzdendir belki
-
Büyük takımlardan destek
BeitragZitat von Şevket: „Zitat von Tersinli: „Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda bu foruma bakmak için tenezzül etmeyenler var ama eleştri olduğunda herkes katılıyor nedense herkese 2m açtım 3 kişi katıldı katılan 3 kişi arkadaşlarını turnuvaya çağırmasaydı iptal olacaktı hediye futbolcu dedik 1 kişi yazmış ama lafta herkes yardım bekliyor bu yüzden bende artık tereddüt ederek oynuyorum ya turnuva boş kalırsa bana gelir gelmezse yardım nerden verilecek“ Geçen hafta ihtiyacı olana hediye oyuncu vere…
-
Elit Menajerler Klanı
PrOoFfStRiKeR - - Klanlar
BeitragKatilmak istiyorum Kullanici adi : kingslayer Takim adi imzada yaziyor uzunda
-
ÇARŞI33 - 56.000.000 € TURNUVA
BeitragKonu kilitlenirse sevinirim insanlar arasinda kavga olmasi hos degil turnuvada zaten kurulmus kurasi cekilmis para ugruna kavgaya degmez i
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragAslinda aklimda daha genis bir fikir vardi ama gerceklestiremezler diye paylasmadim fakat yinede soyliyim belki bi umut yapabilirler ugrastiran birsey ama gercekcilik icin zevk verir Oyuncu ceza aldigi mac td maci izlerken deza aldigi siranin ssini alsa sonrasinda ise forumda mahkeme tarzindan bi yerde bunu paylassa itiraz etse bir yetkilide takimin avukatini pozisyonu gibi seyleri ele alip cezayi dusurebilme gibi birsey olsa daha zevkli olacagini dusunuyorum
-
AVUKAT ASISTANI HAKKINDA
BeitragOyuncular kirmizi kart gorunce ceza aliyormu eger goruyorsa soyle bisey olabilir mesela avukatin yardimi ile itiraz yapabilmek gihi leveline gorede % olur mesela lwl 8 %80 gibisinden
-
DI 200 19 Satılıktır
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragSans yok be hocam daha yeni dl aldim alip foruma bi bakayim dedim
-
FAİŞ FIYATLARA SON...!
PrOoFfStRiKeR - - Satılık
BeitragGuclu od olsa alirdim
-
Stad Farkı
BeitragIptal ettim %10 kesiyormus sadece saolun KONU KILIT
-
Stad Farkı
BeitragZitat von Umut-Melissa2012: „Zitat von PrOoFfStRiKeR: „Saolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?“ tek tek basarsan stadin hep büyüyor ve gelir elde edersin, ama birden basarsan hepsi bitmezini mesela sende 159gün yaziyor, ozaman 159gün beklersin simdik. yani demek istedigim159gün sonra stadin büyür. “ Iptal edersem verdigim paranin hepsini alabiliyormuyum
-
Stad Farkı
BeitragSaolun buldum arkadasim en ic blogu basmis ben orta siradakini bastim once ayak sonra koltuk hasiyorum hepsini birden basmak neden zarar ettiriyor?
-
Stad Farkı
BeitragArkadaslar daha yeni stadimin 8 adet koltuk 13mye bastim 160 gun bi sure istedi fakat bi arkadasimda koltukta stadin teki 1.2m ve 11 gun neden ayrica onda bagis 125k bende 80k
-
YAŞLI OYUNCULAR
BeitragOyuna ilk girdigimde kadrom Allah a sukur sapasaglam yerindeydi ayrilan sadece 4-5 oyuncu gibi bi oyuncu kitlesi ayrilmisti geriye kalanlar ise cogunun sezon sonu gidecegi bazilarininda 1 sezon kalacagini gordum fakat transfer calismasi yaptim tabikide bazi yaslilari takimdan gonderip yerini genclerde biraktim lgidede iyi gidiyorum ve bircok takim bu sekilde ayaktadir egerki 40 yasinin ustundeki oyuncularin aniden gitmesi soz konusu olursa karsi gelecek cok kisi olacaktir