Suchergebnisse
Suchergebnisse 641-660 von insgesamt 779.
-
450 FO 26 SATILIK
BeitragZitat von ercanmzl: „Üstad slm. nasılsın? aklında bir rakam varmı?“ 175 milyona vereceğim Zitat von omergok: „Zitat von Şevket: „450 FO 26 SATILIKTIR Takım Adı: AFYONSPOR S.K“ üstat 120m vereyim :)“ 175 milyona vereceğim oyuncuyu
-
Kredi aldım ama kredim yüklenmedi
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „gpay ödeme sekli kapaliydi. banka ödemesi ile aldin“ Daha önce 6750 krediyi gpay Cards Turkey den aldım bu sefer gelmedi 500 kredim
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „Burda bilgileri ekleme Ticket sayfasinda ekle lütfen. telefondan cek. bi kac Saat bekle gelmezse Ticket ac“ Şimdi gpayı aradım ödemeniz yapıldı diyor gelmediyse oyun sisteminizle alakalı dedi
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Button57: „ticket acarmisin, nasil adil belgeleri sunarmisin lütfen o sayfadan“ WİRECARD denen işyerinden almışım mesajda yazıyor 40.99 tl Çekilen Bankanın hesabımda da ödeme gözüküyor resim nasıl yükleyeceğim bilmiyorum
-
450 FO 26 SATILIK
Beitrag450 FO 26 SATILIKTIR Takım Adı: AFYONSPOR S.K
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Kızıltan: „Güncelleme yapılıyormuş şu anda.Ben ve bir kaç kişi daha chat te yazamıyoruz.Sanırım seninkide bununla ilgili.Ben güncellemeden sonra düzeleceğini düşünüyorum.Yinede geçmiş olsun kardeşim.“ Eyvallah abi teşekkür ederim düzelir inşallah ekstra 100 kredi daha almayı düşünüyordum şuan vazgeçtim yüklensin onuda alırım artık
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragZitat von Kızıltan: „Zitat von Şevket: „Biraz önce 500 kredi aldım ama yüklenmedi ilgilenirmisiniz lütfen“ Oyundan çıkıp tekrar girdin mi kardeşim?Genelde çıkıp girince gelmiş oluyor.“ 5,6 defa girip çıktım gelmedi abi
-
Şevket - - Oyun Hatalari
BeitragBiraz önce 500 kredi aldım ama yüklenmedi ilgilenirmisiniz lütfen
-
genc oyuncu
BeitragZitat von hasans: „Zitat von Şevket: „@hasans sana hiç genç oyuncu gelmedimi“ 1 tane kl geldi sadece geçen sezon,şuan sezon bitti yeni sezon başlıcak 2 gün sonra“ Adminlere söyledin mi?
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragZitat von Eserbekler: „Bu tür turnuvalara hiç denk gelmedim kazanmayi geçtim katılma hazzını bile yaşayamadım maalesef :)“ İnşallah sende bizde tekrar yaşarız o hazzı
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragNoel turnuvası olacak mı tekrar önceki turnuvayı kaçırmıştım
-
Elit Menajerler Klanı
BeitragZitat von omergok: „Herkes klanımıza davetlidir herkesi bekleriz :)“ Hayırlı olsun ömer
-
kupa müzesinin en iyisi
BeitragZitat von hüsnüzengin: „beyler şu playzo turnuvası 2018 diye bi turnuva oldumu ?“ Olmadı sanırım
-
genc oyuncu
Beitrag@hasans sana hiç genç oyuncu gelmedimi
-
genc oyuncu
BeitragZitat von alpersahin: „gelen genç oyunculari sistem gönderiyor ama artik biktim. elimde 2 or ve 1 dd var. daha sonra gelen tüm genç oyuncular 18 yasinda çogu or ve kaleci mevkileri. başka yok. kovuyorum yine ayni mevki ve yaş. bir türlü 4 üncü oyuncuyu bulamadim. bu durum nprmal degil bence. yönetici arkadaşlar bakabilirmi acaba. sulakyurt spor“ Genç oyuncular şans işi banada genelde hep ol,or,od geliyor
-
SO4 Transfer Pazarı
BeitragEyvallah kardeşim